Şimdi Ara

Son Dakika: Bülent Tulun Lazio'yla görüşmek için Roma'ya uçtu; 'Burak'ın bonservis bedeli 18 milyon euro' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
3.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş bu adam giderse kontenjan sıkıntısı yaşancak hangi akla hizmet gönderiyolar bunu anlamıyorum bu kadar iyi yerli forvet yok zaten napcaklar bakalım koca sezon
  • ünal başkan olunca insan belki taktiktir stratejidir diye düşünmeden edemiyor.
  • Avrupa'da artık 27-28 yaşından büyük oyunculara çok büyük paralar verilmiyor-arap sermayesi hariç tabii- çoğunlukla herkes gençlere yönelmiş.Bence GS Burak'tan kurtulmaya çalışmak yerine eline bu kadar gol atabilen bir forvet geçtiği için şükretmeli.neden satılmaya çalışılıyor anlamıyorum.
  • HeartQuake kullanıcısına yanıt
    sanırım burak gitmek istiyor hocam bu haberlerden, hal ve hareketlerinden öyle bir çıkarım yaptım ben
  • Kim alır Burak'ı.. O kadar parayı kimse vermez.. 10 versinler öpüp başımıza koyalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizan

Almak için onların gelmesi gerekmiyor mu?

Oyuncu satan tarafın gitmesi saçma..

+ olarak Burak' a değerinde fiyatı vereceğini sanmıyorum Lazio 'nun

Şöyle bir durum var yanlış bilmiyorsam Burak'ı satarken Trabzona %25 lik bir pay vereceğiz, bu yüzden paradan çok oyuncu takası+ para şeklinde yapılabilir bu transfer.
  • Burak'ın 30 yaşından sonra üst düzey futbol oynayacağını düşünmüyorum. 18-20 M arası verirlerse verelim gitsin.
  • La arkadas onlarin bize gelmrsi lazim pazarlik icin biz neden ayakalarina gidelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giderse yedekte sadece umut var...Gelecek yıl yabancı sınırı 5'e düşecek büyük saçmalık olur BY17'yi satmak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Glorious_

Adam gelmiş 30 yaşına, kim verir 18m euro. Ha itelerseniz 18e helal olsun GS yönetimine. piyasası düşmeden okutun araplara

30 mu ? Yok 34 yanlış yazmışsın

Yaşa bakarsan 27 yaşındaki Falcao ya 60 milyon euro , Cavani ye 64 milyon euro verdiler.

28 yaşındaki adama niye 18 milyon vermesinler ?
  • Burakı satmak mallık ötesidir şu şartlarda
  • lazio bi oyuncu verecekti zumamıydı pumamıydı neydi belki gel oyuncuyu al diye çağırmışlardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: oppachi

biz niye gidiyoruz ben onu anlamadım

satılması isteniyor galiba galatasaray tarafından
  • Son yılların en çok gol atan forvetlerinden birisi. Üstelik Türk. En golcü oyuncumuzu satarsak vizyondan bahsetmemiz abes olur. Umarım takımda kalır.
  • Drogba önümüzdeki sene yok. Yabancı kuralı zımbırtısı var. Kaliteli 3 tane Türk forvet say desem sayamazsınız. Forvette kim oynayacak ? Umut mu ?
  • Ayıca Burak Satılırsa bi başarıslık durumumda ne Ü.A Nede F.T Bunu Açıklayamaz
  • Bence koca bir sezon buraksız geçer iyi de olur. Burakın yaptıkları unutulmaz ancak onun yerine gelen lisandro lopez tarzı forvetlerde iyi iş yapacaktır. Drogbanın genç halini bulsak yeterli bile.
  • 8 milyon euro + hernanes karşlığında burak yılmaz işinize gelirse
  • Yerine kim oynayacak,yada kimi alacağız forvet olarak...?
  • Yav adamı satmak için biz niye gidiyoruzda onlar gelmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.