ses hastası bi insan olarak sizden yardım bekliyorum beko müzik setim var ama malesef yandı kısacası 200-250 tl masrafı var ama çok güzel müzik seti 1. kattayken müzik açtığımda annem 6. kat komsudan (kadınlar gününde) hoşgeldin yukarı gel yemek ye diye telefon acardı :D
buyrun resmi: [simage]http://image5.sahibinden.com/photos/29/57/91/22295791g0j.jpg [/simage] servisinde herşeyini orjinali ile değşeceni söylediler aslında güzel alet ama bide microlab solo 7 var çok kararsızım bu arada beko nedir falan demyin o zaman samsung üretiyormus bu müzik setlerini yardım edin
x 540 var ama yok yetmiyo :D aslında bide org çalıyorum bu yüzden kolon daha iyi ses sitemlerine sıcak bakmıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: brkn01
x 540 var ama yok yetmiyo :D aslında bide org çalıyorum bu yüzden kolon daha iyi ses sitemlerine sıcak bakmıyorum
x 540 70w bir sistemden bahsedıyosun ben sana 505w olan bir sistemden bahsedıyorum
birader ses sitemlerinden soğudum ole deyim sana :D teypte 350 w ama düğün yapılabilr yani eminimki dedğin sistemden daha iyi ;)
quote:
birader ses sitemlerinden soğudum ole deyim sana :D teypte 350 w ama düğün yapılabilr yani eminimki dedğin sistemden daha iyi ;)
350 w Sistemin Sana dediğim siste 505 w ve dedıgım sıstemten daha ıyı İLGİNÇ
quote:
ses hastası bi insan olarak sizden yardım bekliyorum beko müzik setim var ama malesef yandı kısacası 200-250 tl masrafı var ama çok güzel müzik seti 1. kattayken müzik açtığımda annem 6. kat komsudan (kadınlar gününde) hoşgeldin yukarı gel yemek ye diye telefon acardı :D
buyrun resmi: [simage]http://image5.sahibinden.com/photos/29/57/91/22295791g0j.jpg [/simage] servisinde herşeyini orjinali ile değşeceni söylediler aslında güzel alet ama bide microlab solo 7 var çok kararsızım bu arada beko nedir falan demyin o zaman samsung üretiyormus bu müzik setlerini yardım edin
Hocam elinizdeki müzik seti müzikteki enstrümanlardaki detayları vermekten aciz, bası ön plana almış gösterişli LG üretimi bir müzik seti. Müzikte zaten Samsungda, LGde bir seviyede değiller. Bana kalırsa o müzik setini yaptırmayın. Gidin Solo 6 alın. Kafanızı daha karıştırmak istemiyorum o yüzden alternatif öneri vermeyeceğim. Solo 6 daha güzel bence 7den. gerçekten ses tınısı olarak da genel kalite olarak da solo 6nın elinizdeki müzik setinden daha iyi olduğunu anlayacaksınız.
dedğin 505 watt gördük media markt ta samimiyetimle söyleyebilrim verilen paraya yazık benim müzik setimçoookk daha kaliteli ve yüksek temiz bir ses veriyor bu arada bassları ön planda değildi müzik setinin aksine arkada kalıyo eq seçeneklerinden güçlü bass yapıyosun o zaman ses mükemmel oluyodu .. yalnız neden solo 6 onu analmadım ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Pesidelphia
quote:
dedğin 505 watt gördük media markt ta samimiyetimle söyleyebilrim verilen paraya yazık benim müzik setimçoookk daha kaliteli ve yüksek temiz bir ses veriyor bu arada bassları ön planda değildi müzik setinin aksine arkada kalıyo eq seçeneklerinden güçlü bass yapıyosun o zaman ses mükemmel oluyodu .. yalnız neden solo 6 onu analmadım ?
Anladım.Allah Mutlu Mesut Etsin Kardeşim.
quote:
quote:
quote:
quote:
Z5500 Müzik dinlenebilecek bir alet değildir bana göre. Bir multimedya ses sistemi zaten, bu açıdan tatminkar değil bana göre. Bu forumda ilah kabul edilmiş bir sistem, çok şiddetli basların hakim olduğu müzik performansı sinema performansının gerisinde kalmış bir sistem. Öte yandan benim beko ile kıyaslanamaz demişsiniz ancak sizdeki Bekodan ses şiddeti olarak çok daha güçlüdür Z5500. Bir müzik setinde zaten o derece şiddetli bas olması beklenmez, olmamalı. Emin ounki bir Sony VXB, RX99 model müzik seti dinleseniz ben müzik mi dinlemişim dersiniz. Bu setlerde o kadar iyi değildir elbette ileri seviye hifilere göre. Snuçta ne kadar ekmek o kadar köfte. Siz tavsiyem daha derin bir sese sahip solo6 dır tabiki kaliteli sesi şiddete tercih edecekseniz ki onun da şiddet iyidir.
quote:
Orijinalden alıntı: Cromartie
quote:
quote:
quote:
quote:
Z5500 Müzik dinlenebilecek bir alet değildir bana göre. Bir multimedya ses sistemi zaten, bu açıdan tatminkar değil bana göre. Bu forumda ilah kabul edilmiş bir sistem, çok şiddetli basların hakim olduğu müzik performansı sinema performansının gerisinde kalmış bir sistem. Öte yandan benim beko ile kıyaslanamaz demişsiniz ancak sizdeki Bekodan ses şiddeti olarak çok daha güçlüdür Z5500. Bir müzik setinde zaten o derece şiddetli bas olması beklenmez, olmamalı. Emin ounki bir Sony VXB, RX99 model müzik seti dinleseniz ben müzik mi dinlemişim dersiniz. Bu setlerde o kadar iyi değildir elbette ileri seviye hifilere göre. Snuçta ne kadar ekmek o kadar köfte. Siz tavsiyem daha derin bir sese sahip solo6 dır tabiki kaliteli sesi şiddete tercih edecekseniz ki onun da şiddet iyidir.
benim anlmadığım konu şudur şimdi watt yüksk olunca ses daha kaliteli dahamı iyi çıkıyor ? yani 505 watt süpermi sesi var bumudur ? e 600 watt lık kayık hoparlörler ne ozaman hemde dedğini sony müzik setinden yanlıs hatırlamıyosam teyzemlerde almıstı beyaz eşya dükkanları vardı bizimki kadar ses çıkarmayınca daha yüksek model aldılar yinede yakalayamıslardı ama bilmiyorum halen kararsızım teyb teki o tatmin edici sesi arabalrda subwoofer kayık hoparlörlerle falnda bulamadım ..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Cromartie
quote:
quote:
quote:
quote:
benim anlmadığım konu şudur şimdi watt yüksk olunca ses daha kaliteli dahamı iyi çıkıyor ? yani 505 watt süpermi sesi var bumudur ? e 600 watt lık kayık hoparlörler ne ozaman hemde dedğini sony müzik setinden yanlıs hatırlamıyosam teyzemlerde almıstı beyaz eşya dükkanları vardı bizimki kadar ses çıkarmayınca daha yüksek model aldılar yinede yakalayamıslardı ama bilmiyorum halen kararsızım teyb teki o tatmin edici sesi arabalrda subwoofer kayık hoparlörlerle falnda bulamadım ..
Hocam 1.si eğerki siz yüksek ses meraklısıysanız kaliteyi 2. plana atıyorsanız zaten boşuna konuşuyoruz. Gidin z5500 alın nasıl bir gücü var gidin görün. Elinizdeki Bekonun kolonlarını z5500 subwoofer kısmına takında nasıl bir bas var. Nasıl yakıyor sizin kolonları görün.
Ses yüksek çıkmayınca kalitesini göz ardı edip satan birileri için bir şey diyemem evde disko işletecekse. olay watt yada ses çıkış gücü değil ses kalitesi. Nyse Pesidelphia ile aynı fikre vardım. Bekoyu yaptırın güzel güzel müzik dinleyin diyeyim ne diyeyim başka yada dahada yüksek ses arıyorsanız.
ihtiyacınız böyle setler sizin
eminim elinizdeki sony mutekiden de güçlüdür
yada sony geneziden
Bunların hiç biri ses kalitesi için deği,l yükseklik ve bass için üretilmişler. Anlamışsınızdır şimdi
sony rx99 bende de var inanın 10 yılı gectı dıye bılırım sadece kaset çalarında sıkıntı oldu beni muzıge tanıştıran set dir saygılarımla..
biz beko yu 12 yıl önce aldık zaten bi ekolayzır var yaklası 3 kat arttırıyomus sesi ona getirmeden zaten yanmıstı :D sony içinde dinlemedğim içii bilemem ama z5500 içi kesin bi kararım var çok kötüydü ses güçlü değil bas güçlüydü bilmiyorum belkide beko arkadasında dedği gibi müzikle tanıstıran sistem olduğu için vazgeçemiyorum çünkü ozaman çokta pahalıya almıstık ::D 400 milyon du ya :D çeyrek 9 milyon ken :D halen kararsızımm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme