Şimdi Ara

Son çıkan PS2 modeli (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
7.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tabikide 5 yıl devam edecek sen kafan basmıyor galiba kardes ps1 ilk 1995de cıkdı ve 2006ya kadar sürdü ps2 ilk olarak kalın kasayla 1999da cıkdı kafan basmıyor ps1 bu kadar sürdüyse neden ps2 sürmesin??sen ps3 hastası olmuşun çok bişe yazmak istemiyorum küfür cıkacak elimden 2.elde alınmaz cok aldım zamamında ya cizik olupta bozuk cıkıyor ya hiç çalışmıyor 2.el çok tandığın güvendiğin kişilerden alacaksın onuda bulmak zor
  • hem ps2 alıcam ps3 e param yetmiyor dicem ve ps2 oyunlarını orjinal alıcam dicem hemde parasızlıktan yakınacağım,bu bana mantıklı gelmiyor. ps2 orjinal oyunları ps3 oyunlarından bile pahalı olabiliyor, aletler arasındada 300 tl fark var. 300 tl içinmi ps2 yi tercih ediyorsun? mantıksız...
  • ps2 nin orjinal oyunlarının 2. elini bulmak zor. sıfır orjinal oyun alayım desen ps2 için onlarında fiyatları 2-3 sene önceki ps3 oyunlarıyla yarışıyor. üstelik orjinal ps2 oyunlarını satmaya kalksan beş para etmez, kimse almaz ama ps3 oyunları her zaman para eder. "jokerwill" nickli arkadaş anlatmaya çalışmış. bende ps2 yi çok seven biriyim ancak şu saatten sonra ps2 oyunlarına beş kuruş para harcamam.

ha bu arada evet ps2 için hala oyun çıkıyor çıkmasınada pes 2010, fifa 10 ve nba 2k10 un ps2 deki hali berbat durumda. şu saatten sonra ps2 alacak birisi yeni çıkacak oyunlar için değil, şimdiye kadar çıkmış yüzlerce kaliteli oyunu (gt-4, dmc serisi, gow serisi vs gibi...) oynamak için almalıdır. yeni çıkacak oyunlar için artık ps2 alınmaz. "FIFA World Cup 2010 South Africa" oyunu bile ps2 için çıkmadı mesela

• Bekle arkadaşım nah çıkmadıBende var inanmıyorsun Electronic arts sitesinden bakabilirsin world cup 2010 allta ps2 için var ve ps2 oyunlar pahalı değil bunuda söyliyemin çipin varsa korsanı en fazla 3 lira orjinali 10-20 lira arası ps3ün oyunları en az 60 lira değmez 1 ps1 fiyatı yuhhhhhhhh diyorum en fazla cdsi para eden 120 liraya bile oyun var anlıyan anladı başka bişey demiyorum bu konu hakkında cıkma konusundada sunu söylim ps2 zevk meselesidir ps3deki pesi sevmeyip ps2dekini seven cok kişi var oynanabirlik her zaman ps2dedir asla bu değişmez ama ps3ün grafik için ps3almanı tavsiye etmem asla parana yazık olur oyun derdi her zaman yanında 60 lira olacakmı orda değiş arkadaş para yok diye gözünüz körmü konusuyor birde

• quote:

Orijinalden alıntı: Ps2Bağımlısı

Bekle arkadaşım nah çıkmadıBende var inanmıyorsun Electronic arts sitesinden bakabilirsin world cup 2010 allta ps2 için var ve ps2 oyunlar pahalı değil bunuda söyliyemin çipin varsa korsanı en fazla 3 lira orjinali 10-20 lira arası ps3ün oyunları en az 60 lira değmez 1 ps1 fiyatı yuhhhhhhhh diyorum en fazla cdsi para eden 120 liraya bile oyun var anlıyan anladı başka bişey demiyorum bu konu hakkında cıkma konusundada sunu söylim ps2 zevk meselesidir ps3deki pesi sevmeyip ps2dekini seven cok kişi var oynanabirlik her zaman ps2dedir asla bu değişmez ama ps3ün grafik için ps3almanı tavsiye etmem asla parana yazık olur oyun derdi her zaman yanında 60 lira olacakmı orda değiş arkadaş para yok diye gözünüz körmü konusuyor birde

Senin gibi ps3 alamayıp hayatında oynanamış ps2 sahiplerine acıyorum

Ps3 gibi konsolu ps2 yle karşılaştırmak çok gereksiz.Ps3 her kuruşu hakediyor ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoYk -- 23 Haziran 2010; 16:28:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jokerwill

yoooo anlama problemim yok gerci seni beni anlamadigin ortada

Ben seni çok güzel anlıyorum güzel kardeşim de sen beni anlamıyorsun.

quote:

iyi sen gecmiyor diye dusune dur 5 yil kadar da devam eder diye ona buna soyle sen bilirsin yanliz konustugumuz bir teknoloji parcasi ve teknoloji her gecen gun gelismekte eski aletlere sabitlenmek maalesef bazen insana zarar verebiliyor ps icin demiyorum genel anlamda konusuyorum

ps 3 un oyunlarini 2. el aldigin zaman veya eski oyunlarini bulabildigin zaman o kadar da pahali olmadigini goruceksin ayrica arkadas deseki ps 2 alip kirdiricam hangi modelini tavsiye ediyorsunuz dese anlarim da ps 2 orjinal oyun almak niyedir ? guzel guzel ps 3 makina alip kullanabilirsin

cok mu iyimserim ? iyilik yapmak isterken acaba burnumu mu sokuyorum ? neyse daha mesaj yazmicam yoksa konu tatsizlasicak

Allah herkesin gonlune gore versin

Yahu kardeşim ben ne korsan ne de 2. el ürün kullanmayı sevmiyorum. Anlamıyor musun? PS3'ün oyunları 60 liradan başlıyor. PS2'nin oyunları ise daha ucuz. Bir de PS3 ve televizyona verilecek para var. Ölme eşşeğim ölme.
    quote:

Orijinalden alıntı: smurf1971

hem ps2 alıcam ps3 e param yetmiyor dicem ve ps2 oyunlarını orjinal alıcam dicem hemde parasızlıktan yakınacağım,bu bana mantıklı gelmiyor. ps2 orjinal oyunları ps3 oyunlarından bile pahalı olabiliyor, aletler arasındada 300 tl fark var. 300 tl içinmi ps2 yi tercih ediyorsun? mantıksız...

Lafı başka bir yerinizden anlamayın. PS3 alacaksam gider Full HD LED TV ile birlikte alırım. PS2'nin oyunları nerde PS3'ten pahalıymış? PS3'e çıkan çoğu oyun PS2 hatta PS1'e çıkan oyunların devamı. Önce onları oynayalım bakalım sonra alırız PS3. Saçma sapan konuşuyorsunuz.
    quote:

Orijinalden alıntı: bay.manyak

ps2 nin orjinal oyunlarının 2. elini bulmak zor. sıfır orjinal oyun alayım desen ps2 için onlarında fiyatları 2-3 sene önceki ps3 oyunlarıyla yarışıyor. üstelik orjinal ps2 oyunlarını satmaya kalksan beş para etmez, kimse almaz ama ps3 oyunları her zaman para eder. "jokerwill" nickli arkadaş anlatmaya çalışmış. bende ps2 yi çok seven biriyim ancak şu saatten sonra ps2 oyunlarına beş kuruş para harcamam.

ha bu arada evet ps2 için hala oyun çıkıyor çıkmasınada pes 2010, fifa 10 ve nba 2k10 un ps2 deki hali berbat durumda. şu saatten sonra ps2 alacak birisi yeni çıkacak oyunlar için değil, şimdiye kadar çıkmış yüzlerce kaliteli oyunu (gt-4, dmc serisi, gow serisi vs gibi...) oynamak için almalıdır. yeni çıkacak oyunlar için artık ps2 alınmaz. "FIFA World Cup 2010 South Africa" oyunu bile ps2 için çıkmadı mesela

Ben ne için alıyorum sanıyorsun?

quote:

Orijinalden alıntı: :NeFeS:

quote:

Bekle arkadaşım nah çıkmadıBende var inanmıyorsun Electronic arts sitesinden bakabilirsin world cup 2010 allta ps2 için var ve ps2 oyunlar pahalı değil bunuda söyliyemin çipin varsa korsanı en fazla 3 lira orjinali 10-20 lira arası ps3ün oyunları en az 60 lira değmez 1 ps1 fiyatı yuhhhhhhhh diyorum en fazla cdsi para eden 120 liraya bile oyun var anlıyan anladı başka bişey demiyorum bu konu hakkında cıkma konusundada sunu söylim ps2 zevk meselesidir ps3deki pesi sevmeyip ps2dekini seven cok kişi var oynanabirlik her zaman ps2dedir asla bu değişmez ama ps3ün grafik için ps3almanı tavsiye etmem asla parana yazık olur oyun derdi her zaman yanında 60 lira olacakmı orda değiş arkadaş para yok diye gözünüz körmü konusuyor birde

Ps3 gibi konsolu ps2 yle karşılaştırmak çok gereksiz.Ps3 her kuruşu hakediyor ;)

Ben de senin gibi PS3 fanlarına acıyorum. PS3 alıp da PS2'yi arayan çok kişi var. Bilip bilmeden konuşuyorsunuz. Ben demiyorum bunu. Millet diyor. Ahan da linkhttp://forum.donanimhaber.com/m_40259022/mpage_1/key_PS2,devri,bitti/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 23 Haziran 2010; 17:28:40 >

• Fifa WC PS2'ye çıkmadı pc'yede çıkmadı.Burada nah ne demek yahu saygılı olun biraz.PS2 orjinal nasıl oyun bulacaksın merak konusu ya bir nevi kazıklanmış lafımı tekrarlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doppelganger

quote:

quote:

iyi sen gecmiyor diye dusune dur 5 yil kadar da devam eder diye ona buna soyle sen bilirsin yanliz konustugumuz bir teknoloji parcasi ve teknoloji her gecen gun gelismekte eski aletlere sabitlenmek maalesef bazen insana zarar verebiliyor ps icin demiyorum genel anlamda konusuyorum

ps 3 un oyunlarini 2. el aldigin zaman veya eski oyunlarini bulabildigin zaman o kadar da pahali olmadigini goruceksin ayrica arkadas deseki ps 2 alip kirdiricam hangi modelini tavsiye ediyorsunuz dese anlarim da ps 2 orjinal oyun almak niyedir ? guzel guzel ps 3 makina alip kullanabilirsin

cok mu iyimserim ? iyilik yapmak isterken acaba burnumu mu sokuyorum ? neyse daha mesaj yazmicam yoksa konu tatsizlasicak

Yahu kardeşim ben ne korsan ne de 2. el ürün kullanmayı sevmiyorum. Anlamıyor musun? PS3'ün oyunları 60 liradan başlıyor. PS2'nin oyunları ise daha ucuz. Bir de PS3 ve televizyona verilecek para var. Ölme eşşeğim ölme.
    quote:

hem ps2 alıcam ps3 e param yetmiyor dicem ve ps2 oyunlarını orjinal alıcam dicem hemde parasızlıktan yakınacağım,bu bana mantıklı gelmiyor. ps2 orjinal oyunları ps3 oyunlarından bile pahalı olabiliyor, aletler arasındada 300 tl fark var. 300 tl içinmi ps2 yi tercih ediyorsun? mantıksız...

Lafı başka bir yerinizden anlamayın. PS3 alacaksam gider Full HD LED TV ile birlikte alırım. PS2'nin oyunları nerde PS3'ten pahalıymış? PS3'e çıkan çoğu oyun PS2 hatta PS1'e çıkan oyunların devamı. Önce onları oynayalım bakalım sonra alırız PS3. Saçma sapan konuşuyorsunuz.
    quote:

ps2 nin orjinal oyunlarının 2. elini bulmak zor. sıfır orjinal oyun alayım desen ps2 için onlarında fiyatları 2-3 sene önceki ps3 oyunlarıyla yarışıyor. üstelik orjinal ps2 oyunlarını satmaya kalksan beş para etmez, kimse almaz ama ps3 oyunları her zaman para eder. "jokerwill" nickli arkadaş anlatmaya çalışmış. bende ps2 yi çok seven biriyim ancak şu saatten sonra ps2 oyunlarına beş kuruş para harcamam.

quote:

quote:

Ben de senin gibi PS3 fanlarına acıyorum. PS3 alıp da PS2'yi arayan çok kişi var. Bilip bilmeden konuşuyorsunuz. Ben demiyorum bunu. Millet diyor. Ahan da linkhttp://forum.donanimhaber.com/m_40259022/mpage_1/key_PS2,devri,bitti/tm.htm

Ps3 alıp Ps2 arayanlar ha Kusura bakmada Ps2 artık çöp oldu ister inan ister inanma hangi güncel oyun Ps2 ye geliyo artık? Anca madagascar , pes vs dandik oyunlar geliyo onlarda inan hiç özlemem

• quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

Fifa WC PS2'ye çıkmadı pc'yede çıkmadı.Burada nah ne demek yahu saygılı olun biraz.PS2 orjinal nasıl oyun bulacaksın merak konusu ya bir nevi kazıklanmış lafımı tekrarlıyorum

Kazıklanıyorsam ben kazıklanıyorum. Seni alâkadar eder mi?
    quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ps3 alıp Ps2 arayanlar ha Kusura bakmada Ps2 artık çöp oldu ister inan ister inanma hangi güncel oyun Ps2 ye geliyo artık? Anca madagascar , pes vs dandik oyunlar geliyo onlarda inan hiç özlemem

PS3'te PS2'nin çeşitliliği yok. PS2'de şimdiye kadar çıkan oyunların toplamı 4000 küsür. Ve PS2'ye çıkan oyunlar PS3'e çıkanlardan çok daha kaliteli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 23 Haziran 2010; 17:47:35 >

• Sanırım ilk defa ps2 alıyosun oynamadan nasıl yorum yapabiliyosun anlamıyorum ya böyle bi fanboyluk olamaz adam daha almamış burda ps2 övüyo
  • ps2 övülmyecek bir konsolmu tabi övecek 4000 küsürden fazladır bile oyunları ama ps3 ile aynı çıkıyıor oyunlar
  • doppel, yorumuna mantıksız demek başka, yorumuma saçma sapan demek başkadır.seni saygıya ve sevgiye davet ediyorum.yorumumu beğenmessin ve ispatlarsın kendi sözlerini bizde yaw haklıymış deriz, alkışlarız ama bu teenage ağızlarıyla inan hoş yorum yapmıyorsun.etik olarak orjinal almak güzel bi şey olsada ben tüplü tvde de oynasam bu durumda ps3 alırım, ps2 oyununa (korsana göre) tonlarca para verene kadar ps3 oyununa tonlarca para veririm.geçen D@R da ps2 oyunları 90 tl ye gördüm.aynı yerde tamam 180 tl yede ps3 oyunları var ama 90 tl ye pekala ps3 oyunlarınıda alabilirsin,yorum yaparken bi yerimizden sallamıyoruz,açıkcası 30 yıllık oyun hayatım boyunca tecrübem ps3 ps2 nin genel manada tozu olamaz ama sizin söylemleriniz heleki orjinal oyun ps2 de oynama söyleminiz tekrar söylüyorum mantıksız..

• quote:

Sanırım ilk defa ps2 alıyosun oynamadan nasıl yorum yapabiliyosun anlamıyorum ya böyle bi fanboyluk olamaz adam daha almamış burda ps2 övüyo

PS2'nin nasıl bir konsol olduğunu anlamak için almaya gerek mi var? Kaç senelik konsol. Fanboyluğu siz yapıyorsunuz. Tutturmuşsunuz PS3 al, PS3 al. Sizene? PS2'yi bilmeme gerek yok. PS2'nin oyunlarını bilmem yeterli.

quote:

doppel, yorumuna mantıksız demek başka, yorumuma saçma sapan demek başkadır.seni saygıya ve sevgiye davet ediyorum.yorumumu beğenmessin ve ispatlarsın kendi sözlerini bizde yaw haklıymış deriz, alkışlarız ama bu teenage ağızlarıyla inan hoş yorum yapmıyorsun.etik olarak orjinal almak güzel bi şey olsada ben tüplü tvde de oynasam bu durumda ps3 alırım, ps2 oyununa (korsana göre) tonlarca para verene kadar ps3 oyununa tonlarca para veririm.geçen D@R da ps2 oyunları 90 tl ye gördüm.aynı yerde tamam 180 tl yede ps3 oyunları var ama 90 tl ye pekala ps3 oyunlarınıda alabilirsin,yorum yaparken bi yerimizden sallamıyoruz,açıkcası 30 yıllık oyun hayatım boyunca tecrübem ps3 ps2 nin genel manada tozu olamaz ama sizin söylemleriniz heleki orjinal oyun ps2 de oynama söyleminiz tekrar söylüyorum mantıksız..

Saçma sapan yorum yapıyorsunuz kardeşim. O kadar saçmalıklara rağmen hakaret etmediğime şükredin. Kafanız mı basmıyor anlamıyorum ki. PS2'nin eski oyunlarını oynamak için alıyorum ben PS2'yi. PS3'ün oyunlarını oynayacak olsam PS3 alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 23 Haziran 2010; 21:19:25 >

• şindi kardeş benimi dinliyon onlarımı bence ps2 al bunlara kapak olsun
  • yahu son cıkan ps2 yle korsan oyun oynmak için yapmamız gereken şeyler neler
  • quote:

quote:

Sanırım ilk defa ps2 alıyosun oynamadan nasıl yorum yapabiliyosun anlamıyorum ya böyle bi fanboyluk olamaz adam daha almamış burda ps2 övüyo

PS2'nin nasıl bir konsol olduğunu anlamak için almaya gerek mi var? Kaç senelik konsol. Fanboyluğu siz yapıyorsunuz. Tutturmuşsunuz PS3 al, PS3 al. Sizene? PS2'yi bilmeme gerek yok. PS2'nin oyunlarını bilmem yeterli.

quote:

doppel, yorumuna mantıksız demek başka, yorumuma saçma sapan demek başkadır.seni saygıya ve sevgiye davet ediyorum.yorumumu beğenmessin ve ispatlarsın kendi sözlerini bizde yaw haklıymış deriz, alkışlarız ama bu teenage ağızlarıyla inan hoş yorum yapmıyorsun.etik olarak orjinal almak güzel bi şey olsada ben tüplü tvde de oynasam bu durumda ps3 alırım, ps2 oyununa (korsana göre) tonlarca para verene kadar ps3 oyununa tonlarca para veririm.geçen D@R da ps2 oyunları 90 tl ye gördüm.aynı yerde tamam 180 tl yede ps3 oyunları var ama 90 tl ye pekala ps3 oyunlarınıda alabilirsin,yorum yaparken bi yerimizden sallamıyoruz,açıkcası 30 yıllık oyun hayatım boyunca tecrübem ps3 ps2 nin genel manada tozu olamaz ama sizin söylemleriniz heleki orjinal oyun ps2 de oynama söyleminiz tekrar söylüyorum mantıksız..

Saçma sapan yorum yapıyorsunuz kardeşim. O kadar saçmalıklara rağmen hakaret etmediğime şükredin. Kafanız mı basmıyor anlamıyorum ki. PS2'nin eski oyunlarını oynamak için alıyorum ben PS2'yi. PS3'ün oyunlarını oynayacak olsam PS3 alırım.

hala saygısızlığına devam ediyorsun, sen bilirsin, zaten mantık olsaydı bin düşünür ve bir konuşurdun.senin bu saygısız seviyene inmeyeceğim, şikayette etmeyeceğim,şunu bil senin daha yeni almaya çalıştığın o ps2 yi türkiyede hemde orjinal oyunlarla oynayan ilk kişilerdenim, sözlerine bundan sonra dikkat et.(şikayet edilecektir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smurf1971 -- 23 Haziran 2010; 22:08:35 >

• ps2 nin zamanı geçmez, doğrudur.. ama ben şu saatten sonra eskiden ps2 si olan oynamış - satmış veya benzeri durumlardan kaynaklı elinden çıkarmış kişilerin nostalji için alması dışında ps2 ye para yatırılmasını çok mantıklı bulmuyorum.. haa nostalji için alırsın, ne biliyim süpper oyunlar vardı onların havasını yeniden solumak için alırsın o ayrı.. mesela ben bi shodow of colossus ya da ne biliyim black ve hatırlamadığım bir sürü mükemmel oyun için, tekrar o zamanları hatırlamak yaşamak için gider alırım.. ama oyun oynamaktan en üst keyfi almak için günceli takip önemli.. yoksa ps2 almak biraz karsız bir tercih olacaktır.. yine de sonuç da tercih..
    ve doppelganger, ps2 oyunlarını orjinal alırım param var alırım, parasıyla değil mi, gibi laflar ediyosun sonrasında ps3 oyunlarını almam, pahalı diyosun.. oysa çoğumuz o oyunları 30-40 veya 50 tl gibi rakamlara yurtdışından alıyoruz (çok sağlam yerler biraz araştırırsan hemen anlayacaksın, ör: shopto.net ..) bu fiyat aralığın da çok oyun var veya çıktıktan bi iki ay sonra bu fiyata düşen oyunlar.. bir diğeri, illa lcd almak zorunda değilsin, tüplü tv ile tatmin edici bir şekilde oyunları oynayabilirsin, öyle aman aman yüzüne bakılmaz, Allahlık bir fark yok.. ama tabii güzel bi lcd = en iyi sonuç.. o da zamanla alınabilir.. 400 500 tl arası çok iyi lcd hd'li monitörler var onlar da olabilir.. bi zaman sonra terfi edersin .. ayrıca çok önemli bir nokta ps3 deki multiplayer oyunlar.. mesela bi killzone 2 nin multiplayer'ı.. bunun zevki neyle ölçülebilir ps2 de bilmiyorum.. ve daha bir sürü multiplayer oyun.. bu da tercih için önemli..
    eğer yine de sadece zaman geçirmek, ileriyi düşünmeden var olan oyun arşivindeki mükemmel eski oyunları denemek, için alırım oynarım diyosan dediğim gibi senin tercihin .. ama bence karlı bir tercih olmayacaktır

• pal neden uyumsuzluk yaratsın ki ?
    ülkemizin ve avrupanın tv standartıdır pal

hangisi en iyi diye bir şey yok hepsi aynı
    ntscu/j amerika, uzakdoğu vs
    pal avrupa standartı

ayrıca bence de bu saatten sonra orjinal oyun+ps2 pek mantıklı gözükmüyor
    ps2 devri de bana göre bitmiştir ama nostalji yapmak için birerbir bir konsol
    zamanında oynayamadığım şimdi de merak ettiğim football kingdom isimli oyun için bende çevremden temin edip geri vermiştim mesela
    hala oyun çıkması da önemli değil
    konsola özgü oyun çıkıyor mu çıkmıyor mu
    neyleyim baştan savma sırf pazarda olsun diye yapılmış multiplatform oyunları
    ps2 orjinal kullanmak yerine psp kullanmak daha mantıklı bana göre
    tabi tercih meselesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 24 Haziran 2010; 19:32:10 >
  • PS2 nin geleceği yok, bence sen git psp al üstelik aynı paraya alırsın her yerde oynadığın yetmezmiş gibi nerdeyse yeni oyunların hepsini de oynarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: huscav

PS2 nin geleceği yok, bence sen git psp al üstelik aynı paraya alırsın her yerde oynadığın yetmezmiş gibi nerdeyse yeni oyunların hepsini de oynarsın

Yeni oyunların hepsi mi? Çeyreğini bile oynayamazsın çünkü yok ;) Alcaksan Ps2 al bence oyun bolluğu çok psp ye göre daha kalite oyunlar var.Ben Psp yi en çok film izlemeyi çok seviyodum oyunlar pek sarmıyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.