Şimdi Ara

Son Dakika: Bülent Tulun Lazio'yla görüşmek için Roma'ya uçtu; 'Burak'ın bonservis bedeli 18 milyon euro' (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
3.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EneSerhat

Burak gidecek ama onun yerine kulubede oturmayı dert etmeyecek (Umut gibi) ama oyuna girdiğinde sırıtmayacak (Burak gibi) Türk forvet bulamamız şart.

Burak ve Enes ÜNAL buluşması? :)

muhammet demir, mevlüt erdinç, bobo
  • Bence başka kulüplerle görüşmeye gitti.Hazır gitmişken bi lazioya da uğrayayım demiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: eto83

Yav adamı satmak için biz niye gidiyoruzda onlar gelmiyor

yönetim kurtulmak istiyor buraktan fakat burak giderse yerine kim gelcek? asıl soru bu? Drogba Umut değişmeli oyar fakat irisi sakatlansa güm hele hele Drogba sakatlanırsa işimiz yaş demedi demeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: avianca

quote:

Burak gidecek ama onun yerine kulubede oturmayı dert etmeyecek (Umut gibi) ama oyuna girdiğinde sırıtmayacak (Burak gibi) Türk forvet bulamamız şart.

Trabzobspor ile yapılan anlaşma gibi (Türkiye dışından bir takıma transfer olursan bonservis bedelinin %XX' i yetiştirme parası olarak eski kulubüne) yapılarak Bursaspor' dan Enes Ünal alınamaz mı?

• Şu Muhammet Demir'i alsak ya harbiden.Zaten yetenekli Türk oyuncu bir elin parmağını geçmeyecek kadar az.O yüzden uygun fiyata alalım.Belki tutar da forvet sıkıntımız olmaz.
  • Çok saçma olur. Hem Burak açısından hem bizim açımızdan. Burak gidecekse daha büyük takıma gitmeli Lazio nedir Allah aşkına. Bu senede ŞL de oynasın inşallah yine etkili olur da büyük bir takıma kapak atar. Giderse Drogba ve Umut var gol yükünü çeken adam olmayacak Drogba 70 den sonra cacık oluyor zaten çok kötü olur.
  • Bence bu transfer olmazzzzz

Lazio yu kik ne yapsin, ayrıca bu bonservis az bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem Burak ı satmaya karar verdiniz ne bok yemeye Elmander i gönderdiniz be dingil yöneticiler..?? Şampiyonar liginde 2.sınıf bir golcü Umut la ne yapacaksınız? 35 yaşındaki Drogba üst üste maç oynanan lig-Avrupa falan her maç 90 dakika çıkarabilecek mi? Bunun birde olası sakatlığını düşün

• İstermisiniz Romaya gitmişken Osvaldo'yu alıp gelelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Exe-Lance

İstermisiniz Romaya gitmişken Osvaldo'yu alıp gelelim

Son Dakika: Bülent Tulun Lazio'yla görüşmek için Roma'ya uçtu; 'Burak'ın bonservis bedeli 18 milyon euro'

• beyler benım anlamadıgım bu adamı lazıo ıstıyorsa onların gelmesı gerekmez mi istanbula?neden sızınkıler ıtalyaya gıtmış..

baska transfer ıcın olabilir mi?

bı arkadas buragı ıstemıyo yonetım ondan gıtmısler demıs..e o durumda da adama cok para ısteyemezsın net bi şekilde satmak ıstedıgını bellı etmıssın demektır pıyasasının altına satarsın 12 vermıslerse 18 ıstemeye gidilmez yanı oraya o durumda yanlıs mıyım?

ya baska transfer var.yada hıc ole 12-18 beklemeyın 8-10 a gıder max..ama tabı gıtmemesi gerekir gs için..bu saatten sonra burak verımı alabılecek forvet bulmak zor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Şu sefer sayısını vermiyorlar mı bitiyorum cidden

Aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: cem_k12

beyler benım anlamadıgım bu adamı lazıo ıstıyorsa onların gelmesı gerekmez mi istanbula?neden sızınkıler ıtalyaya gıtmış..

baska transfer ıcın olabilir mi?

bı arkadas buragı ıstemıyo yonetım ondan gıtmısler demıs..e o durumda da adama cok para ısteyemezsın net bi şekilde satmak ıstedıgını bellı etmıssın demektır pıyasasının altına satarsın 12 vermıslerse 18 ıstemeye gidilmez yanı oraya o durumda yanlıs mıyım?

ya baska transfer var.yada hıc ole 12-18 beklemeyın 8-10 a gıder max..ama tabı gıtmemesi gerekir gs için..bu saatten sonra burak verımı alabılecek forvet bulmak zor..

Ben de böyle düşünüyorum hocam.Yani işin içinde başka bir iş var bana göre.Adamların ayağımıza gelmesi gerekirken biz niye gidelim,dünyanın neresinde görülmüş böyle bir şey?
    Şöyle bir şey olabilir.Bülent Tulun sol açık almak için oradayken Lazio kulübü Burak hakkında konuşmak istemişte olabilir.Ne olduğunu tam kestiremiyoruz ama bir şey kesin k o da Bülent Tulun'un Roma'da olduğu gerçeği.Bakalım ileride gelişmeleri göreceğiz.

• cem_k12 C kullanıcısına yanıt
    Arkadaşa katılıyorum.Bekleyip görelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avianca

quote:

Bobo Türk mü oldu?
  • tulun ile lazio burak yılmaz konusunda anlaşamadı
  • 18 milyon verirlerse direk satsınlar.

• Fatih Terim zaten istemiyor. Aslında tek forvetli bir düzen kurmak istiyor ama ne drogba nede burağı kesemediği için bence istediği oyunu kuramadı. Mevlüt gibi biraz daha yedek olabilecek biri lazım.

• Arkadaşımla 15 den fazla etmeyeceğine iddaaya girmiştim :) hala da iddaalıyım futboldan anlayıp arap sermayesi olmayan hiç bi yönetici burağa yüksek bonservis vermez

Romaya gidilmesi ise yağlı müşteriyi kaçırmamak

• bobo türkse gelsin
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.