Şimdi Ara

SON DAKİKA!!! Ersun Yanal istifa etti! (Ana Konu) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
4
Favori
30.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni hoca aziz yıldırım olmalı herkesi gönderiyor :):):

bu arada dip not türk takımları artık alıskanlık haline getirdi hocası istifa eden hemen lucescuya yoneliyor :):):):):
  • Hayırlı oldu, oynattığı dan dun futbolu beğenmiyordum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gslilerin iş gücü yok fenerbahçe forumunda takılmak ben gs formuna anca bir transfer fln yaptıysa girerim bunlar yarıda fenerli helerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş şampiyon diyebilir miyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: smylmzr

Beşiktaş şampiyon diyebilir miyiz

Diyebiliriz tabi. Her sezon açılışında demiyor muyuz zaten? Ama sonra durum ortada. Fb-Gs
  • işte şimdi Aziz>Webo
  • Renktaşlar şuna cevap vermeyinde uyusun ya

• Edilen küfürlerin ekran görüntüsünü alın savcılığa gidin arkadaşlar. Bu işlem çok kolay. Polisler sağolsunlar çok yardımcı oluyor. Dosya Bilişim Suçları'na gönderiliyor. Şu rezil adamın ip adresinden evini, kimliğini tespit etsinler evine ifade almaya gelsinler de görsün öyle ana bacı küfür etmek neymiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hredius

Sslerle ve linkle ilettim bilisim suclarina buyuk ihtimal sicilin kirlenicek umarim da oyle olur

Seni tebrik ediyorum çok büyük bir iş başardın gerçekten ayakta alkışlıyorum seni yarın özel bi törenle madalyanı takıcam
  • Hocam direk bilisim suclarina mail atilabiliyor ben attim umarim evine gelirler

• quote:

Orijinalden alıntı: OperasyonAdami

Edilen küfürlerin ekran görüntüsünü alın savcılığa gidin arkadaşlar. Bu işlem çok kolay. Polisler sağolsunlar çok yardımcı oluyor. Dosya Bilişim Suçları'na gönderiliyor. Şu rezil adamın ip adresinden evini, kimliğini tespit etsinler evine ifade almaya gelsinler de görsün öyle ana bacı küfür etmek neymiş.

Bende İp değiştirme programı var :( bütün hayalleriniz altüst oldu. Boşa uğraşmasın ben ona adresimi ve kimlik bilgilerimi özel mesajdan veririm. Gitsin şikayet etsin beni. Eğer şikayet ederse kendi ettiği hakaretide polislerin görceğinden haberi yok büyük ihtimal.
  • Aziz adamın da başını yedi sonunda.
  • zaaaaaaaa
  • ablukaalarm34 kullanıcısına yanıt
    Benim ettigimin agir bir hakaret yok hodrimeydan :) eve gelip kapiyi calip sucunu soyleseler bile yeterli ailrn gorsun yeterki ip degisti4me prog bir ise yaramaz iyi aksamlar moruk :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ablukaalarm34

quote:

Savciliga veriyorum senle ugrasilmaz edepsiz herif hadi banlasinlar seni uhuhuhuuh

Oldu o zaman . uhuhuhuh. iyi akşamlar. Asil Yunan Tanrısı Hredius.

Bu gslilerin hepsi boyle

• Ulan ne nankör adamsınız be Azizz Yıldırım gibi adama sövüyorsunuz. Ben beşiktaşlıyım ama aziz gibi başkan gelmedi bu ülkeye. akp'yi yalamak için takımınızın başkanını satıyorsunuz.
  • öyle kötü durumdayım öyle zoruma gitti ki bugun ne yaşadıgmı bılmıyorum . yazıklar olsun aziz yildirim yazıklar olsun
  • quote:

Benim ettigimin agir bir hakaret yok hodrimeydan :) eve gelip kapiyi calip sucunu soyleseler bile yeterli ailrn gorsun yeterki ip degisti4me prog bir ise yaramaz iyi aksamlar moruk :)

İyi akşamlar Yunan Tanrısı Hredius :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ablukaalarm34

quote:

Orijinalden alıntı: OperasyonAdami

Edilen küfürlerin ekran görüntüsünü alın savcılığa gidin arkadaşlar. Bu işlem çok kolay. Polisler sağolsunlar çok yardımcı oluyor. Dosya Bilişim Suçları'na gönderiliyor. Şu rezil adamın ip adresinden evini, kimliğini tespit etsinler evine ifade almaya gelsinler de görsün öyle ana bacı küfür etmek neymiş.

Bende İp değiştirme programı var :( bütün hayalleriniz altüst oldu. Boşa uğraşmasın ben ona adresimi ve kimlik bilgilerimi özel mesajdan veririm. Gitsin şikayet etsin beni. Eğer şikayet ederse kendi ettiği hakaretide polislerin görceğinden haberi yok büyük ihtimal.

Hahah ip değiştirme varmış kocum modemlerin maclarına bakılır ip senin gibi veletlerin değiştireceğini bilirler :)) biz hakaret etmeyiz deymezsin

• Basit bir küfürleşme kimse uğraşmaz diye düşünüyorsun belki ama bunu bir daha yapma. Bırak insanlara küfür etmeyi, başkasının adına sahte hesap açtığı için, mahkemelerde sürünen, tazminat ödeyen insanlar var. Başını belaya sokarsın küfür ederek. Başka hiç bir getirisi yok bu işin.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.