Şimdi Ara

Son kale yıkıldı: PS Plus fiyatları büyük oranda zamlandı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
3.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TL'nin değer kaybediş hızına bağlı. Ampul partisi yine saçmasapan hareketlerle TL'yi yere çakarsa indirim filan olmaz. Birkaç yıldır Dünya'da olan Plus indirimleri Türkiye'de olmuyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 8 Eylül 2023; 13:27:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27 yıllık abonelik alan arkadaş hakkındaki konuşmaları okumayua geldim.Adam ileri görüşlüymüş :D

• mystiery_ kullanıcısına yanıt
    Bu ülkede artık global şirketler bile tüketici haklarını takmamaya başladı, gidişat hiç iyi değil.

• Böyle bir mail geldi ;

" Mevcut PlayStation Plus Deluxe 12 ay aboneliğinizin fiyatı TRY 2740 tutarına yükselecektir. Bu fiyat güncellemesi, PlayStation Plus abonelik hizmetinize yüksek kaliteli oyunlar ve avantajlar sunmaya devam etmemizi sağlayacaktır.

Bu fiyat artışı, 6 Kasım'da veya sonrasında gerçekleşecek bir sonraki yenileme tarihinize kadar geçerli olmayacaktır. Ancak, bir sonraki yenilemenizden önce yapacağınız seviye yükseltme, düşürme veya ek süre satın alma gibi üyelik değişiklikleri, planınızı yeni fiyatlara göre güncelleyecektir. Aboneliğinizi dilediğiniz zaman değiştirebilir veya iptal edebilirsiniz. Ayrıntı bilgiyi burada bulabilirsiniz. PlayStation Plus Kullanım Koşulları'nı burada bulabilirsiniz. "

Aboneliğim bitmesine 6 ay var, 6 Kasım 60 gün politikasına uyuyor ama fiyatlar arttı bu ne perhiz sony.

Son kale yıkıldı: PS Plus fiyatları büyük oranda zamlandı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro61 -- 7 Eylül 2023; 11:27:13 >

• retro61 R kullanıcısına yanıt

Bugün bana da bu mailden geldi. Muhtemelen hata düzeltilecektir. 6 kasımdan sonra yeni fiyatlar geçerli olacak diye kendileri yazmışlar. ilk defa hata yapmıyorlar. Beklemekte fayda var.

• appachii kullanıcısına yanıt
    Hata yok ancakla başlayan kısmı dikkatli okuyun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar kendi sözleşmelerini ihlal ediyorlar bunu nasıl şikayet edebiliriz toplu şikayette bulunmakta fayda var , açıkçası bu fiyatlardan abonelik yenilemeyi düşünmüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tüketici hakem heyetine sikayet oluşturdum e devletten. Bakalım sonuç ne olacak. Hem abonelik uzatmayi engelledigi için, hem fiyat değişikliğini 60 gün onceden bildirmedigi için, hem de tek seferde bu kadar devasa zam yaptığı için sikayette bulundum. Ama bu lehime sonuçlanırsa sadece beni ilgilendirir. Yani her koyun kendi bacagindan asılır. Yarim saatinizi ayirarak e devletten tuketici hakem heyetine basvuruda bulunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rembuck -- 7 Eylül 2023; 17:45:14 >
  • Son kale steam

• Son kale diye birşey yok, her 1-2 senede bir bu son kale muhabbetleri tekrarlanacak. Sırayla hepsi düzenli olarak zam yapıyor, işin özeti bu.

Sırada kim var bilmiyorum ama ona son kale diyecekler bu sefer.

• Ben bu yaziyi okuyunca 6 kasimdan sonra paketiniz guncellencrkse suresi vs fiyat yukselcektir diye anliyorum. Yani olan paketleri etkilmycek bence. Yanlismi anliyorum .. yani paket vs yukseltirseniz yeni fiyatlsr gecerli olcak demiyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imax1 -- 7 Eylül 2023; 21:22:42 >
  • Tesadüfen 2 gün önce girip 1 yıllık yeniledim, eğer yapmasaydım şuan ps5 ilana koyup series x alıyordum. Bu kadar fahiş bir fiyat artışı olmaz.

• Ne zaman alsan kardasın.

• Plus üyeliğinin bir artısı yok artık zaten senede 2 3 baba oyun çıkıyor onuda parasıyla alırız olur biter… Gerekirse pc den indiririz… bay bay Sony

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bio technolog kullanıcısına yanıt
    Gamepass zam yapıldı şu an aylık Ultımate 79 tl. yaklaşık 500 oyunu çatır çatır oynuyorum. en son "Starfield" oyunu çıktı mükemmel ötesi bir oyun PS'de göremedim yalnız. ps herhalde yeni yaptığı zamlardan sonra oyunu yayınlayacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalazar81 -- 8 Eylül 2023; 11:29:09 >
  • Series S + game pass akar

• Game Pass Ultimate +EA Play'in aylık 80 TL olduğu bir yerde bu fiyatlar intihardır.Herhalde Türkiye pazarını gözden çıkarttı Sony

• fendur kullanıcısına yanıt

Akşam eve gelmişim koltuğa ayaklarımı uzatıp biramı koyup maç atamadıktan sonra neyleyim PC'yi.Konsolun rahatlığı hiç bir zaman PC'de olamaz.

Ha hayatı oyun olan yada günde 4-5 saatini oyuna ayıran biri için PC daha mantıklı olabilir ama benim için PC, Xbox'ımın tırnağı dahi etmez.Çok oyun oynayan biri değilim zaten Fifa'mı alırım her sene, Live'da alırım geçerim.

Kullanıcı kaybedecektir, fiyatlar fahiş noktaya ulaştı, Türkiye pazarını gözden çıkarttı gibi tüm söylemlere katılırım ve hak veririm lakin benim gibi kullanım şekline sahip kullanıcılar için konsol vazgeçilmezdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 8 Eylül 2023; 12:39:28 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.