Şimdi Ara

Son Dakika: Bülent Tulun Lazio'yla görüşmek için Roma'ya uçtu; 'Burak'ın bonservis bedeli 18 milyon euro' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
3.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Abov mesajı okuduktan sonra fark ettim, sen niye biz gidiyoruz demek istemişsin bende şehir olarak niye Roma demek istedin sandım, havalarda çok sıcak klima şart oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak'tan gelecek paranın yüzde yirmi beşi bizim.8 milyon euro gibi komik parayı kabul etmemiz söz konusu bile olamaz.8 milyon euro sadece sağ bacağı içindir.Sol bacağı da bir 8 milyon euro eder.16 milyon euro ederi var.Ama peşin paraya 14 milyon euro kabul edilebilir. :))
  • quote:

Şu sefer sayısını vermiyorlar mı bitiyorum cidden

uzun yıllar önce, ikinci terim dönemi ilk başladığında, ntv de spor haberlerinde: "gs enrico chiesa'yı aldı, chiesa yarın sabah 09:00 da bilmemkaç sefer sayılı uçak ile istanbula geliyor" diye haber çıktı. dedim noluyo, heraldi ntv veriyosa doğrudur. sonrası malum
  • NTVSpor da açıkladı haber doğru beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

quote:

Abov mesajı okuduktan sonra fark ettim, sen niye biz gidiyoruz demek istemişsin bende şehir olarak niye Roma demek istedin sandım, havalarda çok sıcak klima şart oldu

O zaman şöyle diyim, Burak'ı gerçekten Lazio'ya satmak için oraya gittiysek kesin takasta futbolcu alacağız. Tabi bunlar haber gerçekse olabilecek tahminler. 6+0+4'de Burak'ı satacak kadar salak bir yönetim olamaz, ama şöylede bir şey olabilir; yabancı sınırıyla alakalı mahkeme lehimize sonuçlanırsa o zaman hem yabancı sol açık hemde forvet alabilirz. Forvet adayı olarak Matias Suarez'i tekrardan gündeme alsak keşke derim.

• İsteyen almaya gelmezmi?

• Satarlarsa kan çıkar
  • quote:

Ben de ilk okuduğumda öyle düşündüm

• NTVSpor'da açıkladı, pazarlıklar başlamış. Lazio teklifi arttırırsa satılma olasılığı yüksek.

De işin komik tarafı Galatasaray, Lazio'dan kat kat iyi ve prestijli bir takım, Burak Yılmaz gitmemeli kesinlikle. Ha gidecekse bu takım da çok üst düzey bir takım olmalı, Lazio değil. Geçen sezonki CL ve lig performansıyla Lazio'dan fazlasını hak ediyor.
  • burak dan önce emre çolağı itelesinler lazioya ,turkish pirlo diye
  • Başka birşey çıkacak bu haberin altından
  • Bülent tulun 3. dereceden kaynımın kaynı olur, aylardır sırt ve bel ağrılarından uyku uyuyamiyordu, oysa hycare teknolojisi yatas yataklara yatirdi parayı, o da çözüm olmadı. roma'da kaplica önerdiler, son çare oraya gitti. Bu mu lan habercilik? Roma'ya gitti diye hemen lazio'ya transfer haberleri...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bize uygun hangi sol açıklar var İtalya'da
  • bruma ve arda gelecekse satılsın

muslera
    eboue gökhan semih hakan
    hamit-melo-selçuk
    sneijder
    drogba-bruma

yada

muslera
    eboue-semih-chedju-hakan
    hamit-melo-selçuk-arda
    sneijder
    drogba(bruma)

oynarız.

ama bu iki format arasında değişim maç içinde gerçekleşemez maalesef kulübeye oturtamıyoruz.
  • Zaten yerli oyuncu sıkıntısı yaşadığımız şu dönemde Burak gibi kaliteli bir oyuncunun Lazio'ya gitmesini istemem, hem de böyle fiyatlarla. Üstelik Galatasaray'ın önünde bir Şampiyonlar Ligi maratonu varken, Lazio Avrupa Ligi'nde oynuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: commancherro

bruma ve arda gelecekse satılsın

Dün Ünal Aysal basın açıklamasında Arda transferinin bir süre mümkün gözükmediğini söylemişti. Kamuoyu kabullenememiş. Atlético Madrid'de de iyi oynuyor zaten. Bu yıl geleceğini sanmıyorum onun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

He bir de lazio burak'ı istiyor ama görüşmeye roma'ya biz gidiyoruz öyle mi? oksijen israfı bunlar.

Lazio Roma'nın (şehir olarak) takımı, maçları da Roma Olimpiyatta oynuyorlar haberin olsun

adam oyle dememis, bizim oyuncumuzu isterlerken biz neden oraya gidiyoruz onlar gelsin demis

• Bence giderse hem kendi hem de Galatasaray açısından kötü olur.
    Burak açısından;

* Burada kralken orada yok olabilir.
    * Burada Ş. Ligi'nde oynayabilecekken orada Avrupa Ligi'nde oynar.
    * Orada daha az kazanacak büyük ihtimalle.

GS açısından;

* Zaten yabancı kısıtlamasından dolayı elin kolun bağlıyken Burak'ı satmak saçmalık olur 15 m euro verilse bile.
    * Tamam tek forvet Drogba'yı oynatacaksın da alternatif olarak kim var elinde? Sadece Umut bulut.. Umut'ta yetersizdir bana göre, Burak'la arasında çok büyük fark var.
  • Almak için onların gelmesi gerekmiyor mu?

Oyuncu satan tarafın gitmesi saçma..

+ olarak Burak' a değerinde fiyatı vereceğini sanmıyorum Lazio 'nun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.