Şimdi Ara

Son Durak serisi geri dönüyor; Final Destination: Bloodlines'ın fragmanı yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son Durak serisi geri dönüyor; Final Destination: Bloodlines'ın fragmanı yayınlandı
    Özellikle 2000'lerin başında oldukça popüler olan korku filmi serisi Son Durak (Final Destination), yıllar sonra yeni bir filmle beyaz perdeye geri dönüyor. Final Destination: Bloodlines adını taşıyan bu yeni film, 16 Mayıs'ta gösterime girecek. Vizyon tarihi yaklaşan yeni Son Durak filmi için tanıtım çalışmalarına hız veren Warner Bros. dün filmden yeni bir fragman yayınladı.

Bildiğiniz gibi Son Durak serisi, ölümden kaçmayı başaranların kaçınılmaz sonlarıyla daha korkunç bir şekilde karşılaşmasını konu alıyor. Bu yeni film de aynı tema üzerinden ilerliyor. Genç bir kız, 1960'larda bir kulenin çökmesiyle ilgili tekrarlayan kâbuslar görmektedir. Bu kâbusların, büyükannesinden miras kalan bir kehanet olduğunu keşfeder. Büyükannesi, binanın çöküşünü önceden görmüş ve bir grup insanı ölümden kurtarmıştır. Yıllar sonra torunu, aile üyelerinin teker teker öldüğüne dair görüntüler görmeye başlar. Olayların belirli bir sırası olduğunu fark eden genç kız, Ölüm’ün ailesini almasını engellemek için mücadele etmek zorundadır.

Ayrıca Bkz.Yeni Mumya filmi şekillenmeye başlıyor; Başrol oyuncusu belli oldu

Final Destination: Bloodlines, 16 Mayıs'ta Gösterime Girecek

Adam Stein ve Zach Lipovsky ikilisinin yönettiği filmde Kaitlyn Santa Juana, Teo Briones, Richard Harmon, Owen Patrick Joyner, Anna Lore, Brec Bassinger ve Tony Todd gibi isimler rol alıyor.

Warner Bros.'un, test gösterimlerinden yüksek puanlar alan Final Destination: Bloodlines'tan oldukça umutlu olduğu söyleniyor. Filmin bu beklentileri karşılayıp karşılayamayacağını, 16 Mayıs'ta vizyona girdiğinde göreceğiz.

• Bir şeyi de tadında bırakın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • darkhair kullanıcısına yanıt
    olmaz illa kanırtmak lazım, ruhlar sıkıntılı olunca birşey üretemiyorsun ve tam tersi tüketme bir alışkanlık oluyor. bu kafayla seriyi testere gibi seri üretime sokabilirler.

• mehmet_clk M kullanıcısına yanıt
    Testere zaten ayrı fiyasko. 5. Filmde hikaye bitti, hala zorluyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sinemada izler miyim bilmem ama dijital'e gelince izlerim

• darkhair kullanıcısına yanıt

Tadı olan şeyler için katılıyorum ancak bunda bir hikaye yoktu tadı kaçacak. Random sanatsal ölüm izliyoruz. Günümüzde politik doğruculuk zırvalarından her şeyin içine ediliyor, korku/gore filmleri eskisi kadar sansürsüz, açık seçik olamıyor. Kadın + korku adrenalini eskiler kadar hakkıyla kullanamıyor artık sinema/oyun sektörü.

Testere'nin vs. hayranı olarak varsın tadı kaçsın istiyorum şahsen, zaten artık eskiler gibi kült yapımlar, gelecek için koca bir sektöre dönüşecek hiç bir şey çıkmıyor. Varsın eskileri sağsınlar bari tembel herifler.

Misal Jason'ı, Freddy'i sağsalar çokta güzel olur

• Testere ve Son durak filmleri çok ayrı yerdeler benim için. Her zaman gelmiyor bu tarz filmler. Bu arada 2. filmdeki otoban sahnesi gibi bir sahne yapamadılar gitti diğer filmlerde. Neyse çıksın da sinemada 3D izleyelim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TncyKrmn kullanıcısına yanıt
    eğer sinemada izlersen ilk filmdeki uçak sahnesi de çok iyiydi. filmden sonra uçağa binmeye korkarsın. sinema salonunda aynı hava boşluğundaki gibi sarsıntılar hissetmiştim.

• cimbomlusinan kullanıcısına yanıt
    yeni geleni bilmem ama ilk ikisi sinemada etkileyici oluyor. özellikle ilki ekranda maalesef çok etkisiz.

• TncyKrmn kullanıcısına yanıt

Sanırım dönem için o sahne efsane sayılır. Matrix'in kurşun zamanlama sahnesi gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    İlk filmi sinemada izleme fırsatım olmadı , TV'de denk gelmiştim. Bazı sahneler insanda öyle bir etki bırakabiliyor gerçekten.

• RaptorFX kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle bazı filmlerin "Efsane" diyeceğim sahneleri var. Bunlara Örümcek adam 2'nin tren sahnesinide ekleyebiliriz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.