Şimdi Ara

som som

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben bugun sabah som hook glavie dusurdum (16 lvl) alexander serverinda kaca satabilirim yardimci olurmusunuz...

• o lvlde farm yapanlar sos som gibi silahlar alıyolar ama genelde bow seçiliyo.Yanlış yönlendirmek gini olmasın ama 1m veya 1.5m gibi satılır ...
  • hmm yinede ii para peki 16 lvl som hook glavie mi daha ii yoksa 24 lvl sos lght glavie mi daha ii
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapstar_907

hmm yinede ii para peki 16 lvl som hook glavie mi daha ii yoksa 24 lvl sos lght glavie mi daha ii

şuan resmen gülme krizi geçiriyorum eğer atacklara bakarsan anlarsın Yav kardeş 16 LWL Som mu yoksa 24 LWL SOS mu dersen bakalım ne olucak (gülmemden yanlış bişi anlama.)

• quote:

Orjinalden alıntı: spydevil

o lvlde farm yapanlar sos som gibi silahlar alıyolar ama genelde bow seçiliyo.Yanlış yönlendirmek gini olmasın ama 1m veya 1.5m gibi satılır ...

1m yada 1.5m ha valla hic tavsiye etmem sakın m ye satma
  • quote:

Orjinalden alıntı: spydevil

o lvlde farm yapanlar sos som gibi silahlar alıyolar ama genelde bow seçiliyo.Yanlış yönlendirmek gini olmasın ama 1m veya 1.5m gibi satılır ...

afedersin ama adam sos demedi som dedisom silahlar 3m den aşağı olmaz (16 lv üstü weaponlar için dedim) lütfen arkadaşı kandırmayalım
  • evt ya sosları anca 1.5m 1m civarı o som en az 4m 5me de okutturursun hele bow olsaydı 25m den yukarıydı ama şans olsun bu da iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lr int mage için uniq takılar
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence şimdilik satma 2hafta falan geçsin server zenginleşince bi kaç mille satarsın
  • bence şimdilik satma 2hafta falan geçsin server zenginleşince bi kaç mille satarsın ii fikir
  • hayırlı olsun 3-5 m
  • onu 3m 5m falan satarsın ya sos deseydin başka sakın 1m falan satma
  • 16 lwl sosun +8 bowu 81mil. satmaya çalışan bi genç görmüştüm. Gerçi benim sos 32+1 spearımdan daha iyi phy attack'ı wardı ama ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

evt ya sosları anca 1.5m 1m civarı o som en az 4m 5me de okutturursun hele bow olsaydı 25m den yukarıydı ama şans olsun bu da iyi

napıon ya sen 25 m kim alcak bırak yaaa en fazla 7m taş çatlasa sen ne yapıon ööle
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapstar_907

hmm yinede ii para peki 16 lvl som hook glavie mi daha ii yoksa 24 lvl sos lght glavie mi daha ii

yanlış anlama ama kendimi tutamıyorum

• Sen onu biraz elinde tut.Bekle millet zenginleşsin iyi bir paraya satarsın.
  • piyasaya bak ole sat bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.