Şimdi Ara

Son Dakika: Bülent Tulun Lazio'yla görüşmek için Roma'ya uçtu; 'Burak'ın bonservis bedeli 18 milyon euro' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
3.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 14-15 milyon euro civarı teklife evet denmeli. 18 nedir allah aşkına? tabi bu direnmek manasında 18 pazarlık limitiyse sıkıntı yok.

burak yerli vs ama burak yaşlanıyor iyice şımarık huysuz dedelere dönmeye başladı, burakın yaşlılığında futbolculuğunu düşünemiyorum, satalım gitsin.
  • satılsın
  • Önümüzdeki sene AB statüsü geldikten sonra satılsın. Bu sene ihtiyacımız var Burak'a.

eto83 de yazmış. Burak'ı satmak için biz niye gidiyoruz anlamadım. Gerçi NTVSPOR'da söyledi doğru heralde ama saçma bir durum.
  • 18 milyon verseler burak'ı ünal aysal gider bizzat teslim eder.
  • umut'u iteleyelim drogba seneye bırakıyor muhtemelen zaten o da maç temposunu kaldıramamaya başladı elmander'de gitti seneye forvetsiz kalacağız sonra yine saçma sapan döngülere gireceğiz kısacası satılmamalı!
  • Haber doğru arkadaşlar. Büyük ihtimal sonuçlanmayacak orası ayrı.
  • 18 Milyon €. Pazarlık sünnet
  • Saçmalığa bakın.Lazio Burak'ı istiyor ve pazarlık için Bülent Tulun mu gidiyor oraya
  • gitmeee buraaak gitmeeee

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerine iyi bi türk forvet olsa satılsın derdim çünkü kesinlikle iyi bi "santrofor" olduğunu düşünmüyorum, ama işte yerine Türk adam yok malesef, o yüzden kalması daha mantıklı.
  • yazıklar olsun şu adama isterlerse 25 versinler satmamaları lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Saçmalığa bakın.Lazio Burak'ı istiyor ve pazarlık için Bülent Tulun mu gidiyor oraya

Burak' a karşılık para+oyuncu (sol açık ) olabilir mi?

Gazete yalancı çıkmasın diye senaryo yazıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Glorious_

Adam gelmiş 30 yaşına, kim verir 18m euro. Ha itelerseniz 18e helal olsun GS yönetimine. piyasası düşmeden okutun araplara

30 mu ?

Bence Burak 18m € eder. Avrupanın en iyi savunma arkasına koşu atan futbolcuları arasında ilk 4'e girer. Kaliteli takımlarda kaliteli pasörlerle Türkiye Liginden fazla gol de atabilir. Ama bence Burak Lazio'ya gitmemeli gidecekse GS'den kaliteli bir takım olsun.

• Vay arkadas su adam lazioda olsaydi ligde iki senede 60 gol cl de son sezon 8 gol atsaydi bizden en asagi 45 milyon isterlerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneSerhat

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Saçmalığa bakın.Lazio Burak'ı istiyor ve pazarlık için Bülent Tulun mu gidiyor oraya

Burak' a karşılık para+oyuncu (sol açık ) olabilir mi?

Gazete yalancı çıkmasın diye senaryo yazıyoruz.

Olabilir hocam da kimi alacağız acaba oradan? Ayrıca haber yalandır inşallah Burak şu an Drogba'dan daha iyi benim gözümde.
  • 8-15 M arasi bir seyse biz alsaydik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

He bir de lazio burak'ı istiyor ama görüşmeye roma'ya biz gidiyoruz öyle mi? oksijen israfı bunlar.

Harbiden saçmalığa bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Bence koca bir sezon buraksız geçer iyi de olur. Burakın yaptıkları unutulmaz ancak onun yerine gelen lisandro lopez tarzı forvetlerde iyi iş yapacaktır. Drogbanın genç halini bulsak yeterli bile.

Tüm Dünya Drogba'nın genci tarzı bir forvet hayal ediyor ama bulamıyor, böylesi zor gelir. Chelsea bile hala adam akıllı forvet bulamadı, Drogba'nın yerini dolduramadı. Ben Matias Suarez'i görmek isterim takımda.
  • haber gercekse rezalet gercekten. biz niye gidiyoruz ?

• Yerli olamasa satılsın diyecem de..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.