Şimdi Ara

SOLİDWORKS İLE İLGİLİ SORULARINIZ VE BİLGİ PAYLAŞIM ALANI... (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.582
Cevap
53
Favori
234.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: myk1905

Yeni aldığım bilgisyarıma solidworks 2011&2010 u yükledim.Pragramı açtığımda "belirtilen modül bulunamadı" gibi bir hata veriyo. Daha öncede aynı setupla yükleme yaptım fakat böyle bişeyle karşılaşmadım. corei5 işlemci 8 gb ram hd7670m ekran kartım var sistemin kaldıramadığını düşünmüyorum ama windows olarak Home Basic 64bit var orjinal acaba windostan mı yoksa başka birşey mi? Cevap verebilirseniz çok sevinirim. Biraz acil...

1-Windows 7 64bit mi kullanıyorsun ?

Eğer 64 bit kullanıyorsan 32 bit Solidworks kurmaya çalışıyorsan. Solid'in Setup dosyasına sağ tıkla uyumluluk yapıp Windows Xp'ye göre uyarla. Uygula deyip kapat.
    Ayrıca Setup dosyasına Sağ tık yönetici olarak çalıştırıp öyle kur.

Kurulum tamalandıktan sonra Masaüstünde Solidworks'ün simgesine sağ tık Uyumluluğu Windows Xp 32 bit yap öyle çalıştır.

Birde Tasarım programlarını Profesional veya Ultimate sürümlerde kullanmamızı önerirler ne kadar doğru bilinmez ama tavsiye tavsiyedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: memoli156

Arkadaşlar bende bir öneride buluniyim size Solid yüklerken interneti kapatın daha önceleri yüklerken interneti kapatmıyordum ve yüklendikten hemen sonra hata veriyor geri siliyordu daha sonra yükledi ve crak yaparkende kapaşı olsun belki sorununuzu çözebilir

tavsiye için teşekkürler ama ben zaten interneti kapatıyorum yoksa yüklenmiyor dediğin gibi. Bu daha çok donanımsal bir durum arkadaşlar. Sanırım ATİ nin yeni bir driver yüklemesi gerekir ki bunu beklemeyi düşünmüyorum. İade edip nvidia lı bir laptop alıcam
  • Arkadaşlar merhaba benim solidworks kullanırken katının üstünde her mause ile geçtigimde çizgileri seçiyo toparlıyo beni bekletiyor ne den böyle olur bi fikri olan var mı. dogru düzgün çizim yapamıyorum yardımcı olursanız çok iyi olur
  • Kimse yokmu arkadaşlar birisi bana yardım edebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moral_man -- 18 Nisan 2012; 14:38:33 >
  • kolay gelsin benim solidworks ile ilgili sorunun var bana yardımcı ola bilirmisin acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: moral_man

Arkadaşlar merhaba benim solidworks kullanırken katının üstünde her mause ile geçtigimde çizgileri seçiyo toparlıyo beni bekletiyor ne den böyle olur bi fikri olan var mı. dogru düzgün çizim yapamıyorum yardımcı olursanız çok iyi olur

biraz daha açıklayıcı anlatırsan sorununu belki yardımcı oluruz kardeş. Kullandığın crackten de olabilir, sisteminle alakalıda olabilir...
  • Arkadaşlar hepinize kolay gelsin yeni bir çalışmamı sizinle başarmak isterim :)

Buyrun

SOLİDWORKS İLE İLGİLİ SORULARINIZ VE BİLGİ PAYLAŞIM ALANI...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dante91

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tick1988

quote:

ilaç derken ben fransız kaldım biraz açarmısınız?

crack .. yama dosyasında hocam onda sıkıntı olabilir.. ama genellikle böyle sorunlar işletim sisteminde daha önce kurulmuş başka sürüm solidlerden kaynaklanıyo..

valla bilgisayar sıfır daha cumartesi vatan dan aldım. ayrıca crack yapmadan açmaya çalışıyorum öyle bile açılmıyo. Sanırım bilgisayarı iade edicem. Öyle görünüyo

Bende iade etmeyi düşünüyorum...Aynı hatayı sende aldığına göre sıkıntı büyük ihtimal ekran kartında benim ekran kartıyla aynı...1 aydır uğraşıyorum hiçbir şekilde programı çalıştıramadım.Her sürümü denedim,her işletim sistemini denedim sonuç değişmedi.Orjinalinde de aynı hatayı verdi...

valla hocam ben iade ettim. Vatan da olayı kabullendi. Şimdi Nvidia lı bir pc aldım. Bence sende iade et. boşuna sürünme. Tamamen ATI den kaynaklanan bir durum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dante91

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tick1988

quote:

ilaç derken ben fransız kaldım biraz açarmısınız?

crack .. yama dosyasında hocam onda sıkıntı olabilir.. ama genellikle böyle sorunlar işletim sisteminde daha önce kurulmuş başka sürüm solidlerden kaynaklanıyo..

valla bilgisayar sıfır daha cumartesi vatan dan aldım. ayrıca crack yapmadan açmaya çalışıyorum öyle bile açılmıyo. Sanırım bilgisayarı iade edicem. Öyle görünüyo

Bende iade etmeyi düşünüyorum...Aynı hatayı sende aldığına göre sıkıntı büyük ihtimal ekran kartında benim ekran kartıyla aynı...1 aydır uğraşıyorum hiçbir şekilde programı çalıştıramadım.Her sürümü denedim,her işletim sistemini denedim sonuç değişmedi.Orjinalinde de aynı hatayı verdi...

valla hocam ben iade ettim. Vatan da olayı kabullendi. Şimdi Nvidia lı bir pc aldım. Bence sende iade et. boşuna sürünme. Tamamen ATI den kaynaklanan bir durum.

Ben de yarın iade etmeyi düşünüyorum hadi hayırlısı...Parayı iade ettiler mi yoksa hediye çeki mi verdiler?

• arkadaşlar kurduğum solid 2011 de crack yapmama rağmen böyle bir hatayla karşılaşıyorum. yardım edebilecek varmı

• Yeni bir Crack deneyin veya Yaptığınız crack2in doğru olup olmadığını kontrol edin.
  • teşekkür ederim sorun dediğiniz gibiymiş. farklı bir crack buldum o oldu. şimdi o pencere çıkmıyor.
  • arkadaşlar bende sw2012 var fakat aşırı derece donma var sistemime göre bu kasılma normal midir?

• hocam ozellikleri okuyamadim belli olmuyo. ama kasilma ekran kartindan ve ramdan kaynakli ram 4 gb yeterli. ama ekran kartinizi okuyamadim. resim kalitesinden.
  • ekran kartım mobile intel r 4 series express chipset family ama kaç mb olduğunu bende bilmiyorum işin ilginç tarafı ben ekran kartımın ati olduğunu sanıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROMA1927

ekran kartım mobile intel r 4 series express chipset family ama kaç mb olduğunu bende bilmiyorum işin ilginç tarafı ben ekran kartımın ati olduğunu sanıyordum

Solidworks 2012 Yerine 2010 Kullanman daha mantıklı bence. Sonuçta yaptığın işlerin aynısını 2010'da da yapabileceksin. İlla 2012 kullanıcam dersen kasılmalardan kurtulmak için yeni bir laptop al.
  • hocam 2011 vardı bende ama sanırım eski versiyonlarda çizdiklermizi 2012de açamıyoruz. 2010da çizip 2012de açabilmenin bir yolu var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROMA1927

hocam 2011 vardı bende ama sanırım eski versiyonlarda çizdiklermizi 2012de açamıyoruz. 2010da çizip 2012de açabilmenin bir yolu var mı

Solidworks 2010 ile 2012 arasındaki parçaları açmanda sıkıntı çıkmaz. Sonuçta dosya uzantılarına varana kadar aynı. .part sorunsuz açarsınız.
    Senin dediğin olay 2013 Versionunda gerçekleşecek sebebi ise solidworks'un parasolid çekirdeğini bırakması.

Simens Solidedge ile parasolid desteğine devam ediyor ve çekirdeğin asıl sahibi. 2013'de çekirdek değişikliğine gidecek olan solidworks 2013'den sonraki dosyaları göremeyecek çekirdek farklılığından dolayı eğer destek olayını tamamıyla bırakırlarsa bu iş geçerli olacak. Ki benim okuduğum ve Stajyerimden aldığım Solidedge eğitmeninden duydugumla Solidworks Parasolid desteğini bırakacak.

Merak ettiklerinizi özel mesaj olarakda sorabilirsiniz. Buraya bakamadığımda oluyor.

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_RIDVAN -- 28 Nisan 2012; 1:07:54 >

• çok teşekkür ederim cevaplarınız için
  • Selam Arkadaşlar.
    Solıd Works Cad
    Solıd Cam
    Visual Cam programlarını professionel anlamda lisanslı olarak kullanıyorum.Bu konularda ihiyarcı olan arkadaşlara danışmanlık yapabilirim.İstediğiniz her çeşit Dik işleme tezgahı post dosyası yazabilirim.İstiyorsanız bir yardım talep maili atmanız yeterli.İstanbul da yım.Masraflar karşılandığı taktirde program yazma ve model tasarımları üzerinde tüm sorunlarınızı çözümleyebilirim.Mailim suva@mynet.com..
    Saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.