Şimdi Ara

Soltek anakartlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soltek in SL-75FRN2-L modelini gözüme kestirdim ama bu firmayı hiç bilmiyorum.Kullanan veya bilen arkadaşların tavsiyelerine göre hareket edeceğim ,şimdiden teşekkür ederim
    (işlemci olarak 2.5 + düşünüyorum)

• arkadaşım ben 4 sene önce SOLTEK anakart almıştım..walla bundan iyisini görmedim şahsen..(kişisel kanaatim)..sonra piyasada pek görünmedi..şimdi tekrar gelmiş..İyi diyorlar yenileri için ama bilmiyorum
  • ben kullanıyorum,gayet iyi,şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım.O/olarak 2400 Mhz 'e kadar dayandım.Tavsiye ederim.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by axel</i>
    <br />ben kullanıyorum,gayet iyi,şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım.O/olarak 2400 Mhz 'e kadar dayandım.Tavsiye ederim.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    axel, anakartın voltaj ayar sınırlarını yazar mısın?
  • VDD:1.8 V
    VCore:1.85 V
    DIMM Voltajı:2.8 V
    AGP Voltajı:1.8 V
  • bende frn2l var çok memnunum ilgilenen arkadaşlar soltek ürünlerinin özelliklerinehttp://www.markom.com.tr/urunler/soltek adresinden ulaşabilirler
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by axel</i>
    <br />VCore:1.85 V
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>teşekkürler. merak ettiğim değer Vcore'du. yanlış hatırlıyormuşum soltek'in 2.2V'a kadar olduğun sanıyordum.
  • axel güç kaynağının markası nedir?
  • 7 Aydır Soltek kullanıyorum ve çok memnunum. Benim kanka da Soltek 75 FRN2-L modelinden aldı kendisine. AMD 1700 ü 2600 olarak çalıştırıyor ve hiç bir problemi yok.
    Kesinlikle tavsiye ederim
    Ayrıca garanti şartları çok iyi.
  • güç kaynağım premium marka kasa ile gelen güç kaynağı,bu güç kaynağıyla 2400 Mhz'e kadar çıkabildim.Bi volt mod yöntemi buldum,onu deneyecem bakalım yakında 2.25 V'a kadar çıkılabiliyomuş.bir topicte interyasin vermişti linki.
    İsteyenler için:http://www.maximumoc.com/guides/soltek_75frn_vmod.html
  • soltek cok iyibir anakart tavsiye ederim herkese...
  • Tek dezavantajı güney köprüsünün mcp-t yerine mcp olması..
  • bu premium iyi bir marka mı(titanium u çağrıştırdı)? yoksa everest,frisby,mast gibi düşük mü?
  • hayır iyi bir marka değil,33$'a almıştım.yan tarafında bir cam ve içinde mavi ledlerden oluşmuş bir ışık var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.