Şimdi Ara

SON DAKİKA!!! Ersun Yanal istifa etti! (Ana Konu) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
866
Cevap
4
Favori
30.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hidden Blade

quote:

Orijinalden alıntı: ablukaalarm34

quote:

Orijinalden alıntı: Hredius

Savciliga veriyorum senle ugrasilmaz edepsiz herif hadi banlasinlar seni uhuhuhuuh

Oldu o zaman . uhuhuhuh. iyi akşamlar. Asil Yunan Tanrısı Hredius.

Bu gslilerin hepsi boyle

Eğer adamın biri bana küfür etmek için yeni hesap açacak kadar karaktersizse ve bu adam üstüne üstük Fenerbahçeliyse bende o kişiye küfürde sınır tanımam usta. Bütün Gs'lier böyle diyerek olayı Gs'li Fb'li mevzusuna çevirme. Kim olursa olsun küfür yiyosa küfürle karşılık verir. Adam ban yemim diye farklı bi hesap açıp ordan benim anama bacıma küfür ediyo bende aynı karşılığı verince sen diyosunki bu Gs'lilerin hepsi böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: KRS-ONE

Koca yürekli adam. Geri dön

güldürdün ama bastım eksiyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: OperasyonAdami

Basit bir küfürleşme kimse uğraşmaz diye düşünüyorsun belki ama bunu bir daha yapma. Bırak insanlara küfür etmeyi, başkasının adına sahte hesap açtığı için, mahkemelerde sürünen, tazminat ödeyen insanlar var. Başını belaya sokarsın küfür ederek. Başka hiç bir getirisi yok bu işin.

Bak mesaj geçmisine bakılıyomu bilmiyorum ama ben normal bi şekild tartışırken bitane karakter yoksunu sırf ban yememek için farklı bi hesap açıp benim anneme küfür etti iş ordan sonra koptu ben durduk yere millete neden küfür edicem
  • ablukaalarm34 kullanıcısına yanıt
    Kim sana kufur etmis kardesim ben mi ettim sana kufur edeni sen de ver savcılığa ben mail attim sonuc cikar buyuk ihtimal bakalim hic degilse ailenin haberi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hidden Blade

quote:

quote:

Savciliga veriyorum senle ugrasilmaz edepsiz herif hadi banlasinlar seni uhuhuhuuh

Oldu o zaman . uhuhuhuh. iyi akşamlar. Asil Yunan Tanrısı Hredius.

Bu gslilerin hepsi boyle

Eğer adamın biri bana küfür etmek için yeni hesap açacak kadar karaktersizse ve bu adam üstüne üstük Fenerbahçeliyse bende o kişiye küfürde sınır tanımam usta. Bütün Gs'lier böyle diyerek olayı Gs'li Fb'li mevzusuna çevirme. Kim olursa olsun küfür yiyosa küfürle karşılık verir. Adam ban yemim diye farklı bi hesap açıp ordan benim anama bacıma küfür ediyo bende aynı karşılığı verince sen diyosunki bu Gs'lilerin hepsi böyle.

Oku bakayım velet o adam dedikten sonra mı küfretmişin yoksa başından berimi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Syntax 1907

quote:

quote:

Edilen küfürlerin ekran görüntüsünü alın savcılığa gidin arkadaşlar. Bu işlem çok kolay. Polisler sağolsunlar çok yardımcı oluyor. Dosya Bilişim Suçları'na gönderiliyor. Şu rezil adamın ip adresinden evini, kimliğini tespit etsinler evine ifade almaya gelsinler de görsün öyle ana bacı küfür etmek neymiş.

Bende İp değiştirme programı var :( bütün hayalleriniz altüst oldu. Boşa uğraşmasın ben ona adresimi ve kimlik bilgilerimi özel mesajdan veririm. Gitsin şikayet etsin beni. Eğer şikayet ederse kendi ettiği hakaretide polislerin görceğinden haberi yok büyük ihtimal.

Hahah ip değiştirme varmış kocum modemlerin maclarına bakılır ip senin gibi veletlerin değiştireceğini bilirler :)) biz hakaret etmeyiz deymezsin

Deymezsin diye yazılmaz o Değmezsin diye yazılır Daha konuştuğun dili yazmaktan acizsin hakaret etmek istesende edemezsin sen at kafa iki saattir senin tartışma şeklinden beyin yaşını anladım zaten ondan atma daha mesaj bak işine hadi vergi bakanı seni

• quote:

Kim sana kufur etmis kardesim ben mi ettim sana kufur edeni sen de ver savcılığa ben mail attim sonuc cikar buyuk ihtimal bakalim hic degilse ailenin haberi olur

Usta adam bana msj attı ana bacı küfür etti hesabıda yeniydi altta mesaj sayısı 2 yazıyodu yalan söylicek halimiz yok ondan sonra küfür etmeye başladım ben itoğlu itin birine lafı nasıl koyduysam artık normal tartışmak işine gelmeyince yeni hesap açıp ana bacı küfür etti işte bu kadar karaktersiz o herneyse boşver
  • Ersun Hoca yeni profil resmini gördünüz mü? Ayrılma olayında bardağı son taşıran damlanın magazin haberleri olduğu kesinleşti.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Syntax 1907

quote:

quote:

Edilen küfürlerin ekran görüntüsünü alın savcılığa gidin arkadaşlar. Bu işlem çok kolay. Polisler sağolsunlar çok yardımcı oluyor. Dosya Bilişim Suçları'na gönderiliyor. Şu rezil adamın ip adresinden evini, kimliğini tespit etsinler evine ifade almaya gelsinler de görsün öyle ana bacı küfür etmek neymiş.

Bende İp değiştirme programı var :( bütün hayalleriniz altüst oldu. Boşa uğraşmasın ben ona adresimi ve kimlik bilgilerimi özel mesajdan veririm. Gitsin şikayet etsin beni. Eğer şikayet ederse kendi ettiği hakaretide polislerin görceğinden haberi yok büyük ihtimal.

Hahah ip değiştirme varmış kocum modemlerin maclarına bakılır ip senin gibi veletlerin değiştireceğini bilirler :)) biz hakaret etmeyiz deymezsin

Deymezsin diye yazılmaz o Değmezsin diye yazılır Daha konuştuğun dili yazmaktan acizsin hakaret etmek istesende edemezsin sen at kafa iki saattir senin tartışma şeklinden beyin yaşını anladım zaten ondan atma daha mesaj bak işine hadi vergi bakanı seni

Ona mı takıldın tablette yazıyorum yanlış yazılmış en büyük hatam böyle olsun ben milletin anasına bacısına sövecek kadar küçlmem

• ablukaalarm34 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ondan oncede siz yine hafiften tahrik ediyordunuz ama ondan sonra herkese inanilmaz kufurler ettiniz hadi o adama ettin bize neden ediyorsun sonuc olarak ben maili attim umarim yaptirimi olur sen burada ana baci birakmican sonra bu forumdan degilim diyip gidecen guzel dunya vesselam polis kapina dayanmasa bile aileni haberdar edecekti r rn azindan en fazla ifadeni alirlar.

• ERSUN HOCANIN YENİ PROFİL RESMİ
  • Ya hocam magazin ne demek selcugun falan hersene cikiyo magazinlere kibrista su kadinla basildi diye bundan gonderdiyse aziz yildirim kendide gitsin dertsiz basa dert getirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Jidda

ERSUN HOCANIN YENİ PROFİL RESMİ

abi magazin olsun. o selcuk ... karisi ile her gun magazinde ? Ulan aziz onumde olsan canini alirdim bu hirsla.senin. gsnin ajani herif ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: smylmzr

Beşiktaş şampiyon diyebilir miyiz

Lig 5 hafta olsa belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sneijder.

quote:

Orijinalden alıntı: smylmzr

Beşiktaş şampiyon diyebilir miyiz

Lig 5 hafta olsa belki.

Evet akp, tff, mhk yada ligtv nin organize olması için 5 hafta yetmeyebilir..

• tidus kullanıcısına yanıt
    Alay ediceksen boyle seviyeli et senin dedigin seyler degil ay dedikleri bunlar

• Yerine Roberto Carlos'un gelmesi lazım umarım Aykut'u tekrar getirmezler.
  • https://twitter.com/ersunyanal

Profil resmi bomba olmuş yalnız.
  • Aziz basindan beri tutmadi hocayi, bahane buldu, gitsin diye damarina basti, bu kadar basit.

Odadan hocayi cikarip toplanti yapmak ne demektir ya, bu azize cok sey yazilir da forum kurallari.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz Basksn lay lay loy

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.