Bence koca bir sezon buraksız geçer iyi de olur. Burakın yaptıkları unutulmaz ancak onun yerine gelen lisandro lopez tarzı forvetlerde iyi iş yapacaktır. Drogbanın genç halini bulsak yeterli bile.
Tüm Dünya Drogba'nın genci tarzı bir forvet hayal ediyor ama bulamıyor, böylesi zor gelir. Chelsea bile hala adam akıllı forvet bulamadı, Drogba'nın yerini dolduramadı. Ben Matias Suarez'i görmek isterim takımda.
suarez buraktan iyi forvet değil malesef burak gidicekse daha kaliteli birisi gelmeli.. en azından türk oyuncuyu sattığımıza değsin. zaten burak seneye 10 milyona dahi gitmez (yine 30 gol atmazsa tabi)
Bence koca bir sezon buraksız geçer iyi de olur. Burakın yaptıkları unutulmaz ancak onun yerine gelen lisandro lopez tarzı forvetlerde iyi iş yapacaktır. Drogbanın genç halini bulsak yeterli bile.
Tüm Dünya Drogba'nın genci tarzı bir forvet hayal ediyor ama bulamıyor, böylesi zor gelir. Chelsea bile hala adam akıllı forvet bulamadı, Drogba'nın yerini dolduramadı. Ben Matias Suarez'i görmek isterim takımda.
suarez buraktan iyi forvet değil malesef burak gidicekse daha kaliteli birisi gelmeli.. en azından türk oyuncuyu sattığımıza değsin. zaten burak seneye 10 milyona dahi gitmez (yine 30 gol atmazsa tabi)
Suarez mi Burak'tan iyi değil ?
quote:
Orijinalden alıntı: şanışer
quote:
Orijinalden alıntı: Exhell
quote:
Orijinalden alıntı: JessieJ
quote:
Ben de garipsedim o yorumu, Suarez'in hangi özelliği Burak'tan kötü?
Burak yollanacaksa adam akıllı adam geçen hızlı olan bi kanat oyuncusu alacan arkadaş. Nani, Farfan vs
Adama onlar teklif yapıyorlar siz ne diye ayağına gidiyorsunuz ki
yerine hangi yerliyi alıcaz,,necatiyimi ümit karanı mı,hakan şükürümü
Burak gitse Arda gelse bir taşla iki kuş olur.
Burak tan kaliteli hatta ona yakın bir yerli forvet yok. Ancak o parayla Arda geri alınabilir ama o da ne derece akıllıca bir hamle olur bilemem. Yabancı dersek kontenjan sorunu var. Forvet almazsak Drogba ve Umut haricinde kimse yok ki bence Umut da sayılmamalı. Burak ın gerçekçi değeri Avrupa da 15M falandır (yaşı genç olsa daha fazla olurdu elbette) ama GS için değeri bence 25M dan aşağı değil çünkü alternatifi yok. Ancak 25M gibi çılgın paraya satılmalı.
Lazio'dan Candreva alınabilir ama o da sağ kanat ve ofansif orta saha oynuyor, yani işimize yaramaz, Hernannes alınabilir ama onunda oynadığı mevkilerimiz dolu, kaldı ki bu iki isimde öyle Burak+3 5 Milyona felan alınamaz. Heleki adamların Muslera'dan dolayı dilleri yanmışken.
Bu nasıl iş anlamadım ben?Adamların ayağına biz gidiyoruz. Heralde Lazio'dan bi sol açıkla ilgileniyoruz,takas falan olabilir.Başka bir açıklaması yok çünkü.
Abi ne zaman satıcının ayağa gittiği görülmüş adamlar haber için yer arıyor bizimkilerde atlıyor.
Lazio nun en büyük hedefi uefa olabilir. Juventus milan inter napoli varken cl gitme şansları cok dusuk. Kaldı ki Lazio Galatasaray ile kıyaslanabilecek bir takım bile değil. Burak giderse yanlış yapmış olur. Ayrıca Lazio da Burak a vericek 18 20 milyon € olduğunu sanmıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: şanışer
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: JessieJ
quote:
evet matias suarez iyi değil.
Çok hızlı defansın arkasına akabilen bir oyuncu. Hemde Türk. Sanırım Umut Bulut'u oynatacağız Burak yerine, yerine umarım Arda alınır.
Bakıyorum bakıyorum bizim alabileceğimiz bir oyuncu bulamıyorum. İyi oyuncuları var ama bizim ihtiyacımız olan bölgelerde yok. Haber yalan desek yukarıda video ile kanıtlandı, Tulun gitmiş adamların yanına
Bizim bölgeler için alabileceğimiz oyuncuları var ama bu kadar yüksek vizyonda isimler geçerken onların gelmesi komik olur para+takas düşünülüyorsa bir de.