Şimdi Ara

Son

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son sinifim ygs ve lys sinavlarimin sonunda bir halt cikmazsa 25 haziran 2015 gunu intahar edecegim.Ailemin baskisi,utancim,insanlarin laflari her seyi gectim beni okuturken katlandiklari zorluklari birdaha yasatamam onlara.İsteyen rez alsin fav eklesin durum bu.Hayatinda her seyi kaybeden biri olarak boyle bir karar aldim fazla bile yasadim belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Skypalix

Son sinifim ygs ve lys sinavlarimin sonunda bir halt cikmazsa 25 haziran 2015 gunu intahar edecegim.Ailemin baskisi,utancim,insanlarin laflari her seyi gectim beni okuturken katlandiklari zorluklari birdaha yasatamam onlara.İsteyen rez alsin fav eklesin durum bu.Hayatinda her seyi kaybeden biri olarak boyle bir karar aldim fazla bile yasadim belki
    quote:

Orijinalden alinti: Skypalix

Son sinifim ygs ve lys sinavlarimin sonunda bir halt cikmazsa 25 haziran 2015 gunu intahar edecegim.Ailemin baskisi,utancim,insanlarin laflari her seyi gectim beni okuturken katlandiklari zorluklari birdaha yasatamam onlara.Isteyen rez alsin fav eklesin durum bu.Hayatinda her seyi kaybeden biri olarak boyle bir karar aldim fazla bile yasadim belki

saçmalama bir olay yüzünden hayatında yaşayacağın onca güzelliği heba mı edeceksin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: thurus68

quote:

Orijinalden alinti: Skypalix

Son sinifim ygs ve lys sinavlarimin sonunda bir halt cikmazsa 25 haziran 2015 gunu intahar edecegim.Ailemin baskisi,utancim,insanlarin laflari her seyi gectim beni okuturken katlandiklari zorluklari birdaha yasatamam onlara.Isteyen rez alsin fav eklesin durum bu.Hayatinda her seyi kaybeden biri olarak boyle bir karar aldim fazla bile yasadim belki

saçmalama bir olay yüzünden hayatında yaşayacağın onca güzelliği heba mı edeceksin ?

Kazanamazsam pek bir guzellik yasayacagimi sanmiyorum dostum

• Başkalarının düşüncelerini önemseme. Canını sıkmalarına izin verme. Yine de sıkılırsan intihar edeceğine kaç git buralardan başkaları yüzünden kendi hayatına kıyma. Tek bir hayatın var bunu unutma.
  • Skypalix kullanıcısına yanıt
    Elinden geleni yapıyor musun sınav için ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhn0654

Elinden geleni yapıyor musun sınav için ?

Yapmasam vicdanen rahatsiz oluyorum elimden geleni yapiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: enayi07

Başkalarının düşüncelerini önemseme. Canını sıkmalarına izin verme. Yine de sıkılırsan intihar edeceğine kaç git buralardan başkaları yüzünden kendi hayatına kıyma. Tek bir hayatın var bunu unutma.

Ne gidecek bir yerim , ne de kalacak kimsem var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SON 5-10 YILIN EN İYİ OYUNLARI
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Pm atıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardes sacmalama bak ben ortalama bi ogrenciyim iyi kotu bi bolume giricem ama olur da universiteyle hic isim olmazsa bile planlarim var. universite amac degil aractir.bir insanin gun icinde yaptigi en iyi sey intihar etmemektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hesher 2

kardes sacmalama bak ben ortalama bi ogrenciyim iyi kotu bi bolume giricem ama olur da universiteyle hic isim olmazsa bile planlarim var. universite amac degil aractir.bir insanin gun icinde yaptigi en iyi sey intihar etmemektir.

Cok dibe cokucem be usta yetenekli bir insanda degilim gidip bir yerde calisayim kendimi gostereyim.Kitap yazarak gecinemem ya

• Her şeyin bir sebebi vardır inan bana. Bunu atmasyon olarak söylemiyorum kanıtlayabilirim.

Ayrıca intihar etmek ne demek biliyomusun, bi insanın kendi kendisini boğması, zehirlemesi, kendini kurşunlaması, kendisine acı vermesidir. Daha 30 saniyeden fazla nefes tutamazken kendini bilerek ve isteyerek nasıl öldürebilirsin ki? İntiharı seçeneklerin arasından çıkar sana tavsiyem.

• Kaçıp gitmek en basit yoldur.Bu ülkede nice adamlar üniversite kazanabiliyor.Sende kazanabilirsin.Diyelim ki olmadı ailen sana kızmaz merak etme.Ben ilk sene kazanamadım.Diğer sene tekrar hazırlandım şu an okuyorum.Sınav bir son değil.Bir adım sadece.

Arkadaşların kazanırken sen kazanamama psikolojisini de yaşadım.İnan hiç bir şey değişmiyor.İnan intiharı düşünmene değmez.Her şey rayına giriyor.Sabret sadece.Elinden geleni yap ve gir sınavına.

• Hiç bir şey hayatına son vermek için neden olamaz yapma kardeşim. Benimde aklıma defalarca gelmişti yapmadım yapmamda . İnsanları boş ver çalış çabala Allah elbet bir gün onun karşılığını almanı sağlayacaktır.

Benim bile şu an intihar etmeyi düşünmek için senden kat be kat daha çok sebebim var ama düşünmüyorum.

İşsizim bu yaşa geldim ailemle yaşıyorum , yaşıtlarınım çocukları ilkokulu bitirdi benim sevgilim bile yok vs dahasıda var yani .
    Mücadele etmeye çalışıyorum hayat zorluklarla engellerle mücadele etmektir. Pes etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quardian62 -- 5 Şubat 2015; 2:10:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

Her şeyin bir sebebi vardır inan bana. Bunu atmasyon olarak söylemiyorum kanıtlayabilirim.

Ayrıca intihar etmek ne demek biliyomusun, bi insanın kendi kendisini boğması, zehirlemesi, kendini kurşunlaması, kendisine acı vermesidir. Daha 30 saniyeden fazla nefes tutamazken kendini bilerek ve isteyerek nasıl öldürebilirsin ki? İntiharı seçeneklerin arasından çıkar sana tavsiyem.

Haklisin cok haklisin da alternatifim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatkork

Kaçıp gitmek en basit yoldur.Bu ülkede nice adamlar üniversite kazanabiliyor.Sende kazanabilirsin.Diyelim ki olmadı ailen sana kızmaz merak etme.Ben ilk sene kazanamadım.Diğer sene tekrar hazırlandım şu an okuyorum.Sınav bir son değil.Bir adım sadece.

Arkadaşların kazanırken sen kazanamama psikolojisini de yaşadım.İnan hiç bir şey değişmiyor.İnan intiharı düşünmene değmez.Her şey rayına giriyor.Sabret sadece.Elinden geleni yap ve gir sınavına.

Kacip gidecek bir yerim yok , sizoften gibi hissediyorum bazen anlam veremiyorum.Stres cok fazla arkadasim yok ki kazandiklarini gorup psikolojimi bozayim kendi kendimi yiyip bitirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: quardian62

Hiç bir şey hayatına son vermek için neden olamaz yapma kardeşim. Benimde aklıma defalarca gelmişti yapmadım yapmamda . İnsanları boş ver çalış çabala Allah elbet bir gün onun karşılığını almanı sağlayacaktır.

Benim bile şu an intihar etmeyi düşünmek için senden kat be kat daha çok sebebim var ama düşünmüyorum.

İşsizim bu yaşa geldim ailemle yaşıyorum , yaşıtlarınım çocukları ilkokulu bitirdi benim sevgilim bile yok vs dahasıda var yani .
    Mücadele etmeye çalışıyorum hayat zorluklarla engellerle mücadele etmektir. Pes etme

Dogru soyluyorsun da elimden geleni yapip olmadigi zaman dogru duzgun yasayabilir miyim bilmiyorum

Bak kardeşim "elimden geleni yapip olmadigi zaman dogru duzgun yasayabilir miyim bilmiyorum " siye yazmışsın herkesin doğru düzgün yaşamaya hakkı var elbet . Yarının insana ne getireceği belli değil bilemezsin belki çok güzel şeyler olacak ! Ben 30 un üstündeyim belki çok fazla şey yaşamadım ama , hani derler ya hayat sürprizlerle doludur diye bilemezssin sen elinden geleni yap çabala , yani bir dakika sonra nefes alacağımız bile belli değil karun kadar zengin olsak ne olur . Sen çabala Allah elbet bu gün değilsede yarın onun mükafatını verir.
    Herkesin derdi kendine ağır gelir derler , düşün senden faha kötü durumda olan insanlar var ama pes etmiyorlar çabalıyorlar sabrediyorlar.
    Hem itihar etmek bütün semavi dinlerde yasaktır.Allahın sana verdiği canı nasıl alırsın.

Biraz sabret , Allahtan ümidini kesme kardeşim Allah kerimdir.
  • İntihar edecek adam 4 ay sonrasına tarih vermez rahat ol. İlerde bu konuya bakıp gülüp geçersin tabi hala silmemişsen.
  • Calisiyorum , cabaliyorum beyler eger olmazsa elimde boyle bir secenek var yardimci olan herkese teşekkür ederim savasicam kaybedersemde adam akilli kaybederim seneye degisen sinav sistemine ayak uydurup calismak zor olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: quardian62

Bak kardeşim "elimden geleni yapip olmadigi zaman dogru duzgun yasayabilir miyim bilmiyorum " siye yazmışsın herkesin doğru düzgün yaşamaya hakkı var elbet . Yarının insana ne getireceği belli değil bilemezsin belki çok güzel şeyler olacak ! Ben 30 un üstündeyim belki çok fazla şey yaşamadım ama , hani derler ya hayat sürprizlerle doludur diye bilemezssin sen elinden geleni yap çabala , yani bir dakika sonra nefes alacağımız bile belli değil karun kadar zengin olsak ne olur . Sen çabala Allah elbet bu gün değilsede yarın onun mükafatını verir.
    Herkesin derdi kendine ağır gelir derler , düşün senden faha kötü durumda olan insanlar var ama pes etmiyorlar çabalıyorlar sabrediyorlar.
    Hem itihar etmek bütün semavi dinlerde yasaktır.Allahın sana verdiği canı nasıl alırsın.

Biraz sabret , Allahtan ümidini kesme kardeşim Allah kerimdir.

Ne olursa olsun cabalayacagim sonucu kotu olursa karar vermek icin zamanim kalsin sonucu belirleriz artik.İyi yorumlarin icin cok tesekkur ediyorum dostum eline saglik

Edit : imla , eklemeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skypalix -- 5 Şubat 2015; 18:31:42 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.