Şimdi Ara

Son çıkan PS2 modeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
7.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son çıkan PS2 modeli SCPH-9000 mi beyler? Nette bununla ilgili bir bilgiye rastlayamadım da. Bir de PS2'nin hangi model olduğu kutusunda yazıyor sanırım. PS2 almayı düşünüyorum da. 2010 yılındayız şu an. Kimbilir kaç tane model çıkmıştır. Hangi PS2 modelini almamı tavsiye edersiniz? Hangisi en iyisidir? Hazır konusunu açmışken sorayım. Bu arada ek bilgi olarak da belirteyim. Oyunları orijinal alacağım. Asla korsan kullanmayı düşünmüyorum. Ek bilgi olsun. Modelden çok, konsolun bölge dili kodlaması önemli sanırım. NTSC-J, NTSC-U ve PAL. Hangisi en iyisidir? Bazı tvlerde PAL makinalar sorun yaratıyordu diye hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 22 Haziran 2010; 5:42:09 >

• orjinal oyun oyniyacaksan git ps 3 al ama ille ps 2 istiyorum diyorsan slim olanini al
  • SCPH-9000 böyle bir model yok SCPH-9004 var onu almanı öneririm korsan oynıayacaksan slim hepsini çalıştırmaz o zaman çip taktıracaksız fat al genelde korsan oyunları çalıştırır
    NTSC-J al makine olarak pal makineler genelde çıkartır
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokerwill

orjinal oyun oyniyacaksan git ps 3 al ama ille ps 2 istiyorum diyorsan slim olanini al

PS3 almaya gücüm yetmez. Daha doğrusu, PS3'ün oyunlarını almaya. PS2'nin oyunları ucuz. PS3 için bir de Full HD LED TV almadan olmaz.

quote:

Orijinalden alıntı: Ps2Bağımlısı

SCPH-9000 böyle bir model yok SCPH-9004 var onu almanı öneririm korsan oynıayacaksan slim hepsini çalıştırmaz o zaman çip taktıracaksız fat al genelde korsan oyunları çalıştırır
    NTSC-J al makine olarak pal makineler genelde çıkartır

Modeli tam olarak bilmiyorum. SCPH-9XXX bir model işte. Ha bir de neden NTSC-U değil de, NTSC-J? Bir de oyunlar Türkiye'ye PAL olarak geliyor sanırım. Bölge dili kodlamasında sorun yaşar mıyım? Bir de, Türkiye'de NTSC-J model PS2 bulabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 22 Haziran 2010; 16:32:06 >

• ps2 slim den sonra.. biraz daha kucuk bir slim bir model daha cıktı ısınma sorunu daha az
     Son çıkan PS2 modeli

eski slim modeli de bu
     Son çıkan PS2 modeli

• quote:

Orijinalden alıntı: jamez

ps2 slim den sonra.. biraz daha kucuk bir slim bir model daha cıktı ısınma sorunu daha az
     Son çıkan PS2 modeli

eski slim modeli de bu
     Son çıkan PS2 modeli

İyi bari. Kutusu güzel en azından. Eski slim modelinin kutusunu hiç sevmemiştim. Sarı bir arka plan vardı. Hiç hoş durmuyordu. Modeli nedir peki? En iyi modelden almak istiyorum da. Sanırım o model de en son çıkan model oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 22 Haziran 2010; 16:39:00 >

• SCPH-90004 model Slim PS2 almalısın. 90004 serisi PAL oluyor.

Kutusu böyle olacak:

Son çıkan PS2 modeli

Yukarıdaki resimdeki makina ilk çıkan SCPH-7000x serisi Slim PS2. Bu modelde adaptör dışarıda. Artık üretilmiyor.

Şu an üretilen son serilerde adaptörü cihazın içine aldılar. Senin alacağın SCPH-90004 serisi Slim PS2.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 22 Haziran 2010; 16:50:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

SCPH-90004 model Slim PS2 almalısın. 90004 serisi PAL oluyor.

Kutusu böyle olacak:

Son çıkan PS2 modeli

Yukarıdaki resimdeki makina ilk çıkan SCPH-7000x serisi Slim PS2. Bu modelde adaptörü dışarıda. Artık üretilmiyor.

Şu an üretilen son serilerde adaptörü cihazın içine aldılar. Senin alacağın SCPH-90004 serisi Slim PS2.

PAL sorun çıkarıyor diyorlar.

• Kim diyorsa yanlış diyor.

PAL herhangi bir sorun çıkarmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Kim diyorsa yanlış diyor.

PAL herhangi bir sorun çıkarmaz

Televizyon ile uyumsuzluk yaratıyormuş bildiğime göre.
  • acaba bu modele hard disk takılabiliyor mu?
  • uyumsuzluk yaratmaz benimkide 90004 model pal kutudakinin aynısı sorun yaratmaz tvye takmada rahat takarsın ama oyun problemleri olabilir ntsc-jlerde mesela çip takmadan korsan çalıstırır
    palda bazı oyunları çalıştırıyor ntsc-u dil kodlamasında sorun yaşarsın
    ntsc-j rahat bulursun netten fln uyumlu olur ama orjinal oyun alcam diyorsan ve rahat oynim heme ntakıp 90004 model pal al derim pal daha iyi taşınması fln kolay kücüq ısınmıyor benim önerim PAL
  • quote:

uyumsuzluk yaratmaz benimkide 90004 model pal kutudakinin aynısı sorun yaratmaz tvye takmada rahat takarsın ama oyun problemleri olabilir ntsc-jlerde mesela çip takmadan korsan çalıstırır
    palda bazı oyunları çalıştırıyor ntsc-u dil kodlamasında sorun yaşarsın
    ntsc-j rahat bulursun netten fln uyumlu olur ama orjinal oyun alcam diyorsan ve rahat oynim heme ntakıp 90004 model pal al derim pal daha iyi taşınması fln kolay kücüq ısınmıyor benim önerim PAL

Ama, anladığım kadarıyla bölge dili kodlaması sorunu yaşarım yani PAL alırsam, değil mi? PS2'nin oyunları zaten her yerde bulunmuyor artık. Çok eski oyunlarından bahsediyorum. Çoğunu, amazon.com gibi sitelerden almak zorunda kalacağım. Gerçi PAL olanını da bulurum da, sitelerde, oyunun hangi bölge dili kodlamasına tabii olduğu yazıyor mu, o sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 22 Haziran 2010; 18:41:23 >

• PALDA KODA GEREK YOKKİ PAL almanı tavsiye ederim ntsc-jde var biraz zor bulursun ama rahat oynuyacağım sorun cıkarmadan diyorsan pal almanı tavsiye ederim modeli çok önemli değil sadece ısınmamaı için 90004 al yoksa bosver sıcak yerlerde tutmassın
  • bu arada oyun devri bitmiyor konami oyun cıkarıyor daha ne?electronic arts cıkarıyor pes2011 fifa11 k211 nba live
  • quote:

bu arada oyun devri bitmiyor konami oyun cıkarıyor daha ne?electronic arts cıkarıyor pes2011 fifa11 k211 nba live

Ben daha çok aksiyon türü oyunları seviyorum.
  • Ps2 yeniden dirildi. Geçtiğimiz hafta satışlarına göre Ps2 Avrupa'da 36,485 adet satılarak, 33,545 adet satılan Xbox360'ı geride bıraktı. Bununla da kalmayıp, Japonya satışlarında 22.390 adet satılarak, hem 17,006 adet satılan Ps3'ü hem de 20,104 adet satılan Wii konsollarını geride bıraktı. Yine Japon satışlarında DS'i sadece yaklaşık 2,000 adet geriden takip etti. Ps2 efsanesi devam ediyor.
  • PS3 için full led tv lazım değil. Kim demişse yalan.Tüplü tv'de çok bariz fark yok .Hem full hd led tv kimde var yahu? En fazla hd ready lcd tv var çoğu kişide.Bendede var 450 tl aldım.PS2 Orjinal alıcaksan bir nevi kendini kazıklarsın dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

PS3 için full led tv lazım değil. Kim demişse yalan.Tüplü tv'de çok bariz fark yok .Hem full hd led tv kimde var yahu? En fazla hd ready lcd tv var çoğu kişide.Bendede var 450 tl aldım.PS2 Orjinal alıcaksan bir nevi kendini kazıklarsın dostum.

Ps3 oynamak isteyenlere HD TV gereklidir. Tüplü televizyon ile arasında oldukça fark var. Eğer HD TV'ye Scart ile bağladıysanız, tüplü TV'den hiçbir farkı olmaz. HDMI kullanırsanız bu farkı çok rahat anlarsınız.

Ayrıca 1080p destekleyen oyunlarda Full HD TVler, HD TVlere oranla daha iyi sonuç vermektedir.
  • PS3 fan hocam.1 Sene tüplü 1 senedirde lcd kullanıyorum.Zaten 1080 p destekleyen oyun yok. Arcade oyun falan onlar.Tüplü televizyonda ps3 diye konu var.Oraya bak kullananların yorumları var.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.