Şimdi Ara

SON 4 AYDA YAPMAM GEREKENLER? SB Deneme ¿

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Fizik Aytden Sarmal, 345 çözdüm. Çözüyorum hala 2 3 konu kaldı fiziğin bitmesine. Sizce geri kalan zamanda sadece alan denemesi ile mi ilerlemeliyim yoksa bir soru bankası daha gider mi? Parafın Ayt fizik soru bankası aklıma yatıyor çok ne dersiniz

Biyoloji Aytden Apotemi, Biyotik çözdüm. Fen Bilimleri çözmekteyim şuan bir tık zor gibi. Sistemlerden bir soru bankası alayım diyorum ne önerirsiniz? Ayrıca paraf biyolojiye gerek var mı sizce?

Son olarak geometriden hiç soru bankası çözmedim bu sene. Çözmeli miyim yoksa denemeler yeterli midir? (şuana kadar sb çözmememin bir olumsuzluğunu görmedim gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaVzeR16 -- 4 Mart 2020; 17:8:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam senin netlerin çok iyiydi diye hatırlıyorum sıfırdan soru bankası çözmek mantıksız olur bence tekrar+denemeyle bu işi halledersin
  • Teşekkür ederim hocam değerli yorumun için

• Piyasadaki geometri denemelerini çözün hocam hiç çözmeden de olmaz bence.
    Daha 4 ay var bence sürekli denemeyle de gitmez her dersten bir kaynak daha bulundurun belli başlı konularını çözersiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bence deneme +az sb yapın . Pilav üstü az kuru gibi oldu ama siz anladınızdkwğdkdo

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cigerimsoldu kullanıcısına yanıt
    Denemelerdeki eksiklere göre soru bankasından ufak bi tekrar yaparım hocam haklısınız, teşekkür ederim

• çok güzel benzetme hocam, teşekkür ediyorum sağ olun :DD

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence acil çöz dostum (geometri soru bankası) piyasadaki çoğu yayının deneme sorularından daha kaliteli ve sınavlık soruları barındırıyor.

• deneme at sürekli yanlış gelen veya zorlandığın konulardan sb git ama sıfırdan sb almanı önermem git ör. fotokopiciden 2 yayının manyetizmasını çektir çöz gibi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.