Merhaba arkadaşlar kaç gündür pc de antivir de uyarı alıyorum avira kullanıyorum sistemi taratıyorum karantinaya alındı diyor ama ertesi günü aynı dizinde aynı yerde çıkıyor yine.. ne yapabilirim?
C:\Windows\Temp\mrt8D2C.tmp de strd.exe de TR/Macklamel.B diye birşey.. bilgisi olan arkadaşların yardımı için şimdiden teşekkür ederim :)
Not: win7 ultima kullanılmakta. Laptop da yeterli bellek olmadığı için ancak avira yı yükleyebildim..
sistemine malwarebytes adlı programı kur ve tarat büyük bir ihtimalle seni bu dertten kurtaracak
combofix programını da deneyebilirsin oldukça başarılı bir programdır..
lisanslı virüs programı kullanın 1 yıllık 20-30 arası bulabilirsiniz. 2 yıldır lisanslı kullanıyorum 5 tb tan fazla veri indirdim. Bir çok siteye girdim ama pc tık demedi :). resimlerde bile virüs oluyor siz farkında olmadan pc ye bulaşıyor. Bedava programlar %50 60 virüsleri bulur %10 siler. Adamlar paralı versiyonları alsınlar diye virüsü buluyor ama silmiyor karantinaya alıyor. Pc ye 1000 -2000 lira para verip 1 yıllık 30-40 lira vermemek bence mantıksız çünkü yararı daha çok. Parasını fazlasıyla çıkartırsınız
combofix kesin çözüm bana. trojan felan halt etmiş , adam uğraşmış pis bi virüs yapmış görev yönetcisini felan kitledi hemen flashla combofixi attım ve temizleim sorunsuz çalışıyor