Şimdi Ara

Son kale yıkıldı: PS Plus fiyatları büyük oranda zamlandı! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
3.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben son anda tesadüfen yetiştim ancak yalnızca 1 kez uzatmaya izin verdi, 2024 Ekim ayına kadar. Daha zam gelmemişti, ve bir daha uzatmak istediğimde bilinmeyen bir hata oluştu uyarısı verdi. Sony’nin bu yaptığı tam bir ticari ahlaksızlık.Hem haddinden fazla zam yaptı hem bunu haber vermedi hemde benim 3 yıl daha uzatmama yalandan bir hata mesajıyla engel oldu. Sony benim için bitmiştir. Zaten bu fiyatlarla kendini bitirecek bu ülkede..

• çok eskiden bunlarda bu kafa yoktu. para tatlı geldi, her ay haraç gibi topluyorlar nevaleyi.

cihazı ayrı para, oyunu ayrı para, online oynamak ayrı para. bence çok saçma iş.

• Sony ne zaman oyuncuların yanında oldu beyler ?

hatırlarmısınız 30 yıllık üyelik alan adamla dalga geçiyordunuz ?

adam sadece 1 ayda %600 kar elde etti :D

adam 13.800 tl aldığı üyelik şuan 82.000 tl :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runeterra -- 8 Eylül 2023; 15:2:24 >
  • Ben zaten yeni uzatmıştım, son anda 1 sene daha uzattım 2025 ağustosa kadar rahatım. Galiba 2025 Ağustos gelince de 460 tl ye uzatabileceğim. 2-3 sene rahatım. Fiyatları bu kadar arttırdılar madem, daha güzel ve yeni sayılabilecek oyunları koymaya başlarlar umarım.

• Demek ki haddinden fazla değer vermeye devam ettik. Paranın değeri düşüyorsa bir tek sana düşmüyor Sony. Microsoft da bu pazarda ancak fiyatları daha makul. Kendini hızla bitirmeye devam ediyorsun. Sen Türkiye’de varken Microsoft bu coğrafyayı bilmiyordu. Adamlar geldi şeklini koydu sana “yallah” çekti.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bana mail bile gelmemiş amk

• Ah o son kaleler... Yıkıl yıkıl bitmiyorlar anasını satayım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam bu çakallığı çok uzun yıllar önce Xbox 360 başlattı

Ps3 ve ps4 (ilk yıllarında böyle bir şey yoktu)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Schi20phrene kullanıcısına yanıt

bende playstation 1 den itibaren var, son cihazı hariç. 1,2,3,4 hepsini aldık oynadık. güzel zamanlar geçirdik kardeşlerimle birlikte.

4 var şuan mesela, evde yatıyor. online oynamak istedik plus üyelik istediler. hiç bir zaman plus üyelik almadım şahsen.

saçma uygulama. pc tarafında böyle bişi bilmiyorum ben. oyunu alınca online oynamak isteyen extra ücret ödemeden oynayabiliyor. offline isteyen zaten tek başına oynuyor.

hatta steam'den oyunu satın alıyorsun istediğin gibi online/offline oynayabiliyorsun.

kısaca bana göre müthiş saçmalık plus üyelik muhabbeti.

• Hocam çok saçma bir uygulama kesinlikle hiçbir mantıklı açıklaması yok

PlayStation’da böyle bir durum yoktu Xbox’tan görerek böyle bir şey yaptılar

dediğiniz gibi gidiyorum para veriyorum konsol satın alıyorum oyun satın alıyorum aldığım oyunun online modunun oynayabilmek için bir de PlayStationın ve Xbox‘ın bana Dayattığı üyeliği satın alıyorum ama böyle bir mantıksızlık yok şimdi bazı arkadaşlar diyebilir aylık ya da yıllık olarak oyun hediye ediyorlar falan abi ben oyununu falan geçtim

Oyunu falan kalsın ben FIFA oynamak istiyorum ya da satın aldığım oyunu online oynamak istiyorum bu tamamen ücretsiz olmalıydı bunun savunulacak hiçbir yanı yok herkes verilen iyi ya da kötü oyunu oynamak zorunda değil ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.