Pendik fena değil şu anda.Kar yağmaya devam ediyor.
Bursa'da karların yarısı eridi, hava biraz açık. Her yer pırıl pırıl. Yerde aşırı buzlanma olabilir. Saatte 1m hızla kar yağıyor.
İstanbul şuan buzul çağı yaşıyor.Haberin kaynağına gidicem.Dışarı çıkıyorum hakkınızı helal edin.
Küçük Çamlıca'da güneş yüzünü gösterdi ama kar hala yağıyor...Ben hiç umutlu değilim ama...
Bakırköyde hafif kar yağışı ve hafifte bir güneş var.Ancak erimeyecek gibi...
quote:
Orijinalden alıntı: Reasonable
Küçük Çamlıca'da güneş yüzünü gösterdi ama kar hala yağıyor...Ben hiç umutlu değilim ama...
neresindesin? bilfen yakın mı?
Arkadaşlar izmir-balıkesir arası ne alemde bilen var mı? Cuma günü Balıkesir'den 19:00 da bindim, İzmir'e indiğimde saat 05:45 di. Bu rezilliği yaşamam inşallah bi daha...
kocaeli-gebze cuma geceden beri yağıyor hala yağıyor. Tpide var
Sabah Pendik'de güneş kendini gösterir gibi oldu dedim yandık sonradan kar kendini gösterdi. Gayet güzel yağıyor şu an.
Ankara-Çankaya hava parçalı bulutlu, kar kalınlığı; yağmadıki kalınlığı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: funkmaster
quote:
Evet o civarlardayım.
Bahçelievler fena bastırdı.. Kar tanelerinin boyutu büyüdü..yerler tutmaya başladı.. tamam
quote:
Orijinalden alıntı: Loading
Bahçelievler fena bastırdı.. Kar tanelerinin boyutu büyüdü..yerler tutmaya başladı.. tamam
ss isterük
quote:
Orijinalden alıntı: MechanicalEngineer
Ankara / Mamak Sabah yoğun kar vardı şimdi temiz tamam
Neresindesin ben kayaş. Buraya az yağdı ve hiç tutmadı.
Şişli kar bastırdı. Yarın resimleri eklerim.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: funkmaster
quote:
Evet o civarlardayım.
Bilfendeyim ben tam olarak. (okul)
Tv'de söylenilen doğruysa kar yarın giderek azalacakmış ancak haftaiçi az da olsa devam edecekmiş.Sıcaklık daha da azalırsa yağan karlar erimeyecekmiş ve kar kalınlığı 15.cm 'i bulabilirmiş.
ISPARTA... Buz gibi.Fakat yağış namına birşey yok.
ankara temiz ama ayazı cok fena
istanbul/nurtepe/akom kar yağışı devam ediyor.hava dünkü kadar soğuk değil. bi tarafta güneş,bi tarafta kar