Şimdi Ara

Son 2-3 aydır yaşadığım sıkıntılar.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1) Türkçem çok güzeldi, yani akıcı, etkileyici konuşurdum. Lafların anlamlarıyla çok güzel oynayabilirdim. Bunu artık yapamıyorum.

2) Güzel espri yapardım (ortaokulda toplu konuşurken hep esprilerle yıkardım milleti gülmekten.)..

Lisede o kadar olmasa da yine güzel espri yapardım, bazen denk getirir tüm sınıfı güldürürdüm(ne kadar asosyal olsam da). (ne ortaokulda ne lisede şaklabanlıktan dolayı güldürmek değil, sadece espri)..

Üniversitede espri yapamamın sebebi gergin olmam, 3.de anlattım.

3) Şuan üniversite 1'deyim, anfide otururken (153 kişiyiz, çok tedirgin oturuyorum, rezil olucam korkusuyla sanki.), hiç bir şekilde biriyle konuşamıyorum. Sanki 152 göz beni izliyor arkamdan. Hep rahatsız oluyorum, birisi bir laf edicek, rezil edicek beni gibisinden. Utangaçlık, çekingenlik var biraz o ortamda. Birisi bir şey söyleyince çok gergin olduğum için, kafamda 250 tane düşünce geziyor, dalmış oluyorum, bir şey anlamıyorum. Sen yine dalmışın diyor arkadaş mesela. Ben salak hissediyorum ne yalan söyleyim...

4) Yaptığım işe odaklanamıyorum, 3. paragraf da bunu destekliyor, anfi ortamında mesela odaklanamamanın üstüne tedirginlik de geldi mi, hiç bir şey anlamıyorum.

Bunların hepsi üstüste geldi, hepsi birbiriyle bağlantılı sanki. Çok kötü hissediyorum kendimi arkadaşlar.

Bunu en rahat buraya anlatabilirdim ve anlattım. Okuyan ve okumayan herkese teşekkürler. Paylaşmak istedim.

• Öncelikle anfi değil amfi (:

2. olarak ise her zaman rahat ol , olduğun gibi ol . Bırak başkalarını kendi hayatını yaşa .
  • quote:

Orijinalden alıntı: CookieMonster

2. olarak ise her zaman rahat ol , olduğun gibi ol . Bırak başkalarını kendi hayatını yaşa .

• ayni beni anlatmişsin ama ben o kadar cekingen degilim.asosyallikden oluyo duzelmeye çalisiyorum bakalim nolucak
  • quote:

Öncelikle anfi değil amfi (:

...

artı olarak 152 göz değil 152 çift göz yada 304 göz.. üniversite öğrencisinden beklenmeyen hareketler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

quote:

Öncelikle anfi değil amfi (:

...

artı olarak 152 göz değil 152 çift göz yada 304 göz.. üniversite öğrencisinden beklenmeyen hareketler :)

pardon yanlış kapı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.