Şimdi Ara

Son aldığım Footgearımın Kul. Kılavuzu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün aldığım ayakkabımın kullanma kılavuzunu okudum, bana göre kullanılan ifadeler gülünç geldi. Adamlar bilgilendirmeyemi çalışmış, dalgamı geçmiş anlayamadım. DH forumda SRO kanalından başka biyere bakmadığımdan dolayı bunu sizle paylaşmak istedim, yinede konuyu yöneticiler banlarsa bişey diyemem. Özellikle koyu siyah yerleri okuyun.

CONVERSE Kullanma Kılavuzu
    Ayakkabınızı satın alırken dikkat etmeniz gerekenler :

Satın alacağınız ürünün sağ tekini sağ ayağınıza, sol tekini sol ayağınıza giymek suretiyle deneyiniz; iki elinizle dikkatle tutarak ayak parmaklarınız öne gelecek şekilde 45 derecelik açıyla ayakkabının içine sokunuz. Numaralarını kontrol ediniz. (bkz: ayakkabınızın altı)

Sıkan, acıtan, vuran ürünleri satın almayınız. Unutmayın, Bir Converse sadece ayağınızı sıkabilir, canınızı sıkan mutlaka başka bir şeydir.

Kullanılmış ürünlerin değiştirilmeyeceğini unutmayınız. (sıkma, vurma vb. gibi sebebler) Sonuçta kendini kullanılmış hisseden bir ayakkabıyla kimse dolaşmak istemez.

Ayağın anatomik yapısı nedeniyle deri ürünlerde kırışıklıklar; keten süet ve derilerde yanlara doğru genişleme ayağın şekline göre normaldir. Ancak ayağınızın şekli normal değilse ayakkabınızda oluşabilecek açılmalar da anormal olacaktır. Buna alışmaya çalışınız.

Bakım bilgileri ve uzun ömürlü kullanım :

Kirlenen deri ayakkabılar nemli bezle silinmelidir, akşamdan suya basmanın bir faydası olmayacaktır. Islanmış ise kuru bezle silinmeli ve oda sıcaklığında kurutulmalıdır.

Keten ürünler soğuk suda elde yıkanmalıdır. Kırmızı Converse'lerinizin pembe olmasını istemiyorsanız kesinlikle ağartıcı, parlatıcı gibi maddeler kullanmamalı ve oda sıcaklığında kurutmalısınız.

Keten ürünlerde renk solmasına neden olacak diğer durumlar;

- Romantik olacağım diye deniz kenarındaki yürüyüşlerinizi Converse'lerinizle yapmak
    -
    Ürünleri ıslak, nemli bırakmak ve güneş altında kurutmak

Ayakkabının emmiş olduğu ter 24 saatte buharlaşır -biz denedik- Bu nedenle ayakkabının 1 gün arayla giyilmesi ayakkabının uzun ömürlü olmasını sağlar. Bu size 2 Converse aldırmaya yönelik satış amaçlı bir madde gibi görünüyorsa da gerçekten asıl amacımız ayakkabınızın ömrünü uzatabilmek.

Satın almış olduğunuz ürünün formunu sürekli koruyabilmesi için Converse'lerinizle spor yapmanız gerekmez; ayakkabılarınızı çamurlu, tozlu ve nemli bırakmamanız, kalıpta dinlendirerek muhafaza yeterli olacaktır.

Güvence değişim kapsamı :

Ürün foksiyonu ve üretim amacı dışında kullanılmamalıdır. Örneğin keten ve deri ürünlerini yolda yürüyesiniz diye ürettik spor yapasınız diye değil. Ancak dekoratif olarak evinizde ve işyerinizde kullanabilirsiniz.

Sürtme ve çarpma gibi sebeblerden dolayı meydana gelebilecek yırtılma, açılma ve deformasyonlar üretim hatası olarak değerlendirilmez. Bu nedenle yürürken düşmemeye, çarpmamaya dikkat ediniz, alkollüyken giymeyiniz ayrıca arka topuk kısımlarına basmayınız.

İçi astarlı ve astarsız ayakkabılar hakiki deriden imal edildiği için sağlığınızı bozabilecek kimyasal katkılar içermez., yine de yenmemesi tavsiye olunur. Derinin rengi ayaklara ve çoraplara çıkabilir; ayakkabınızı çıkardığınız halde hala Converse'lerinizle dolaşıyormuşsunuz hissi bu yüzdendir.

tel açıp ta bunları yazanlara sövmek isteyenler : (0212) 649 73 58

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyar -- 8 Ekim 2007; 5:34:30 >

• bunu yazanları tebrik etmek istiyorum gece gece gülmekten kırıldım annemler geldi n oluyo diye
  • quote:

İçi astarlı ve astarsız ayakkabılar hakiki deriden imal edildiği için sağlığınızı bozabilecek kimyasal katkılar içermez., yine de yenmemesi tavsiye olunur. Derinin rengi ayaklara ve çoraplara çıkabilir; ayakkabınızı çıkardığınız halde hala Converse'lerinizle dolaşıyormuşsunuz hissi bu yüzdendir.

tel açıp ta bunları yazanlara sövmek isteyenler : (0212) 649 73 58
    koptum ya
  • supermis
  • Bu biraz önce Sro Bölümündeydi
  • Arkadaşlar bunları firmalar kendilerini korumak için yapıyorlar.Malum amerikada saçma sapan konulardan dava açılıp firmalar büyük kayıplar verdikleri için artık önlem için bunları koyuyorlar.Gülünç ama etkili.
    Örneğin amerikada adamın biri lap top'unun ısınıp dizlerine zarar verdiği için mahkemeye verip para kazanmış.O yüzden artık lap top değil notebook diye geçer ürünler
  • bence güleceğinize şikayet etmeniz gerekir bu benim fikrim...

ben ilk okuduğum zaman acaba nereye şikayet etsem diye düşündüm herifler resmen dalga geçiyor
  • süper...
  • hakkaten gerçek arkadaş da söylüyordu kullanım kılavuzunu okudu msn den 1 sene önce kopmuştum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.