Şimdi Ara

Son DK:Akp'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı:Melih Gökçek oldu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son Dakika:Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı:Melih Gökçek oldu...

Kaynak : Tv - Başbakan R.Tayyip Erdoğan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytaCom -- 1 Ocak 2009; 12:16:13 >

• melih gokcek oldu yazsana kardes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 1 Ocak 2009; 12:16:36 >
  • resmi ağızdan açıklama henüz gelmedi ama i. melih olacaktır
  • Melih Gökçek oldu şimdide Başbakan açıklıcak ondan direk yazmadım şimdi yazdım
  • yukarıya resim ekledım,kanal adını sıldım reklam olmasın
  • Melih Gökçek resmen açıklandı
  • İ.melih gökçek seçildi durmak yok yolmaya devam rezil bunların hepsi benim 300 dolarımı almış sonrada demişki ben onu kavşak yapmak için çaldım hadi lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazef -- 1 Ocak 2009; 12:27:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rezillik hemde ne rezillik dunya kadar koyunda gelmis gökcek gökcek diye bagırıyor.Bizi bir kurutulus savası paklar.
  • AKP için hayırlı olsun
  • izmir için kim hala söylemedi
  • inşallah halk bi daha oy verirde doğalgazı bu sefer 600 dolara alırlar
  • Oylar gökçeke
  • quote:

Orjinalden alıntı: DMUKKS

Oylar gökçeke

• Bunda bu kadar şaşılacak birşey yok.. Kılıçdaroğlu'nun Melih Gökçek'in foyasını ortaya çıkarmasından sonra, Başbakan kimseyi yıllarca aynı koltukta oturtmam diyerek bir açıklama yapmıştı. (15 yıldır başkan olan Gökçek'e üstü kapalı bir gönderme). Ardından Gökçek'in ''Akp beni göstermezse, başka parti ve ya bağımsızdan aday olurum'' demeside Akp'nin oylarının bölünmesi anlamına geldiğinden, Başbakan seve seve olmasada Gökçek'i aday gösterdi.. + Aday göstermeyerek aynı zamanda Gökçek'in yolsuzluklarının Akp'nin kabül etmesi anlamına gelmeside ayrı bir riskti.. Ankara Akp için artık '' Battı balık yan gider'' hesabı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: K.chaLi

Bunda bu kadar şaşılacak birşey yok.. Kılıçdaroğlu'nun Melih Gökçek'in foyasını ortaya çıkarmasından sonra, Başbakan kimseyi yıllarca aynı koltukta oturtmam diyerek bir açıklama yapmıştı. (15 yıldır başkan olan Gökçek'e üstü kapalı bir gönderme). Ardından Gökçek'in ''Akp beni göstermezse, başka parti ve ya bağımsızdan aday olurum'' demeside Akp'nin oylarının bölünmesi anlamına geldiğinden, Başbakan seve seve olmasada Gökçek'i aday gösterdi.. + Aday göstermeyerek aynı zamanda Gökçek'in yolsuzluklarının Akp'nin kabül etmesi anlamına gelmeside ayrı bir riskti.. Ankara Akp için artık '' Battı balık yan gider'' hesabı..

Hocam tek kanal izlemişsin anlaşılan. Bunların çoğu Gökçek ve ilgili kişileri zan altında bırakmak için hazırlanmış şeyler. Gökçek bağımsız olurum gibi birşey söylediyse videosunu da görmek isterim.

• Yuh! Pişkinliğin bu kadarı
  • Ankaralılar halen soyulmak isteyip istemedikleri belli olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.