Şimdi Ara

Son Dakika | Galatasaray'a soruşturma açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • UEFA, Arsenal maçında sahaya atılan meşaleler nedeniyle Galatasaray'a soruşturma açıldığını duyurdu.

• OOoouuuvvv kulüp battı!
  • Umalım da para cezası gelsin. Seyircisiz oynamak için hiç iyi bir zaman değil.
  • Saglam bi tarife uygularlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun mactaydim, kendi adima utandim. Uefa finali oncesinde Arsenal ile Galatasaray taraftarlari arasinda yasanan kavgalar geldi aklima. Aradan gecen 14 sene icinde adamlar gercekten gelisim gostermis. Arsenal tribunlerinde bir suru Galatasaray formali kisi vardi. Keza Besiktas macinda da durum ayniydi. Biz ise 14 senede yerimizde saymisiz, hala ayni kafa. Adamlar bunu bir eglence olarak goruyor, biz ise sanirim vatan kurtariyoruz.

Butun bunlar tamam da Galatrasaray kulubunun hic bir kontrolunun olmadigi, hatta yoneticilerinin vize almadan giremedigi bir ulkede, sahaya yabanci madde atilmasindan Galatasaray'i nasil sorumlu tutabiliyorlar anlamiyorum. Ingiliz polisine ceza kessinler keseceklerse, adam gibi arama yapmadiklari icin.
  • Dortmund taraftarı da Anderlecht deplasmanında meşale atmış, haberlerde öyle okudum, özette de gözüküyordu. Onların da hatrına muhtemelen saha kapanmaz ama iki kulübe de para cezası verilir. Keşke hiç yapılmamış olsa ama sağ olsun taraftarımız sezon başından beri bir garip!
  • Tribün kapatma cezası gelir uA'nın olduğu yere seyirci alınmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dışardan meşale geldi diye seyircisiz yedik biz be. Adamlar meşalenin kimyasına indi para cezası diyor.
  • Deplasmanda oldu sonucta belki para cezasi ile yirtariz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama ultrAslan her maça gidiyor yeaaaa 'cıları konuya bekliyoruz
  • Ed Wood kullanıcısına yanıt
    Yalnız her meşale atana aynı şey uygulanmıyor.Kaçıncı defa yaptığın, sınırda olup olmadığın önemli oluyor.
  • Şaşılacak bir durum değil umalım da biraz insaflı olsunlar gerçi böyle taraftara ne yapılsa az ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Dışardan meşale geldi diye seyircisiz yedik biz be. Adamlar meşalenin kimyasına indi para cezası diyor.

13 maç peş peşe her maç yanıcı madde ihlalinde bulundunuz. Hatta Avrupaya gideceksiniz ya şikeniz affedilince, 1 meşale daha atın 1 sene daha men yiyorsunuz. Karşılaştırman komik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

quote:

Dışardan meşale geldi diye seyircisiz yedik biz be. Adamlar meşalenin kimyasına indi para cezası diyor.

13 maç peş peşe her maç yanıcı madde ihlalinde bulundunuz. Hatta Avrupaya gideceksiniz ya şikeniz affedilince, 1 meşale daha atın 1 sene daha men yiyorsunuz. Karşılaştırman komik.

o +1 yıl 5 yıl içinde şike olaylarına karışmakla ilgili meşale falanla ilgili değil ozaman girer bi gsli FB formasıyla atar meşaleyi 1 yıl men mi olucak.Komik olmayın ayrıca +1 kalktı diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha-İtachi

quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

quote:

o +1 yıl 5 yıl içinde şike olaylarına karışmakla ilgili meşale falanla ilgili değil ozaman girer bi gsli FB formasıyla atar meşaleyi 1 yıl men mi olucak.Komik olmayın ayrıca +1 kalktı diye biliyorum.

http://www.milliyet.com.tr/cemal-ersen-fener-i-bekleyen-buyuk-tehlike-1675332-skorer-yazar-yazisi/

Bence bi deneyin, atın bakalım ne oluyor en fazla men yersiniz alışkınsınız zaten

• sahaya yansımış mı!!!
  • bizim sahayı kapatacak adam daha anasını karnından doğmadı :)
  • Geçen Chelsea maçında da tribünlerde yakılan meşaladen uyarı almıştık bu sefer saha kapama verilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.