Ankara'da havuz havası çıktı. Sokakta ellerinde havlu üstlerinde mayo insanlar çılgın gibi havuzlara koşuyor.
İstanbul/Maltepe'de kar yağışı sabah 7-8 gibi yağıyordu ama tutmuyordu şu saat itibari ile kar yağışı arttı ve çatılar, araba üzerleri kar doldu., kaç senedir adam akıllı kar göremedik.
quote:
Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR
Bizim burası tutmayacak gibi.
Lafımı geri alıyorum. 5 cm kar var.
Üsküdar Çamlıca Libadiye caddesi karlar altında az önce cam ı açtım pişman oldum o derece soğuk ve aşırı kar var. Neyse kar yağdı bu sene içimiz rahatladı. Büyük çamlıca sosyal tesisleri düşünemiyorum. Dün gündüz bile kar vardı orda.Aşağı doğru inince azaldı şaşırdım. Ağaç neleri etkiliyor.Bıraksınlar bu işleri çam eksinler ağaçsız biryerde yaşan olmaz.
kocaeli çok fena tipi var bu gidişle takımları hazırlamak lazım
istanbul kartal feci bastırdı kar burda göz gözü görüyo
quote:
Orijinalden alıntı: Teknode
Üsküdar Çamlıca Libadiye caddesi karlar altında az önce cam ı açtım pişman oldum o derece soğuk ve aşırı kar var. Neyse kar yağdı bu sene içimiz rahatladı. Büyük çamlıca sosyal tesisleri düşünemiyorum. Dün gündüz bile kar vardı orda.Aşağı doğru inince azaldı şaşırdım. Ağaç neleri etkiliyor.Bıraksınlar bu işleri çam eksinler ağaçsız biryerde yaşan olmaz.
Aslında ağaçla çok ilgisi yok ama dikmek lazım tabiki,yükseklere çıkıldıkça sıcaklık düştüğü için kar yağıyor ve yağıncada erimiyor kolay kolay.
Sakaryada kar rüzgarla birlikte ince ince yağmaya başladı. ama bu gidişle tutmaz .
İstanbul/Başakşehir fırtına var, kar var, her yer beyaz, arabalar zor gidiyo,geceden beri daha hiç durmadı kar.
dikilitaş-beşiktaş cvarı 10cm civarı kar var yerde,her taraf bembeyaz burda.
Ankara / Mamak Sabah yoğun kar vardı şimdi temiz tamam
istanbul/nurtepe/akom
saatlerdir aralıksız tipi şeklinde yağan kar,etkisini biraz kaybetmiş durumda.heryer bembeyaz
yağış devam ediyor
Sakarya 15 cm yüksek kesimlerde 35-40 cm ve şuan güzel yağıyor ama hiç tipi yağmadı.
istanbul bahçelievler kar yağışı yok eriyor:(
Ankara/Keçiören kardan eser kalmadı tamam.
İstanbul avcılar.Eriyen karlardan başka birşey kalmadı üstüne üstlük yağış olmadığı gibi güneş açmış durumda.
İstanbul Küçük Çamlıca'da yağıyor ama daha çok eriyor böyle giderse yarına kar kalmaz.Kar kar diye ortalığı velveleye verdiler 1 gün durmadı rezalet ya.Kar haberlerine falan inanamıyorum bundan sonra.
Bursa/ORHANELİ yaz gününden kalma bi sıcaklık var karlar eriyor