Şimdi Ara

SOLİDWORKS İLE İLGİLİ SORULARINIZ VE BİLGİ PAYLAŞIM ALANI... (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.582
Cevap
53
Favori
234.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yatay dönme hareketini 120 derece gibi bir açıyla dikey "I" hareketine dönüştürüyo.. kam sistemiylede yapılabilir aynı şey ..
  • arkadaşlar çizimlerini güzel. içinizde ileri düzey, olmasada iyi derecede rhino kullanan varmı acaba
  • Evet, abimiz anlatmış. Dairesel bir dönme hareketini yatay veya dikey yöndeki hareketlere çevirir. Bir örnek istersen en basit dikiş makineleridir. Direse hareket-Dikey ve ya Yatay hareket e çevrilir. :)
  • MERHABA EKTE VİDEODAKİ GİB BİR SEYE İHTİYACIMIZ VAR KENDİ URUNUMUZ UCIN UCRETİ İLE BUNA BENZER BİR ÇALISMA YAPABİLECEK VARSA BANA ULAŞSSIN LUTFEN URUNUN SOLİD ÇİZİMİMİZ VAR VİDEO KONUSUNDA HİÇ BİLGİMİZ YOK
    XXXXXXXXX http://www.youtube.com/watch?v=j313gLICChg&feature=player_embedded
  • s.a kolay gele inşallah. ben x64 kurulumu yaparken başarısız oldu diyor ve altında da yetkilendirme denetleme yazıyor bunla ilgili bana yardımcı olabilirmisiniz. şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyit_ali

s.a kolay gele inşallah. ben x64 kurulumu yaparken başarısız oldu diyor ve altında da yetkilendirme denetleme yazıyor bunla ilgili bana yardımcı olabilirmisiniz. şimdiden teşekkürler.

hiç kurmadan mı yani kuruluma başlamadanmı diyo yoksa kurulum bittikten sonra mı kurulum bittikten sonra diyosa crackle ilgili hocam. öbür türlüyse farklı.
  • Solidworks'te kaynak simgelerini nasıl gösteriyoruz? Gazaltı kaynağı için mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: tick1988

hiç kurmadan mı yani kuruluma başlamadanmı diyo yoksa kurulum bittikten sonra mı kurulum bittikten sonra diyosa crackle ilgili hocam. öbür türlüyse farklı.

tam kurmaya başlıyor kurulum başlıyor diyor o sırada kurulum hatası diyor. ilk defa karşılaştım ve internet ortamında böyle bir problemle karşılaşan pek yok sanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyit_ali

quote:

tam kurmaya başlıyor kurulum başlıyor diyor o sırada kurulum hatası diyor. ilk defa karşılaştım ve internet ortamında böyle bir problemle karşılaşan pek yok sanıyorum.

hmm büyük ihtimal windovs la alakalı bi sılınıtı diye tahimni ediyorum bende pek karşılaşmadım çünkü.. ama başka bi pc de dene aynı şey oluyosa başka bi cdyle.. yok başka pcde yüklendiysede kendi pcne bi format başka bi windovs cd ile... büyük ihtimal böyle çözülür.. gerçekten karşılaşmadım çünkü daha önce..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ninamarok

Solidworks'te kaynak simgelerini nasıl gösteriyoruz? Gazaltı kaynağı için mesela

teknik resim kısmında annation (detaylandırma) sekmesindeki kaynak sembolü kızmı var ordan beliriliyosun ninamarok.. kusura bakma geç cevap verdik yoğunum bu ara ..
  • Yeni aldığım bilgisyarıma solidworks 2011&2010 u yükledim.Pragramı açtığımda "belirtilen modül bulunamadı" gibi bir hata veriyo. Daha öncede aynı setupla yükleme yaptım fakat böyle bişeyle karşılaşmadım. corei5 işlemci 8 gb ram hd7670m ekran kartım var sistemin kaldıramadığını düşünmüyorum ama windows olarak Home Basic 64bit var orjinal acaba windostan mı yoksa başka birşey mi? Cevap verebilirseniz çok sevinirim. Biraz acil...
  • özür dilerim aynı sorun yukarada da varmış şimdi gördüm. Ama inanamıyorum napçam şimdi laptopu yeni aldım ve bu programı kullanmak amacıyla almıştım Dante91 sorunu çözdüğünde haber verirsen sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: myk1905

Yeni aldığım bilgisyarıma solidworks 2011&2010 u yükledim.Pragramı açtığımda "belirtilen modül bulunamadı" gibi bir hata veriyo. Daha öncede aynı setupla yükleme yaptım fakat böyle bişeyle karşılaşmadım. corei5 işlemci 8 gb ram hd7670m ekran kartım var sistemin kaldıramadığını düşünmüyorum ama windows olarak Home Basic 64bit var orjinal acaba windostan mı yoksa başka birşey mi? Cevap verebilirseniz çok sevinirim. Biraz acil...

hocam sistem iyi onla bir alakası yok... ilaçda sıknııt olabilir
  • ilaç derken ben fransız kaldım biraz açarmısınız?
  • quote:

ilaç derken ben fransız kaldım biraz açarmısınız?

crack .. yama dosyasında hocam onda sıkıntı olabilir.. ama genellikle böyle sorunlar işletim sisteminde daha önce kurulmuş başka sürüm solidlerden kaynaklanıyo..
  • quote:

quote:

crack .. yama dosyasında hocam onda sıkıntı olabilir.. ama genellikle böyle sorunlar işletim sisteminde daha önce kurulmuş başka sürüm solidlerden kaynaklanıyo..

valla bilgisayar sıfır daha cumartesi vatan dan aldım. ayrıca crack yapmadan açmaya çalışıyorum öyle bile açılmıyo. Sanırım bilgisayarı iade edicem. Öyle görünüyo
  • Arkadaşlar bende bir öneride buluniyim size Solid yüklerken interneti kapatın daha önceleri yüklerken interneti kapatmıyordum ve yüklendikten hemen sonra hata veriyor geri siliyordu daha sonra yükledi ve crak yaparkende kapaşı olsun belki sorununuzu çözebilir
  • quote:

quote:

quote:

valla bilgisayar sıfır daha cumartesi vatan dan aldım. ayrıca crack yapmadan açmaya çalışıyorum öyle bile açılmıyo. Sanırım bilgisayarı iade edicem. Öyle görünüyo

Bende iade etmeyi düşünüyorum...Aynı hatayı sende aldığına göre sıkıntı büyük ihtimal ekran kartında benim ekran kartıyla aynı...1 aydır uğraşıyorum hiçbir şekilde programı çalıştıramadım.Her sürümü denedim,her işletim sistemini denedim sonuç değişmedi.Orjinalinde de aynı hatayı verdi...

• valla bende cozemedim ama olayi tamamen cozen bi arkadas olursa uzun uzun bi aciklamada bulunur. memolinin dedigi mantikli geldi bu arada. .
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.