Şimdi Ara

SON DAKİKA!!! Ersun Yanal istifa etti! (Ana Konu) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
4
Favori
30.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Böck

Aziz Yildiimin bir bildigi vardir, bos yere kovmaz adami. Umarim Aykut Kocaman geri gelir

Tamam ersun yanal kötüydü fulbolcularla arası iletişimide berbattı hepsini anladıkda ERSUN YANAL'I TAKIM BAŞINA BEN Mİ GETİRDİM.Sorumlular belli ve madem bu kadar kötüydü yollanacak zaman şimdimiydi bütün suç YÖNETİMİNDİR.
  • Ersun hoca omurgalı davrandı. Helal olsun. Aziz başkan artık sen de git biz rahatlayalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aziz yıldırım gibi boş bir adam fenerbahçe'den gitmeden takım bir yere gelemez adam kendini teknik direktör ilan etmiş mafya
  • bence 20 yıllık tecrübesiyle aziz yıldırım teknik direktör olabilir, ,sterse döver, isterse kovar, isterse tarnfer yapar, isterse de seyirciyi boşalttırır, diktatör desek şimdi kızarsınız. ama sonuç bu....

süper kupaya da kılıf bulunmuş oldu bu sayede...
  • klüp çiftliğe döndü resmen rezalet tam kelimeyle
  • skoralar hep 1-0 geçen liğde bende üzüldüm nereden buluruz öyle hocayı.
  • iyiymişşş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaymonD7

aziz yıldırım gibi boş bir adam fenerbahçe'den gitmeden takım bir yere gelemez adam kendini teknik direktör ilan etmiş mafya

aziz yıldırımın bazı yaptıklarını tsvip etmesemde fenerbaheyi özellikle ekonomil büyüklük açısından buralara getiren aziz yıldırımdır
    Yanlış anlamada seninki direk kıskançlık olmuş kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş hesabı
    Ünal aysalıda mafya diye zengin diye ne hayellerle geldiğini biliyoruz ama sonuç
    Ersun hocanın gitmesinede sevinmedim açıkcası çok büyük ihtimal carlos gelir ama iş yapabilirmi bilmem

• ErsinBoz kullanıcısına yanıt
    Ben burada savunma yapmiyorumki kedi bakar bakar gider aziz yıldırım ne olduğu belli inatla onu savunan bir kesim var sence ersun hoca kovulması için mantıklı bir sebep varmı nice zaferler versin holigan olmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

quote:

Orijinalden alıntı: RaymonD7

aziz yıldırım gibi boş bir adam fenerbahçe'den gitmeden takım bir yere gelemez adam kendini teknik direktör ilan etmiş mafya

aziz yıldırımın bazı yaptıklarını tsvip etmesemde fenerbaheyi özellikle ekonomil büyüklük açısından buralara getiren aziz yıldırımdır
    Yanlış anlamada seninki direk kıskançlık olmuş kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş hesabı
    Ünal aysalıda mafya diye zengin diye ne hayellerle geldiğini biliyoruz ama sonuç
    Ersun hocanın gitmesinede sevinmedim açıkcası çok büyük ihtimal carlos gelir ama iş yapabilirmi bilmem

He gerçekten kedi ciğer ilişkisi. Bak bakalım bir aziz yıldırım döneminde galatasaray kaç kez şampiyon olmuş. Galatasaray taraftarı aziz yıldırım gibi başkan istemez. Zaten aziz yıldırım gibi adamlar galatasaray'a başkan olamaz. Galatasaray başkanları mekteb-i sultani çıkışlı, entelektüel, kültürlü, seviyeli adamlardır. Yarı mafya kılıklı tipler galatasaray'a başkan olamaz. Olursa da başkanlığı 2 sene sürer. Bknz. Adnan polat. Galatasaray dikta ile yönetilemez. Yönetilmeye kalkarsa da fener taraftarı gibi diktatörü desteklemez. Gs fb arasındaki en büyük fark da budur. Siz aziz yıldırım'ın arkadında durdukça daha çok galatasa

• Bence Aykut'u gönderdiler 1 sene kafanı dinle diye Yanal'ı aldılar şimdi Aykut geri gelicek görürsünüz.
  • Ersun Yanal İstifasının Ardından Yeniden Konuştu

Dün öğle saatlerinde Fenerbahçe'den ayrılan teknik direktör Ersun Yanal, yeni bir açıklama daha yaptı.

Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım ile Ersun Yanal arasındaki dev kriz Ersun Yanal’ın istifasıyla sonuçlandı. Dün öğlen saatlerinde Anadolu Ajansı’na yaptığı yazılı açıklamada istifası kararını kamuoyuna duyuran Yanal, bir açıklama daha yaptı.

Fenerbahçe’de çalışmanın kolay olmadığını ifade eden Yanal, “Fenerbahçe’den gitmek kolay mı? Ama kalmak da çok kolay değildi. Kulübümde kalmak için çok çalıştım. Ama şunu da unutmayın. Benim istifam teknik bir karardır.” dedi.

Fenerbahçe’de çalışmayı her zaman çok istediğini ifade eden Yanal, “Şimdi konuşma zamanı değil. Ben Fenerbahçe’de çalışmayı çok istedim. Bundan da gurur duyuyorum. Verdiğim karara lütfen herkes saygı göstersin. Ve spekülasyonlarla bu kararı gölgelemesin. İstifa kararı kafamda vardı zaten. Ama inanın kendimle de çok ama çok mücadele ettim.” şeklinde konuştu.

• Abi en iyi açılımı zaten Fenerbahçeli "Gürcan Bilgiç" vermş zaten...

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal ile yaşanan ayrılık sonrası değerlendirmeler devam ediyor.
    "Fenerbahçe camiasına yakınlığı ile bilinen spor yazarı Gürcan Bilgiç gelişmeyi "Operasyon tamamlandı" diyerek değerlendirdi. İşte Bilgiç'in Sabah gazetesindeki yazısı:
    Aziz Yıldırım, Ersun Yanal'ın verdiği 3 günlük izni iptal edip hoca odasındayken oyuncularla analiz toplantısı yaptığında bu iş bitmişti. Çünkü bu olay oyuncuların gözünde Yanal'ın tüm otoritesini sıfırladı.
    Ardından gazeteler Ersun Hoca'nın özel hayatıyla ilgili haberleri birbiri ardına yazmaya başladılar. Sanki bir kanaldan bunlar bilerek ve isteyerek çıkarılıyordu. Bunun sonrasında Yanal taraftarın ve medyanın gözünde de itibarsızlaştı ve Yıldırım bu bilgileri doğrulayınca da istifa etmek zorunda kaldı.
    Bunun Türkçe'si; görevine son verme operasyonudur. "Ben kovmadım, o gitti" demek için yapılmıştır. Yanal'ın gidişatının çok doğru olduğunu iddia edemem. 16 yıllık başkan olarak Aziz Yıldırım da tecrübesiyle bazı yanlışları fark etmiş olabilir. Ama bunu Yanal'ı karşısına alarak düzeltmeliydi. Olmuyorsa görevine son verirdi.
    Aykut Kocaman da benzer şekilde istifa etmeye zorlandı. Bu tarzı onaylamak mümkün değil. F.Bahçe mehter takımı gibi iki ileri-bir geri gidiyor. Hep aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar almayı bekleyenler var.
    Maalesef yeniden futbolcu imparatorluğuna geri dönüldü. Oyuncuların şikayet ettiği, sempatik bulmadığı, çalışmayı istemediği hocayı Aziz Yıldırım gönderdi. "

ALINTI : SPORX.COM

• Siz ne boş işlerle uğraşıyorsunuz öyle gençler
  • bence herşeyden önce aziz yıldırım istifa etmeli. adam 16,5 yılda 15 teknik direktör değiştirmiş. buyurun buradan yakın.
  • hayırlısı olsun be
  • yeter artık bi huzur rahat er be aziz yıldırım bırak şu klübün yakasını.fenerbahçe düşmanı başka açıklaması yok
  • Aykut Kocaman gelmesin arkadaş 1 gol attıktan sonra dakka 1 bile olsa takımı defansa çeken adamı istemiyorum.
  • Aziz Yıldırım gitsin artık da şu takım gün yüzü görsün biraz. nefret ediyorum adamdan. sanki babasının malı bu takım. defol git artık takımdan
  • ulan şu fenerlileri anlamıyorum harbi.Ulan aziz takımın anasını ağlatıyo 16 yılda 15 td değiştiriyo taraftarına bağırıyor,hala takımda kalıyo amk bi an önce gitsin aziz...
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.