Şimdi Ara

Somurge alacagim ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar somurge alacagim ama alacagim sommurgenin alani kucuk olursa ya da baska ters bir durum olursa bu somurgeyi terk edebilir miyim?Edebilirsem nasil?
    Bir de kafadan atiyorum ana gezegenin koordinatlari 2 304 5 olsun.Eger 304'de bos yer varsa benim somurgeyi oradan almam daha akillica olur degil mi?Mal transferi yaparken zaman kazanmak acisindan diyorum...
    Cevap verenlere simdiden tesekkurler...

• Ana Sayfada Somurge Adının Üstüne Tıkla Orda Terket Linki Var Giriş Şifreni Gir Yok Et Somurgeyi..!

Ok..

Somleri Yakın Al!
  • Beğenmediğin sömürgeyi ekranda server saati yazan yerin üstündeki "Gezegen"..." " yazan yere tıklayıp gezege menüsüne girerek silebilirsin. Sömürgelerin yerleri senin oyun taktiğine bağlı; nakliye senin için öncelikse yakın alırsın. Daha geniş alanları filonla gezmek istersen uzak yerleden alırsın.
  • Bilgi icin cok tesekkur ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: baron06

Bilgi icin cok tesekkur ederim...

Not At All...
  • teorik olarak söm buyuklukleri böle
    bak karar ver =)

ölede çikmayabiler tabi =)

ama bende 4 te olan iki gezegen var alanlari söyle

13560 km (67 /183 Alanlar)
    16920 km (125 /286 Alanlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogame_Engineer -- 30 Ekim 2006; 9:49:21 >
  • Tablodaki rakamlar yanlış, benim gezegenlerimin çoğu 290'un üzerinde alana sahipler. 300 küsür alanlı gezegenler var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bethesta

Tablodaki rakamlar yanlış, benim gezegenlerimin çoğu 290'un üzerinde alana sahipler. 300 küsür alanlı gezegenler var.

Ogame tr deki sömürge alanları kısmını oku bir kez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.