Şimdi Ara

Son dakika: Hukuk tm3 ve baraj yurutme durdurma davasi reddedildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.memurlar.net/haber/526212/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mudavim2 -- 14 Temmuz 2015; 18:15:44 >

• mudavim2 M kullanıcısına yanıt
    gkaymak nerede? onu istiyorum..
  • İyi haber ancak baraj yetersiz. En az 50k olması lazım.
  • Emdo E kullanıcısına yanıt
    Linkte hocam
  • Ne veliler var
  • mudavim2 M kullanıcısına yanıt
    pardon, yanlış ifade ettim. kaynak değil, troll bir dayı vardı ya, gkaymak. bu haberi onunla da paylaşmak istemiştim. sizi yanlışlıkla alıntıladım, affola.
  • Şükür ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahistahe

İyi haber ancak baraj yetersiz. En az 50k olması lazım.

Aynen katılıyorum 50k ya çekilmeli hatta baraj elini kolunu sallayan hukuk okuyor
  • İşte bu bee, bir haftadır uyku uyuyamıyordum bu TM2 olayından dolayı çok şükür bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Det.Harvey Bullock

İşte bu bee, bir haftadır uyku uyuyamıyordum bu TM2 olayından dolayı çok şükür bitti.
    abbas güçlü de sustu iptal bekliyordu hayret yayın yapmıyor
  • Çok sevindiim
  • quote:

Orijinalden alıntı: violet.

Çok sevindiim
    Hayırlı olsun. Günlerdir genç insanların kafasını bulandırıp strese sokan insanlar görsün bu kararı. Oy çokluğuyla değil, oy birliği ile reddedilmiş hem de. Dava başından beri çelişiyordu zaten. Madem mağduriyet oldu, zamanında açacaktın davanı. Sonuç istediğin gelmedi, dava aç. Yok öyle
  • yedimseniygs Y kullanıcısına yanıt
    aynen hocam. samimiyetsiz bir davaydı neyse ki lehimize sonuçlandı. hayırlı olsun şimdi bir stres azaldı sırada tercih bekleme var hayırlısı olsun hakkımızda
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudavim2

aynen hocam. samimiyetsiz bir davaydı neyse ki lehimize sonuçlandı. hayırlı olsun şimdi bir stres azaldı sırada tercih bekleme var hayırlısı olsun hakkımızda

hocam hukuk kazanırsam dava açan hanımefendiye dava açmayı düşünüyorum. tercih sürecindeki insanları psikolojik olarak olumsuz etkilediğini, hukuku kişisel çıkar için meşgul ettiğini vs. öne sürmeyi düşünüyorum. bir şey çıkacağı yok ama bize hissettirdiklerini hissetsin istiyorum.
  • yedimseniygs Y kullanıcısına yanıt
    inşaallah hocam. çok iyi düşünmüşsün insanlar 2 haftadır uyuyamıyor psikolojik açıdan olumsuz etkilendi. kazan ve dava aç =)
  • quote:

inşaallah hocam. çok iyi düşünmüşsün insanlar 2 haftadır uyuyamıyor psikolojik açıdan olumsuz etkilendi. kazan ve dava aç =)
    anlamadım şimdi ne oldu, hukuk tm-2 den mi alıyor tm-3 ten mi?
  • Lombardooo kullanıcısına yanıt
    tm3 hocam yürütme durdurma reddedildi 150bin barajı da uygulamada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lombardooo

anlamadım şimdi ne oldu, hukuk tm-2 den mi alıyor tm-3 ten mi?

TM3.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedimseniygs

quote:

hocam hukuk kazanırsam dava açan hanımefendiye dava açmayı düşünüyorum. tercih sürecindeki insanları psikolojik olarak olumsuz etkilediğini, hukuku kişisel çıkar için meşgul ettiğini vs. öne sürmeyi düşünüyorum. bir şey çıkacağı yok ama bize hissettirdiklerini hissetsin istiyorum.

Birine dava açmak için hukuk kazanmana gerek yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnurii

quote:

Orijinalden alıntı: yedimseniygs

quote:

Birine dava açmak için hukuk kazanmana gerek yok :D

biliyorum hocam işi biraz öğrenme açısından dedim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.