Şimdi Ara

Son Dakika: Bülent Tulun Lazio'yla görüşmek için Roma'ya uçtu; 'Burak'ın bonservis bedeli 18 milyon euro' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
3.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermisss

Önümüzdeki sene AB statüsü geldikten sonra satılsın. Bu sene ihtiyacımız var Burak'a.

eto83 de yazmış. Burak'ı satmak için biz niye gidiyoruz anlamadım. Gerçi NTVSPOR'da söyledi doğru heralde ama saçma bir durum.

demekki transfer bitmiş detayları haletmek iin gitmiş olabilir
  • adamlar bizden istiyorlar.görüşmek için biz adamların ayağına mı gidiyoruz bu ne la böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pozitron~

Bizim bölgeler için alabileceğimiz oyuncuları var ama bu kadar yüksek vizyonda isimler geçerken onların gelmesi komik olur para+takas düşünülüyorsa bir de.

Küçümsemek yanlış olur, Hernanes gerçekten çok kaliteli oyuncu, keza Candreva Konfederasyon kupasında İtalya ile döktürdü resmen.

Forvet olarak acaba eskiden gündeme gelen Leandro Damiao düşünülür mü, ve ya Brezilya'dan genç bir yetenek mi alsak Douglas Baggio var şu sıralar gelecek vaadeden oyuncular arasında, Chelsea ilgileniyormuş diye okumuştum bir yerde.

Tabi yabancı isim yazmamın sebebi Burak'ın satılma ihtimalinin ortaya çıkması yabancı kontenjanıyla alakalı olumlu haberler olduğunu düşünmemdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheWazZ

haber gercekse rezalet gercekten. biz niye gidiyoruz ?

ama lazioya değil..romaya gitti bülent tulun..
    konu süper geyik oldu
  • Umarım satılmaz ama satılıpta yerine her ne kadar olursa olsun Arda alınmazsa büyük aptallık yapmış oluruz bence.. En iyi Türk forveti satıp kimi oynatacağız şu 6+0+4 saçmalığında??

Kaldı ki transfer için satan kulübün ayağına gittiğinide ilk kez gördüm.
  • Trtspor'da da roma'ya oyuncu almak için gitmiş olduğundan bahsedildi. Hala yabancı oyuncu aldığına göre, bizim bilmediğimiz ama yönetimin bildiği bir şey var. Yabancı sınırlaması bug'ı yüzünden döngünün sonucu hep system failure.. Haydi hayırlısı.
  • Baska konuda yazdim Tek forvet oynayacaksak drogba , Umut belki alinirsa Fenerbahceli genc Semih alinabilir . Sakatlik derseniz Drogba kolay kolay sakatlanmaz Allah gostermesin sakatlanirsa Umut babalar gibi oynar . Seneye buyuk ihtimal yabanci siniri kalkar . Son olarakta zaten Burak transferi gerceklesmesse kafa olarak oyuna konsantre olamaz ve bize yarari dokunmaz ve tahminince Burak bizi kafadan bitirmis. Adam gonullu birkere bizi istemeyeni bizde istemeyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadığım adamı onlar istiyor, siz ayaklarına gidiyorsunuz. Çok saçma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUSCUM4283

Baska konuda yazdim Tek forvet oynayacaksak drogba , Umut belki alinirsa Fenerbahceli genc Semih alinabilir . Sakatlik derseniz Drogba kolay kolay sakatlanmaz Allah gostermesin sakatlanirsa Umut babalar gibi oynar . Seneye buyuk ihtimal yabanci siniri kalkar . Son olarakta zaten Burak transferi gerceklesmesse kafa olarak oyuna konsantre olamaz ve bize yarari dokunmaz ve tahminince Burak bizi kafadan bitirmis. Adam gonullu birkere bizi istemeyeni bizde istemeyiz. 

genç Semih dediğin yedek Semih mi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

Benim anlamadığım adamı onlar istiyor, siz ayaklarına gidiyorsunuz. Çok saçma.

Hocam işin içinde muhtemelen başka bir iş var.

Konuya yorumuma gelince : bence burak bu sezon satılırsa hata edilir. bu sene de kendini cilalayacağını ilk 2 lig maçında 2 gol atarak gösterdi. seneye 18m gibi bir rakama pazarlıksız bile gidebilir. ayrıca bu sezon ihtiyacımız da var gerek yabancı sınırı gerekse şu saatten sonra ihtiyacımız olan özelliklerde bir santrafor bulup transfer edemeyeceğimiz için. haa hoca tek forvet oynayacağım drogbayla umut kafi benim için diyorsa bilemem tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

Orijinalden alıntı: TheWazZ

haber gercekse rezalet gercekten. biz niye gidiyoruz ?

ama lazioya değil..romaya gitti bülent tulun..
    konu süper geyik oldu

lazio die bir şehir yok zaten. Lazio takımı roma şehrinde
  • Umarım Burak satılmaz, satılması durumunda da yine umarım geleceğe yönelik bir plan yapılmıştır. FT'nin transfer özürlü bir teknik direktör olduğunu bilmeyen yoktur. Burak gidecek, ondan daha kötü bir forvet gelecekse 18m için gitmesin.
  • quote:

Baska konuda yazdim Tek forvet oynayacaksak drogba , Umut belki alinirsa Fenerbahceli genc Semih alinabilir . Sakatlik derseniz Drogba kolay kolay sakatlanmaz Allah gostermesin sakatlanirsa Umut babalar gibi oynar . Seneye buyuk ihtimal yabanci siniri kalkar . Son olarakta zaten Burak transferi gerceklesmesse kafa olarak oyuna konsantre olamaz ve bize yarari dokunmaz ve tahminince Burak bizi kafadan bitirmis. Adam gonullu birkere bizi istemeyeni bizde istemeyiz. 

Trabzon taraftarı Umut'un kaçırdığı gollerden illallah etti adamlar Umut gittikten sonra horon tepti hocam. Babalar gibi falan oynayamaz. Adamın tek bildiği koşmak. Babalar gibi koşar derseniz anlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swedish House Mafia

quote:

Trabzon taraftarı Umut'un kaçırdığı gollerden illallah etti adamlar Umut gittikten sonra horon tepti hocam. Babalar gibi falan oynayamaz. Adamın tek bildiği koşmak. Babalar gibi koşar derseniz anlarım.

Hocam bu saatten.sonra Burak tan bize.fayda gelmez gitmese bile kafasi hep yurtdisi olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Bence koca bir sezon buraksız geçer iyi de olur. Burakın yaptıkları unutulmaz ancak onun yerine gelen lisandro lopez tarzı forvetlerde iyi iş yapacaktır. Drogbanın genç halini bulsak yeterli bile.

Tüm Dünya Drogba'nın genci tarzı bir forvet hayal ediyor ama bulamıyor, böylesi zor gelir. Chelsea bile hala adam akıllı forvet bulamadı, Drogba'nın yerini dolduramadı. Ben Matias Suarez'i görmek isterim takımda.

suarez buraktan iyi forvet değil malesef burak gidicekse daha kaliteli birisi gelmeli.. en azından türk oyuncuyu sattığımıza değsin. zaten burak seneye 10 milyona dahi gitmez (yine 30 gol atmazsa tabi)

Suarez mi Burak'tan iyi değil ?

evet matias suarez iyi değil.

• Acaba bizimkiler Radu'yu mu almayı düşünüyor sol beke? Ya da acaba Lazio ile değil de Roma ile mi görüşmeye gittiler? Bülent Tulun'un yanındaki adamın Lazio yetkilisi olduğunu gösteren kaynak var mı?
  • Burak gidecek ama onun yerine kulubede oturmayı dert etmeyecek (Umut gibi) ama oyuna girdiğinde sırıtmayacak (Burak gibi) Türk forvet bulamamız şart.

Burak ve Enes ÜNAL buluşması? :)
  • Son 10 senedir lazio kime vermiş 18 milyon Euro bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: heredot_t

cardozo 10 çok diyen insanlar burağa 18 m istiyor ilginç

oscar cardozo

2007- Benfica 133 (87)

burak yılmaz

2006–2008 Beşiktaş 39(6)
    2008–2009 Manisaspor 16(9)
    2009 Fenerbahçe 6(0)
    2009–2010 Eskişehirspor(kiralık) 14(1)
    2010–2012 Trabzonspor 75(55)
    2012– Galatasaray 32(26)
    182 (97)

tabi birde yaş faktörü var cardozo 30 burak 28 yaşında. ayrıca burak bizim ligimiz için çok önemli çünkü Türk .. Nasıl Sneijderin 7.5 ettiği yerde alper 10 ediyorsa burakta cardozonun 10 ettiği yerde 18 eder. bizde mantık böyle işler. paraları varsa alırlar yoksa burak gollerine devam eder..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.