Şimdi Ara

sömürge seçerken dikkat ettiğiniz kriterler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet ilk koloni gemimin yapımı başladı. siz kendinize sömürge alırken nelere önem verirsiniz. güneşe yakınlık, boyut, ana gezegene uzaklık. hangi kriterler sizin için önemli. ben kimse saldırmasın diye gidip 9. galaksiden sömürgeler almayı düşünüyorum. bu ne kadar mantıklı....

• ben hep 4 sistemden alırım oradaki gezegenler buyuk oluyo
    deut uretımı fazla olsun dıyosan 13. sistem we altından alacan
  • Benim için önemli olan Kriterler

1.) Ana gezegene yakınlık.. (Çabuk nakliye için)

2.) Büyüklük..
  • ben her zaman farkli taktikler kullanrim bi yerde deuy kasacaksam 15 den alirim bi yerde sirf kademe yapip ana gezegene nakliye yapcaksam en yakinimdan alrim veanazegende filom inecegini dusunerek kimsenin olmadigi bir galaksiden yine 15 den alip sirf kademe basar ilerde filo basmak cin gerekli olanlari yaparim 15 den almamin ndeni ise uzak bir galaksiden ana gezegene gelmek cok deut yer
  • sen 15 ten deut üretimi için
  • ilk sömurgem anagezegenle aynı sistemde olur diğerlerini 30-40 sistem arayla ana gezegenin sağına ve soluna yayarım, yada ittifakdaki arkadasların yanına atarım, genelde 4-5-6 gezegenlere atarım(bunlarda büyüklük önemli). genelde 2 sömürgeyide galakside dolaşmak için kullanırım(savaş halinde hem izinizi kaybettirirsiniz hemde savaşacağınız kişinin yanına atıp daha kısa sürede vurursunuz)

edit: sırf deut için bi sömürge ayırmam her sömürgede kademelerini arttırırım daha karlı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J®.DG -- 2 Temmuz 2006; 5:31:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rektum

Benim için önemli olan Kriterler

2.) Büyüklük..

Aynen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim icin en önemli olanı büyük lüğüdür cünkü binalar icin yer acmak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jr.DG

ilk sömurgem anagezegenle aynı sistemde olur diğerlerini 30-40 sistem arayla ana gezegenin sağına ve soluna yayarım, yada ittifakdaki arkadasların yanına atarım, genelde 4-5-6 gezegenlere atarım(bunlarda büyüklük önemli). genelde 2 sömürgeyide galakside dolaşmak için kullanırım(savaş halinde hem izinizi kaybettirirsiniz hemde savaşacağınız kişinin yanına atıp daha kısa sürede vurursunuz)

edit: sırf deut için bi sömürge ayırmam her sömürgede kademelerini arttırırım daha karlı olur

benimde her sömde var ama 15 ile 4 arasında mesela çok büyük fark var 15 teki sömde kademe 15 ana gezegende 18 ama arada yine fark var 15 çok üretiyor zaten benim söm büyük 196 çıktı sanırım iyi 15 e göre

• hic dikkat etmem buldugum yere comerım
  • quote:

Orjinalden alıntı: MONOTONIC

hic dikkat etmem buldugum yere comerım

Cok akıllı bir arkadassın sen galiba
  • quote:

2.) Büyüklük..

+1
  • en iyi 4 e koyacan en iyisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ManiA_ButcheR

quote:

Orjinalden alıntı: MONOTONIC

hic dikkat etmem buldugum yere comerım

Cok akıllı bir arkadassın sen galiba

oyleyımdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuahn

en iyi 4 e koyacan en iyisi

Hep büyük gelmiyor kardeş 4 ten bi kere arkadaşa 1/50 çıktı...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: batuahn

en iyi 4 e koyacan en iyisi

Hep büyük gelmiyor kardeş 4 ten bi kere arkadaşa 1/50 çıktı...

4 de çıkan bi söm 6960 km (48 / 48 fields)

6 da çıkan bi söm 15720 km (72 / 247 fields)

4 de alanlar doldu orada sadece ha basıyorum diğer sömlerin gelişimi tamamlanınca bunu patlatıp tekrar alacam

• ben 6 tane sömürgemi 4-5-6 dan alıyorum
    2 tanesini uzaklara filo hareketi için koyuyorum.. ilerde de uzaktaki 2 tanesiyle işim bitince , bırakıyorum , başka bir yere atıyorum
  • quote:

2.) Büyüklük..

+1
  • ben ya 9 ya 4 ten alirim ilk i yakın olmalı ama sonraları 20 şer sistem ara ile dağılmalı 5 te ve 6 dan almam 5. ve 6. gezegenler benim şansıma hep küçük çıkıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.