Şimdi Ara

Son Dönemde Gördüğüm En İyi Tweet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    GÖKÇEN Sabiha Yıldıran (@_gokcensabiha) on X
    https://x.com/_gokcensabiha/status/1809825006496477193

Türkler Mhp'den Bozkurt'u aldık, şimdi sıra Chp'den Atatürk'ü almaya geldi.

Adım adım Arabistan'a dönüştüğümüz bu günlerde uyanmaktan başka çaremiz kalmadı. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 8 Temmuz 2024; 2:6:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alamazsiniz canikolarim

Chpye oy verenlerin yuzde 70i 40 yas ustu artik kafasina civi yazisiyla bile yazmaya çalışsan anlamayan insanlar siyasi goruslerini kimse degistiremez isterse chp baskani apo olsun gene de Atamın partisi diyip oy vermeye devam ederler

Mhp secmeni de ayni antalyada cok mhpli ve yörük var bunlar bir de yörük olmakla ve mhpli olmakla övünürler bunu ovunulecek bir sey sanarlar gerçi hakkını yemeyeyim MHP'nin adaylari antalyada mantıklı oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Yumurta kapıya dayandı. Normalde olsa bizim milletten bir cacık olmaz ama zorunluluk insanları çözüm üretmeye zorluyor.

Araptaparların, dejenere solcuların süslü laflarını sokaklardaki gerçeği gören insanlar artık yemiyor. Her yıl durum bir öncekinden daha kötüye gidiypr.

Hep yazıyorum ve yazacağım. Sadece 15 yılda İstanbul'un dünyanın en buyuk sehirlerinden 1inn nufusunun 5te 1i mülteci yapıldı ve Akın akın gelmeye devam ediyorlar.

Erdoğan'ın, İmamoğlu'nu umurunda bile değil. Stepne Bahçeli'yi saymıyorum bile hetfin gıkı çıkmadı Mülteci Hareket Partisi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 8 Temmuz 2024; 2:21:55 >
  • AKP ve CHP kapatılsa ülkede siyasi sorun kalmaz oylar güzelce dağılır hak eden parti başa gelir

• Periah kullanıcısına yanıt
    Knk secim zamani asgariyi 600 dolar emekliyi 500 dolar yaparlar biraz az yandas doyurup hop alirlar secimi bitti gitti

Eyt tayfa nasil oy verdi unutmayin :D adamlar 43 yasinda emekli oldu ama maas degil harclik alıyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Taa üniversitedeyken Atatürkü Atatürkçülerden, islamı da dincilerden kurtarmak gerek demiştim. Hala bu ihtiyaçlar canlılığını koruyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.