Şimdi Ara

Son Dakika!!! FB - BJK Derbisi 3 Mayısta Kaldığı Yerden Devam Edecek...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FB - BJK Derbisi 3 Mayısta Kaldığı Yerden Şükrü Saraçoğlu Stadında Devam Edecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaWYeR53 -- 25 Nisan 2018; 15:32:57 >

• cumhurbaşkanı açıklama yapmasaydı tff kesin hükmen verecekti. korktular.

tff'nin alayı beşiktaşlı
  • Her iki tarafı moklu değnek
  • Şenol Güneş, başına atılan dikislerle kaldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan sonra kafasi yarilmayan teknik direktor kalmaz, ceza verilirken bu mac ornek gosterilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BJK bu moralsizlikle önce GS' den 3 yer sonra FB' den 2
  • Bu rff nin kararı, olay daha tahkime gidecek, orada hukukçular karar verecek. Bundan sonra kesinleşecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProHan

Bu rff nin kararı, olay daha tahkime gidecek, orada hukukçular karar verecek. Bundan sonra kesinleşecek.
    Tahkime de gidilse bu saatten sonra geri dönüşü olmuyor.

Tahkim sadece bu karar doğru ya da değil diye görüş bildirebilir başka bir müdahalesi olamaz.
  • Zımbbbba gibi karar olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bjkliler neden bu kadar korkak! er meydanında kapış kazanırsan tarih yazarsın konu kapanır!!

inanılmaz prestij kazanır bjk bu maçı yenerse.

fenerbahçe - bjkye gore berbat top oynuyor ama ben bile çıkıp sahada oynasınlar yenilirsek en fazla aziz - aykut ıstıfa deriz.

bide eklemeden edemiyeceğim; nolur Gs-Fb eski rekabetçi günlerine dönsün Gsli arkadaşlarla ağız dalaşına girmek istiyorum.

Kıymetinizi şimdi daha iyi anlıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrjudge07 -- 25 Nisan 2018; 15:45:3 >
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Evet artık 10 kişi kalan takım sahadan çekilibilir dinlenince tekrar oynar bunun önü açıldı bravo TFT sizin sahabızda Topalın kaşını açtıklarında böyle tepki verebildin mi ?

• Ben başta 3-0 hükmen bjk alır diyordum.Görüntülerden sonra bjk hocası hakemden izin almadan içeri giriyor açık gözükyordu. Birde dikiş olayı inandırıcı gelmedi bana.Üstüne kumpas dediler. Böyle bir karar çıkması gayet doğal

• inonu88 kullanıcısına yanıt
    torbacın kim?
  • SaWYeR53 kullanıcısına yanıt
    Tabii ki öyle ancak geri gönderebilir.
    Bu arada unutmayalım, maddeleri atan kişilerin fb taraftarı olmadığına karar verildiği için böyle oldu.
    Bu durumda çok doğru bir karar.
    Ancak yarın mahkemeler görülürken bunların hepsinin 3-5 senelik kombineli fb taraftarı olduğu açığa çıkarsa ne olacak?
  • son 2-3 gündür yapılan açıklamalara bakınca beklenen bir karardı, bakalım bundan sonrası için neler yaşanacak önemli olan o..
  • Doğru karar Hiçbir futbolcu taraftarla münakaşaya girmemeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrjudge07

torbacın kim?
    Yahu ben sana kufredince sana ne yarari olacak hosuna mi gidiyor boyle Seyler?

• Umarım şenol güreş kızgınlıktan kafayı dağa taşa çakmıyordur. Malum dikişler yeni
  • Hakemden önce beşiktaş içeri girdiği için hükmen 3-0 mağlubiyet ve 1 yıl turnuvadan men gelmeliydi.Fenerbahçe de 1 maç seyircisiz oynama cezası almalıydı.

Adaletli olan buydu ama malum olay türkiyede oldu.

Not:Fenerbahçeliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallofsamurai -- 25 Nisan 2018; 15:48:53 >
  • heredot_t H kullanıcısına yanıt
    Evet.

Hatta volkanin milli takimi birakmasini bile tebrik ettim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.