Şimdi Ara

son guncelleme ve note 3 un bittigi an. kasio v3 donuo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar iyigunler aralak 2013 den beridir note 3 kulanicisim telefonu ilk aldigim zamanlar inanilmaz iyidi ve herkese tavsiye ediyordum ve ayni calisyigim is yerinde benden sonra 3 kisi daha note 3 aldi hic bi sıkınti yokdu taki yaz sicaklari ve son guncelleme gelene kadarr yaz sicaginda note 3 un cercevesinde kulanilan malzeme kendiliginden catlio cogu note 3 ayni sonrun ve oda yetmez gibi
    Samsung kimse telefonlarimdan memnjn kalmasin diye 2014 agustos ayonda verdigi son guncellemede yaptigi sacmalik telefon s3miniye donderdi 3gb ram i olan no cihazin bu denli kasma yapmasi ve donmasi salakca bi durum ve bundab sonrada kimseye samsung u onermicegimm ve size soruyorum bu sorunun bi cozumu varmidirr ? Wipe attim sifirladim telefone bise yuklemedim servise bile verdi kasmalar devam ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Note3 hiçbir zaman "inanılmaz iyi olamadı"
    Note2 yi satip Note3 almıştım ve rezilliğin alasini yaşadım. 700 kusur tl zararla sattim kurtardim pacayi. Lg g2 ile pratikligin dibini yasiyorum. Üretim cihazi diye lanse edilen note serisinden daha üretken daha çözümcül. En basitinden whatsapp ile yazisirken arama geldigimde ekranim kapanip essk kadar ofis ariyor yazmiyor, ustten mini ekran cikiyor cevapla reddet vs gibi mesajimi tamamlayıp sonra cevapliyorum.
    Menu icinde arama yapma,
    Arama ekranindaki her turlu basligi degistirme,
    Kilit ekrani, uygulama ekrani ve ana ekrana 3 ayri walpaper koyma vs vs vs...

Samsung pişmanlıktir.

2dk ya topa tutar fanatikler...

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhant

Note3 hiçbir zaman "inanılmaz iyi olamadı"
    Note2 yi satip Note3 almıştım ve rezilliğin alasini yaşadım. 700 kusur tl zararla sattim kurtardim pacayi. Lg g2 ile pratikligin dibini yasiyorum. Üretim cihazi diye lanse edilen note serisinden daha üretken daha çözümcül. En basitinden whatsapp ile yazisirken arama geldigimde ekranim kapanip essk kadar ofis ariyor yazmiyor, ustten mini ekran cikiyor cevapla reddet vs gibi mesajimi tamamlayıp sonra cevapliyorum.
    Menu icinde arama yapma,
    Arama ekranindaki her turlu basligi degistirme,
    Kilit ekrani, uygulama ekrani ve ana ekrana 3 ayri walpaper koyma vs vs vs...

Samsung pişmanlıktir.

2dk ya topa tutar fanatikler...

g2 efsane hayatımda en uzun süre kullandığım cihaz bu gidişle de rakibi çıkmayacak gibi...

• yeri gelmişken 1 hafta g3 kullandım.
    note2 den note3 e gecıstekı hayal kırıklıgını yasadım. sanırım uzun sure benı memnun edıcek farklı bırsey cıkmayacak...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.