Bildirim
son 1-2 senede cikan en iyi araba oyunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İlgini çeker mi bilmiyorum ama GTA 4'ü tavsiye ederim. Canım sıkıldığında açıyorum oyunu bütün şehri geziyorum radyomu da açıyorum misss -
dirt 3 te gymkhanada freestyle takılabilirsin,cok zevkli.yinede yeni nfsmw yi ben çok beğendim.direksiyon setiyle kullanıyorum.bazen yavaş yavaş şehiri geziyorum,bazen yarış yapıyorum.beklenti senaryo ve modifiyeydi ama yok,yinede oyun süper. -
Forza Horizon senin ilacın kesinlikle ama pc de yok. Test Drive Unlimited'i bir dene istersen.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Test Drive Unlimited 2, ancak gamepad veya direksiyon yoksa bulaşma. -
Yanlış anlamada Gta san andreas güzel gta4'ü oynamadım oda san andreas gibi ise şehirde dolaşma modunu çok keyifli şekilde sunmuşlar. TAvsiye ederim. -
nfs run ve nfs most wanted bunların dışında ilk en iyi arba serisi nfs undergrand 2 dir bunu unutmayın -
Şimdi nfs mw nin kötülenmesinin sebebi eskisine göre çok eksiklerinin olması tek başına bir oyun oalrak bakarsan oldukça güzel bir oyun. Oynamanı tavsiye ederim. Test drive unlimited 2 bence tam senin ilacın sinyal ver sağa dön, radyonu aç aracın tavanını aç güneşlen baya yapabileceğin şey var. -
GTA serileri bu istediğine paralel hocam.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X