Şimdi Ara

SON DAKİKA!!! Ersun Yanal istifa etti! (Ana Konu) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
4
Favori
30.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnş doğru haberdir sezon başlamadan takım batacak yoksa=) Ersun istifa .
  • Fenerbahçe benim binicem üstüne vurucam kırbacı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koray_a

İnş doğru haberdir sezon başlamadan takım batacak yoksa=) Ersun istifa .

Hadi istifayı anlarımda hala mustafa denizli,daum felan gelirse takımın başına yuhh artık derim.
  • Başkanımızın çok önceden istifa etmesi taraftarıydım. Takımı kendi şirketi haline getirmişti. Ama çok saygıdeğer taraftarlarımız, "Büyük başkan bizi bırakma" diyerek adama destek olmuşlardı. Alın buyrun başkanı, 8 senedir adam gibi Fenerbahçemin maçlarını izleyemez oldum
  • Aziz Yıldırım ölmedikçe bu takıma huzur yok. Adamı hapse attılar gene çıktı geldi hapisteyken bile yönetiyordu nasıl bir adam bu anlamak mümkün değil..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsmail kartal ile yola devam edilecekmis, doğru mu bu haber?

• Salladığınız Feridun bugün Aziz Yıldırım'ı öven bir yazı yazmış Ersun Yanal için haberleri kimin yazdırdığı belli oldu.
    http://www.milliyet.com.tr/-ersun-yanal-dan-nefret-ediyorum--fenerbahce-1923472-skorerhaber/
  • Ersun Yalan oldu
  • fenerbahçe yönetimi ak parti yönetimine çok benziyor
  • acaba oy kavgası mı yaptılar
  • İstifanın nedeni ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

İstifanın nedeni ne ?

aziz yıldırım
  • HABERe göre Aziz Yıldırım artık transferleri kendi yapması yanında 11'i kurup maç esnasında yedek kulübede oturmayı planlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

İstifanın nedeni ne ?

şiddetli geçimsizlik
  • Ersun Yanal çok kaliteli hocaydı. Vestel Manisa Sporda ki başarısı ortadaydı. Vestel Manisa Sporu şaha kaldırmıştı. İyi bir kulübün başına getirilince, şampiyon yapması içten bile değildi.

Basının pompasıyla bir yerlere gelmiş Fatih Terim'in, hocalığını çok beğenmiyorum ama yinede Türk futbolunun Fatih Terimden sonra yetiştirdiği en iyi hoca Ersun Yanal dır.

Bunu, Ersun Yanal'ın teknik direktörlük hayatını yakından takip edenler anlayabilir. Fenerbahçe, Ersun hoca gibisini çok arar çok
  • FENERBAHÇEYE HAYIRLI UĞURLU OLSUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: OperasyonAdami

Edilen küfürlerin ekran görüntüsünü alın savcılığa gidin arkadaşlar. Bu işlem çok kolay. Polisler sağolsunlar çok yardımcı oluyor. Dosya Bilişim Suçları'na gönderiliyor. Şu rezil adamın ip adresinden evini, kimliğini tespit etsinler evine ifade almaya gelsinler de görsün öyle ana bacı küfür etmek neymiş.

MAC ADRES i konusuna DH yerli siteler ve TT bizzat eğilmeli..
    çok üzerinde durulmuyor önemsenmiyor iken
    her türlü siber suçda..
    adamlar beni nasıl buldu olmalı suçlu şahış.
    -değiştirilmesi mümkün ama çok ip gibi önemsenmiyor klavye delikanlılarca
  • Aziz Yildiimin bir bildigi vardir, bos yere kovmaz adami. Umarim Aykut Kocaman geri gelir

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.