Şimdi Ara

Son Karar [GE70] mi? - [Monster Q47MS] mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın 2 laptoptan birini alıyorum.Uzun bir süre araştırdım.Bu fiyatlara masaüstü mü toplasam diye

ama masaüstü pek içime sinmedi.

*GE70 sanalmarketimden alacağım SSD takılıp gönderilecek.Ancak ne hikmetse kasası beni düşündürüyor

http://www.sanalmarketim.com/msi-ge70-2oe205xtr-core-i74700mq-8gb-120gb-ssd-+-1tb-gtx765m-2gb-173-full-hd-freedos-hediyeli/p_50460/

*Bir diğer seçenek Monster Q47ms modeli.Bugün monster pc ile görüştüm hemen teslim 3.727TL ye verebiliyolar(Öğrenci değilim)

http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=437850&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR

Sonuç olarak hangisini alırsam alıyım memnun kalırmıyım? Fikirlerinizi açıklamalarıyla yazarsanız benim gibi bu ikilemde kalan diğer arkadaşlarda faydalanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davedevil -- 27 Eylül 2013; 17:00:47 >

• Monster pahalı donanıma gore digeride oyle. 3200 lere inmesini bekleyin. monsterda inmez tahminim. monsterdaki sogutma olarak daha iyi barebone kasa. ekran kartı digerine gore yuzde 15-20 fps artısı yapar. Msi fiyat duserse dedigim gibi onu alın yoksa acelem var ben illada alıcam banane banane derseniz gene soyluyorum fiyatı yuksek ama monster alın.

duzeltme yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 27 Eylül 2013; 18:04:37 >
  • arkadasın dediği doğru dolar yuzunden bilgisayar pahalı bu aralar ama dusup dusmeyeceği muamma msı )ge( ısınma yuzunden notebook sogutucu aldırtacak kendine unutma onuda simdiden fiyata ekle keske msı gt lere bakabilsen :D dert yok tasa yok ikisi arasında monster git al evine don keyfini sur derim sahsen forumu takip ediyorsan msi ge 60 ları satıp lenovo y510 alanları gorursun hem ekran kartı hem sogutma acısından yok sıcaklık benim acımdan sorun değil dersen keyif senin ilerleyen zamanlarda laptopların fan sesi sorunuyla yuzleseceksin buyuk kasa oldugu için monsterda gidip değiştir kasa buyuk oldugu için hava akımıda daha rahat msı gt kasasından vardı ofiste birinde i7 2. nesil ilk cıktıgında almıs ısınma derdi yoktu onda bile fan sesi vardı oyun oynarken sesi kıstıgında odaya helikopterle operasyon ceviriyorlar havası vardı sonra gidip değiştirdik fanı ses daha makul seviyeye inmişti ama diger kasada bu kadar fark olmaz demişti servisteki calısan... simdiden hangisini alırsan al hayırlı olsun ama monsterın yorumlarını okumussundur simdilerde saglam gibi duruyor ama 5-6 aydır insanlar perisandı yedek parca sıkıntısı vardı ...vs bugun astık diyorlar ama guven meselesi bende on odeme ile aldım sansıma eylul teslimatıydı geldi keske ms kasa alsaymısım o kadar parayı riske atamadım o zamanlar guvenip...

• önceki bilgisayarım msi ge60 idi. baya bir ısınıyordu. şimdiki cihazım baya serin çalışıyor. touchpad ve klavye kısmında sıcaklığı hissetmiyorum bile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dell mi?, lenovo mu?
    14 yıl önce açıldı
    Acer mi Lenovo mu ?
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.