Şimdi Ara

son 4 ay ea'ya geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konular bitmedi, sayısalın altından çıkamıyorum. fkb ayrı mat ayrı, çalışamıyorum. bir bakmışım gün boş geçmiş, aynı konuda takılı kalmışım.

yazılım istiyordum. böyle giderse mezuna kalacağım. ezberim iyi. tarih edebiyat genel kültür olarak az buçuk var, sıfırım diyebilirim. ea'ya geçsem çalışmamın büyük bölümünü mat oluşturacak. edebiyat sosyale günde 2 3 saat bile ayırsam yeter.

netlere baktım, ea 90k-40k arası yapılabilir gibi duruyor, günde 10 saat kasarsam... işletme, ybs gibi bölümler var. sayısalda ise hemşirelik falan var. mühendislik için gerekli çalışmayı sağlayamıyorum. mezuna kalmak istemiyorum. inanılmaz bir aile baskısı ve stres var.

bu dönmelerde ea'ya geçen var mı?

• Cortana12 kullanıcısına yanıt
    Çalıştığım yerden sordun Ben de son sınıfta tıp istedim hep. Ama sonra annem, ablanın halini görmüyor musun kendi yazmak istediği halde şu an pişman vs. diye söylemlerde bulundu hep yıl boyunca. Ve tıpı kenara koydum zihnimde ama bu sefer hedefimi kaybetmiştim ve çalışmalarım gittikçe kötüleşti zaten tyt netlerim iyi değildi. Ben de son hafta dedim en iyisi eşit ağırlık çözeyim sınavda ne olursa olsun artık. Son gün falan tonguç edebiyat full tekrar izliyordum. Tyt netim kötü olmasına rağmen, ayt matematiğim 36 olunca ve edebiyatta çalıştıklarımdan çıkması + tarih ve coğrafyadaki kolay 2-3 soruyu yapmamla eşit ağırlıkta 6k yaptım. Fakat önemli olan burada şu an pişman olmam çünkü tekrar hazırlanıyorum. Tıp için. Ne diye etrafımdaki insanların ailem de olsa söylemlerine kulak asıp da istediğim şeyden vazgeçtim diye kendime kızıyorum. Dolayısıyla eğer yazılımı gerçekten istiyorsan ve sırf sayısal derslerinden korktuğundan EA ya geçmek istiyorsan sakın yapma derim. Ama eğer benim için ileride yapacağım meslek çok önemli değil sadece iyi bir derece yapmak istiyorum diyorsan geç, halledersin gerçekten çalışırsan. Biraz uzun oldu ama yaptığım hataya hala sinirli olduğumdan yazmadan duramadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• kanka daha gözünde sayısal buraya düşmüşse iyi bir şey gelmez aklındakini yap ama eadan da istediğin yerler gelmezse dımdızlak kalırsın ona göre yap planını

• hocam açıkçası yazılımı matematiği sevdiğim için, genel mühendislik ve ağır işlerle uğraşmak istemediğim için istiyorum

ybs de yazılım + işletme bildiğim kadarıyla. düzgün bir okulda okuyabilirim, geleceğim daha rahat olur. kötü bi yerde müh okursam hem 4 yılım çöpe gidecek hem de iş ararken sıkıntı çekeceğim

diğer bir bölüm olarak da işletme düşünüyorum. temiz bölüm, aynı şekilde düzgün bir yerde okuyabilirim kazanırsam. rahat ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cortana12 -- 31 Ocak 2024; 14:20:52 >
  • Cortana12 kullanıcısına yanıt
    Yani sevdiğin bir alan olacaksa eşite geçebilirsin o zaman. Ve ilk 10 bine de girersin eğer ayt matematiğe asılır ve sözel ezberlerini yaparsan. Zaten ea'da sayısaldan kolay derece yapıldığı aşikar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctfinsoz -- 31 Ocak 2024; 14:55:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • senin durumunda birinin geçmesi mantıklı extradan eada rakip diyebiliceğin öğrenci yok derece yapmak çok kolay, matematiğin iyiyse 4 ay eada derece için yeter de artar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.