Şimdi Ara

Sollama yaparken arkadan sıkıştırıp selektör yapanlar ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
4
Favori
16.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok basit . Eğer arkanda yoğun trafik yoksa hızını solladığın tırın,kamyonun neyse artık hızına eşitleyeceksin.

Beklesin dursun i ne..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tropeus77

2 şeritli yolda senin 130 ile gitmeye hakkın yok.. ben 90 ile sollama yapıyorsam sende uslu uslu bekleyip yoluna devam edersin.. yok ben basarım selektörü dersen karşındaki de açar camı dümdüz gider.. kendine güveniyorsan inersin aşağıya.. açık ve net..

Alıntıları Göster
    Bu forumda çok değişik, sürekli kendisi ile çelişen insanlar var.

Haftalık Sol şeridi işgal konularında şu tipleri görüyoruz.

" Yov gordesim sol şeritten gidiyorum 80 le önüme adam atlıyor anında tamponuna yapışıp kornaya abaniyorum ya da sağa çekip önüne kırıyorum kaza yapacak gibi oluyor"

Forum üyeleride başlıyor şak şak şak, bravo, adamsın demeye

Aynı adam 2 hafta sonra şöyle diyor; Yov gordeslerim 90 ile sol seride sollamaya çıkıyorum, arkadan gelen selektör yakıyor bende onlara fren yapıyorum şunu yapıyorum falan diyor. Forum üyeleride yine şak şak şak, bravo, adamsına başlıyor.

Eğer sen 90 la sollamaya çıkarken 500m geriden bir doblo geliyorsa sen haklısın. Ama senden daha hızlı gelen biri selektör yakıyorsa adam haklıdır sen 90 la çıkarken adamın duramayacak olma ihtimalini de hesaplanan gerekir. Ayrıca barzolar , kekolar gibi tanımadığın adamlara in aşağı falan filan deme hakkında yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Tabi bizde zaten s500 önüne 1.3 motor ile kırıyoruz..
    Saygısızlık yapıp saygı bekliyoruz..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha önceki yorumlarından böyle anlaşılıyor

• Bimba kullanıcısına yanıt
    evet birde o tipler var ,önündeki araba gitmediği ve yolun dolu olduğunu gördüğü halde arkana yapışıp sürekli selektör yapanlarda var
    psikolojik sorunlu insanlar var ve bunların araba kullanması engellenmiyor ,aslında belli sürelerle kontrol şartı getirilmeli (bazı ülkelerde var galiba)

yollara çıkmaya dahi gerek yok ,bazıları bu forumda yazdığı mesajlardan bile anlaşılabiliyor ,genelde bu tipler sürekli fake hesap açıp geliyorlar (yani normal bir insan ,niye normal hesap açmak varken fake hesap açsın değil mi)
  • sollama yaparken sol şeride geçip o gaza biraz daha bassanız öleceksiniz değil mi arkadaşım?? sollama yapıyorsan hızını koruyamazsın. altın kurallardan biridir. öğrenin şunu. bir de konu açılmış destek mesajları atılmış ya sabır!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sollama yapan otomobillere, sollamaya çıkmadan önce bir kere sellektör yaparım ama çıkarsa bırakırım. bunun dışındaki bütün ticari araçlara (doblodan tıra) selektörü sürdürürüm. çünkü kural, senden hızlı gelen araca yol vermek zorundasın. bir zahmet ticarileri ile sıra beklesinler.

• Markette araba sürerken düüdüüt diye bağırıp telefonun fenerini açmıyosak bu da aynı mantık.. araba sürme olayını büyütmüyorum. Herkes gideceği yere gidiyo işte.. tek sorun sadece benim böyle düşünüyo olmam. Arabam ufak ama çok iyi kullandığımdan dolayı tehlike atlatmıyorum ancak eşim olsaydı sürmesine asla müsade etmezdim. Takip mesafesinden bir haber biri sıfır tamponda takip ediyor. Dolasıyla arazi yükseltme kitli ranger, amarok, navara olması gereken.

• Maganda oldugu icin selektör yapıyor.. Yol verme ama bu tarz magandalar seni ilerde ısıkta yakalayıp saldırabilirler.. Caydırıcı bir tipin varsa, kavga dövüşten, ölmekten ve yaralanmaktan, cezaevine girmekten de korkmuyorsan, yol vermeyeceksin.. ısıkta seni yakaladıkları zaman da, dikleneceksin artistlik yapacaksın.. sen oradaki maksimum hız limiti neyse onunla gidiyorsan, arkadaki magandanın seni serit değiştirmeye mecbur etmesi haklı bir davranıs değildir.. kavgadan korkuyorsan ya da değmez neden kavga edeyim ki seklinde kendine göre haklı bir inancın varsa, sağ taraf bosalınca yol ver gecsin magandalar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 25 Ocak 2021; 18:49:41 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.