Şimdi Ara

Son 10 günde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde mat2 karekök soru bankası var %20 sini çözdüm son 10 gün günde 5-6 saat çözerek bitirmeyi düşünüyorum fakat dersane denemeleri hariç hiç deneme çözmedim dersane denemelerinde 35-40 civari mat neti yapiyorum birazda süre sıkıntısı çekiyorum fem 9lu denemesini alırsam karekök sb ile yetişir mi ve bana bir katkısı olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence planlamanda hata var. karekök mat2 sb yi günde 5-6 saat çözmekle 10 günde bitirmen imkansıza yakın.bence sen karekök sevdasından vazgeç deneme çöz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheReedS

bence planlamanda hata var. karekök mat2 sb yi günde 5-6 saat çözmekle 10 günde bitirmen imkansıza yakın.bence sen karekök sevdasından vazgeç deneme çöz.

150 test civarı birşey kalmış günde 15 test çözülemez mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mustip

quote:

bence planlamanda hata var. karekök mat2 sb yi günde 5-6 saat çözmekle 10 günde bitirmen imkansıza yakın.bence sen karekök sevdasından vazgeç deneme çöz.

yüzde 20sini çözdüm demiştin ben daha çok kalmıştır diye düşündüm.
    günde 15test çözülür ama başka birşeye zamanın pek kalmaz.senbilirsin ama ben yinede tercih etmezdim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustip

quote:

yüzde 20sini çözdüm demiştin ben daha çok kalmıştır diye düşündüm.
    günde 15test çözülür ama başka birşeye zamanın pek kalmaz.senbilirsin ama ben yinede tercih etmezdim.

Geometri iyi sayılır son 10 gün mat dışında başka birşey çalışmam.

• karekök kısa ve net değmez zaman kaybı ben sene başında beri çözüyorum %50ye yakın çözmüşümdür aşırı gereksiz mesela karmaşık sayılardan 10dan fazla test vardı sanırım en ince ayrıntısıyla sormuşlar sınavda sana çıkan 1 en fazla 2 soru o da konunun ana fikri deneme çöz karekök psikolojini bozar hele olasılık kombinasyon kısmı
  • mustip M kullanıcısına yanıt
    Testleri birer birer atlayıp çözün o zaman, hiçbir şey kaybetmezsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    son 2.5 ay
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Türev limit integrali karekökten bitiririm gerisinide yetişirse çözerim.Fem 9luyu almayı düşünüyorum önerdiğiniz deneme var mı?

• mustip M kullanıcısına yanıt
    gereksiz gereksiz yüzlerce soru çözersin. otur çıkabilecek türdeki sorulari denemelerle çöz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.