Şimdi Ara

Son çıkan PS2 modeli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
7.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: paypay88

PS3 fan hocam.1 Sene tüplü 1 senedirde lcd kullanıyorum.Zaten 1080 p destekleyen oyun yok. Arcade oyun falan onlar.Tüplü televizyonda ps3 diye konu var.Oraya bak kullananların yorumları var.

HDMI kablom bozulduğu zamanlar, Ps3 oynamadan yapamayacağım için SD televizyona bağlamıştım. (70 Ekran) İnanın, içimdeki Ps3 sevgisi yok olmasın diye, bir daha SD televizyona takmadım. İlk başlarda ben de öyle düşünüyordum. Eğer imkanınız varsa, gidip denemenizi öneririm. Farkı sizde anlayacaksınız. (Umarım lcd tv'ye HDMI ile bağlıdır. ;))
  • quote:

PS3 için full led tv lazım değil. Kim demişse yalan.Tüplü tv'de çok bariz fark yok .Hem full hd led tv kimde var yahu? En fazla hd ready lcd tv var çoğu kişide.Bendede var 450 tl aldım.PS2 Orjinal alıcaksan bir nevi kendini kazıklarsın dostum.

Ben diyorum. Birşeyi alırken tam alma takıntısı var bende. En iyisi de -3 boyutlular hariç- Full HD LED TVler. Kazıklamakla ne alakası var? Param varsa niye orijinal kullanmayayım? Milletin hakkını yemeye ne meraklısınız.
  • Ne alaka dostum bende orjinal kullanıyorum fakat ps2'de oyun bulmanda zor zaten zaten ps2 oyunları ps1 gibi oluyor...Yoksa korsana hayır tam destek derdim fakat...
  • quote:

Ne alaka dostum bende orjinal kullanıyorum fakat ps2'de oyun bulmanda zor zaten zaten ps2 oyunları ps1 gibi oluyor...Yoksa korsana hayır tam destek derdim fakat...

Ben de onu diyorum. Kazıklamakla ne alaka?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 22 Haziran 2010; 22:11:52 >
  • Yani sony ps2'ye desteğini çekti boşuna almana gerek yok bir nevi bunu diyorum.Garantisi şeyi falanda bitti.Orjinal kullanıp bozulsada yapıcak yer yok yani boşuna para yatırmaya gerek yok bu anlamda kazıklanmak
  • quote:

Yani sony ps2'ye desteğini çekti boşuna almana gerek yok bir nevi bunu diyorum.Garantisi şeyi falanda bitti.Orjinal kullanıp bozulsada yapıcak yer yok yani boşuna para yatırmaya gerek yok bu anlamda kazıklanmak

PS2 hala üretiliyor. Satıldığına göre hâlâ garantisi var. Param varsa desteğe bakmam, orijinal kullanırım.
  • cod resident evil silent hill gow dysnaty warriors devam ediyor nerdeyse her oyun ps2 devri bitmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ps2Bağımlısı

cod resident evil silent hill gow dysnaty warriors devam ediyor nerdeyse her oyun ps2 devri bitmiyor

DMC de var.
  • acaba bu modele hard disk takılabiliyor mu?

hard disk takma olayını bilen var mı?
    usb hard disk diye bir olay var mı ps2 için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:KeÇi:.

acaba bu modele hard disk takılabiliyor mu?

hard disk takma olayını bilen var mı?
    usb hard disk diye bir olay var mı ps2 için?

USB girişi varsa olur herhalde. Ama BDROM gibi bir şey çıkıyor HDD'yi takınca. Ya da başka bir şeyde oluyordu o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ps3fan

Ps2 yeniden dirildi. Geçtiğimiz hafta satışlarına göre Ps2 Avrupa'da 36,485 adet satılarak, 33,545 adet satılan Xbox360'ı geride bıraktı. Bununla da kalmayıp, Japonya satışlarında 22.390 adet satılarak, hem 17,006 adet satılan Ps3'ü hem de 20,104 adet satılan Wii konsollarını geride bıraktı. Yine Japon satışlarında DS'i sadece yaklaşık 2,000 adet geriden takip etti. Ps2 efsanesi devam ediyor.

Ps2 öldü diyenlere. Bu yazımı alıntılamak istedim. Lütfen yapmayın şunu.

Ayrıca, "LCD TV ile SD görüntü veren TV arasında fark yok." diyen biri; bir de "Ps2'nin görüntüsü Ps1 gibi." diyorsa, o kişi bu işten anlamıyordur.
  • ya ps 2 alan kirdirip oyle oynuyordur

tekrar soyluyorum orjinal oyun alacaksan git ps 3 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokerwill

ya ps 2 alan kirdirip oyle oynuyordur

tekrar soyluyorum orjinal oyun alacaksan git ps 3 al

PS3'e gücüm yetmez diyorum. Anlamıyor musun?
  • orjinal oyuna gucun yetiyorda ps 3 almayami yetmiyor ? ustelik ps 3 un eski oyunlarini ucuz ucuz bulup oyniyabilirsin online oynama ozelligi de bu kadar guzelken
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokerwill

orjinal oyuna gucun yetiyorda ps 3 almayami yetmiyor ? ustelik ps 3 un eski oyunlarini ucuz ucuz bulup oyniyabilirsin online oynama ozelligi de bu kadar guzelken

Anlama problemin mi var kardeşim? PS3'ün oyunlarını almaya gücüm yetmiyor. Online oynayacak olsam XBOX alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 23 Haziran 2010; 7:16:31 >
  • yoooo anlama problemim yok gerci seni beni anlamadigin ortada
  • jojerwill anlama problemşn olduğu acıkca belli 2 dir aynı mesajı yazıon diyorki gücü yetmiyormus acıkca alcak parası yok ve hayat boyu ps3 orjinalimi alcak eline para gecince parası kalmaz hala ps3 kırılmadı kardes kırılsa korsan alır orjinal oyun fiyatlarından haberin varmı şuank ps1 fiyatı kadar
  • yahu ben diyorum ki ps 2 nin artik vakti gecmek uzere bu saatten sonra da almanin acikcasi geregi yok arkadasta ben orjinal oyun alicam diyo

ben de diyorum ki 4-5 tane orjinal ps 2 oyunu alacagina git bir tane ps 3 oyunu al guzel guzel oyna, takas et, eski oyunlari ucuz ucuz alip oynamaya calis falan filan ...

simdi ps 2 alirsa aradan bir muddet gecicek ve benim gibi dusunmeye basliyacak bir bildigimiz var o yuzden soyluyoruz
  • benimde var ;) ps2 zamanı gecmiyor fifa pes cod electronic arts konami hepsi cıkarıoyr ve 5yıl sonraya kadar devam eder vakti tabiki gecicek ps3ünde gecicicek kalacağınımı sanıon ama ps2 dünyada en cok sata n konsol asla bitmez 5 yıl en az 5 yıl sonra biter bir bildiğimiz var ;) bbu arada ps3 oyunları çok pahalı ps1 fiyatı kadar git 5*6 tane ps2 oyunu al daha iyi hepsi 1 ps3 fiyatına bile denk gelmez en az oyunu 60 lira ps3 ün git o fiyata denkleştir 50 tane oyun alırsın ps2de birisini bitirir diğerini oynarsın zaten arkadas değinmiş gücüm yetmiyor diye...olmadı ps2 orjinalı al sorunun çalıştırmamayasa git çip taktır yada 90004 model schp pal al gitsin...
  • iyi sen gecmiyor diye dusune dur 5 yil kadar da devam eder diye ona buna soyle sen bilirsin yanliz konustugumuz bir teknoloji parcasi ve teknoloji her gecen gun gelismekte eski aletlere sabitlenmek maalesef bazen insana zarar verebiliyor ps icin demiyorum genel anlamda konusuyorum

ps 3 un oyunlarini 2. el aldigin zaman veya eski oyunlarini bulabildigin zaman o kadar da pahali olmadigini goruceksin ayrica arkadas deseki ps 2 alip kirdiricam hangi modelini tavsiye ediyorsunuz dese anlarim da ps 2 orjinal oyun almak niyedir ? guzel guzel ps 3 makina alip kullanabilirsin

cok mu iyimserim ? iyilik yapmak isterken acaba burnumu mu sokuyorum ? neyse daha mesaj yazmicam yoksa konu tatsizlasicak

Allah herkesin gonlune gore versin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.