Şimdi Ara

Solucan sanırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kaç gündür pc de antivir de uyarı alıyorum avira kullanıyorum sistemi taratıyorum karantinaya alındı diyor ama ertesi günü aynı dizinde aynı yerde çıkıyor yine.. ne yapabilirim?

C:\Windows\Temp\mrt8D2C.tmp de strd.exe de TR/Macklamel.B diye birşey.. bilgisi olan arkadaşların yardımı için şimdiden teşekkür ederim :)

Not: win7 ultima kullanılmakta. Laptop da yeterli bellek olmadığı için ancak avira yı yükleyebildim..

• sistemine malwarebytes adlı programı kur ve tarat büyük bir ihtimalle seni bu dertten kurtaracak
  • combofix programını da deneyebilirsin oldukça başarılı bir programdır..
  • lisanslı virüs programı kullanın 1 yıllık 20-30 arası bulabilirsiniz. 2 yıldır lisanslı kullanıyorum 5 tb tan fazla veri indirdim. Bir çok siteye girdim ama pc tık demedi :). resimlerde bile virüs oluyor siz farkında olmadan pc ye bulaşıyor. Bedava programlar %50 60 virüsleri bulur %10 siler. Adamlar paralı versiyonları alsınlar diye virüsü buluyor ama silmiyor karantinaya alıyor. Pc ye 1000 -2000 lira para verip 1 yıllık 30-40 lira vermemek bence mantıksız çünkü yararı daha çok. Parasını fazlasıyla çıkartırsınız
  • combofix kesin çözüm bana. trojan felan halt etmiş , adam uğraşmış pis bi virüs yapmış görev yönetcisini felan kitledi hemen flashla combofixi attım ve temizleim sorunsuz çalışıyor

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=combofix&lid=7011
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.