Bildirim
son kaç saat kala premium alınıyor ??
DeFacto Regular Fit Bisiklet Yaka Kazak : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGHVQHQK
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
3 gun kala alabilirsin -
3gün -
10 gün kala almıştım zamanında -
3 olduğunu biliyorum yazdım zaten bana tam saati lazım varsa bilen yazsın lütfen. bilmiyorsanız yazmayın lütfen -
1 gün = 24 saat
3 gün = 3*24 = 72 saat
yani bunu sende hesaplaya bilirdin sol üste piremium yazan yere tıkla 72 saat kaldıysa yeni piremium yükle.kolay gelsin -
3 gün kala, yani 72 saat kala alabilirsin 10gün falan yazanlar sallıyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrlol -- 5 Mayıs 2009; 22:52:21 > -
3 gün kala yukleye bilirsin.
ama degismediyse 5 gun kala senin suanki premiumun aynısını yukleyebilirsin. atıyorum gold var diyelim 5 gun kala gold yukleyebilirsin. ama sende gold varken anca 3 gun kala baska bir cesit pre yukleyebilirsin bronze plat gibi. eger bunu kaldırmadılarsa bu sekilde. kaldırlılarsada zaten sabit olan 3gun kuralı gecerli -
ya bende 72 saat kala plat yükliycem ama tekrar 30 gün bronz olur diye tırsıyorum -
Satriykon kardeşim en iyisi bekle 3gün daha acele etme sonra başın yanar k2 bu.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Koman21
Satriykon kardeşim en iyisi bekle 3gün daha acele etme sonra başın yanar k2 bu..
Haklısın bekliyim bencede
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X