Şimdi Ara

Solo q ilk 10 oyunda terk nasıl etkiler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar solo q da ilk oyunumu internet kesintisi dolayısıyla terk etmiş bulundum bu bozgun gibi mi etkileyip öyle lige atar çok canım sıkıldı bu duruma.

• terki de losedan sayıyo benim bildiğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi daha oynarsın o maçı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genetic Love

bi daha oynarsın o maçı

İşlemiş ama hocam 10 maç üzerinden eksilmiş yani.
  • Lose aldın qnq
  • bi' şey olmaz hocam hakediyorsan hertürlü çıkarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk bir iki üç anlarım da on maçında da internet kesintisine uğrayacak kadar çok kopmuş . E be kardeşim hiç mi anlamadın da yaklaşık kırk kişiyi mağdur etmene değer miydi ? Yazarken de mi utanmadın . Mümkünse saysın mağlubiyetten .
  • lose aldın

• quote:

Orijinalden alıntı: 12hunkar12

ilk bir iki üç anlarım da on maçında da internet kesintisine uğrayacak kadar çok kopmuş . E be kardeşim hiç mi anlamadın da yaklaşık kırk kişiyi mağdur etmene değer miydi ? Yazarken de mi utanmadın . Mümkünse saysın mağlubiyetten .

Ne içip geliyorsunuz anlamıyorum şu foruma

Adamın 10 maçının ilkinde interneti kopmuş 1 tane oyunda afk kalmış 1 tane 1 1 1 bir 1 bir 1 bir bir bir bir bir
  • Lose aldin gecmis olsun

• quote:

ilk bir iki üç anlarım da on maçında da internet kesintisine uğrayacak kadar çok kopmuş . E be kardeşim hiç mi anlamadın da yaklaşık kırk kişiyi mağdur etmene değer miydi ? Yazarken de mi utanmadın . Mümkünse saysın mağlubiyetten .

Srn ne diyon la değişik

• quote:

Orijinalden alıntı: MTKAK47

Arkadaşlar solo q da ilk oyunumu internet kesintisi dolayısıyla terk etmiş bulundum bu bozgun gibi mi etkileyip öyle lige atar çok canım sıkıldı bu duruma.

losedan falan saymıyo pick ekranında cıktıysan . Yoksa baban riotun ceosu olsa lose sayılır
  • Sallıyorlar knk ben smurfte çıktım hiç bir şey olmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

• Unranked iken pick ekraninda oyundan cikarsan Lose olarak sayilmaz. Hatta bu sekilde duzgum takim gelene kadar dodge ata ata 10 oyunu bile kazanabilirsin zamanin varsa.

Oyun baslamis ve ciktiysan lose olarak sayilir malesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.