Şimdi Ara

Son karar zamanı! LCD tavsiyesi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar.. bende yeni bir lcd almayı düşünüyorum.. daha önceki araştırmalarım sonucu samsung b65* serisinden almayı düşünüyordum. ancak bir kez daha sorayım öyle karar vereyim dedim.

Şimdi izleme mesafem 3 m.. aklımda 46 " var ama bu mesafe için ve fiyat farkı da olduğundan 40 - 42 " mi alsam bilemiyorum. TV ' yi digitürk ve site yayını olan d smart ile kullanacam. oyun oynamak için bilgisayarı bağlamayı düşünüyorum. film izlemek için yine bilgisayarı veya olmadı bi player alarak çözüm bulacağım. başka kullanacak (ps3 vs..) aygıt yok. bütçeme gelince aylık 250-300 lira gibi bi taksitle alabilirim tv yi.

ayrıca tv yi alma esnasında fiyatı uygun olduğundan aklıma istanbul bilişimden almak geliyor. bu konuda düşünceleriniz neler? (yeni evlendim de borç çok sonuçta masraf ne kadar az olursa o kadar iyi)

sonuç olarak bu bilgiler altında alabileceğim tv hangisi olmalı? tavsiyelerinizi bekliyorum

• Aslın izleme mesafeniz olan 3 metre 46 inç için biraz büyük gelebilir.40 ve 46 inç için ise benim önerim SONY.(malesef sony de 42 inç yok)

40 inç için SONY 40W5500
    46 inç için SONY 46W5500
    En doğru seçimler bence.
  • başka görüşü tavsiyesi olan yok mu yaw
  • hocam 3 metre mesafen için 40" üzerinde düşünme derim sana nden dersen sd yayın kalitesi açısından çok iyibir görüntü alamıyorsun ve karıncalı bir görüntü alıyorsun 46" senın için hem maddi hemde sağlık açısıdan zarar verecektir. 40w5720-40b65x ikisinden birini al derim
  • evet bende 40" uygun olacak görüşüne vardım açıkcası.. bugüm bir kaç mağazaya girdim. 3 metreden dikkat edince boyut büyük kalıyor. ama model hakkında hala kararsızlığım var. bir darty mağazasında b65* ye alternatif philips 8404 önerdiler. kafam iyice karıştı şimdi
  • arkadaşlar samsungla philips arasında görüntü kalitesi olarak fark var orda yanılgıya düşmeyelim. samsung parlak ekrandır philips ona göre matdır ve b65* srisinin yatıgı işlerin hepsini yapamaz onları iyi inceleyelim ve piyassa araştırmasını iyi yapmanızı tafsiye ederim fiyatlarda darytiden daha uygun yerler var.
  • benim bildiğim uygun olarak piyasada istanbul bilişim var.. başka bi alternatif mevcut mu ki hocam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar. lütfen bu garip arkadaşınızı unutmayın

zaman yaklaştı.. 40 veya 42 " için en iyi model hangisi ve uygun fiyata alınabilecek yer neresi olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eqoulaiser -- 14 Eylül 2009; 15:35:32 >
  • SAMSUNG 40B653

SU ANDA BENIM GORDUGUM 2669TL SANIRIM 5 TAKSIT FIYAT DEGISMIYOR. DAHA UCUZ BULURSANIZ BANADA BILGI VERIN
  • kimsenin pek karıştığı cevap attığı yok daha önceleri çok daha yardım eden oluyordu. neyse benim aklıma samsung daha iyi olur gibi geliyor. şimdi en uygun nerden bulurum. o sorun kaldı. istanbul bilişime bi uğramak lazım

(cevap verenlere teşekkür ederim tabiki)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eqoulaiser -- 14 Eylül 2009; 20:24:24 >
  • ıstanbul bilişim cok ugun ama sonıy e 2 yıl garantı verıyo 5 heryerde ınsanların hepten kafasını karıstırdılar ya bı yasa cıkması lazım ben ce bu cakma spot olayı ıcın..herzaman bayııınden almaya calısmak lazım dıye dusunuyorum ama talıkıde aradakı 3 500 tl lık farkıda gormemezlıkten gelınmıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basss soud -- 14 Eylül 2009; 21:23:56 >
  • gerçi şimdi fiyatlara baktım da samsung b65* serisi için. taksit seçeneğinde İB fiyatı 2485 e geliyor.. mesela darty de fiyat 2700 vicarı nette. arada 200 TL civarı fark var ki bu fark çok da büyük değil aslında hele taksitle alacak olunca.. neyse birde direk mağazalarına gidip bakayım. bayram dönüşüne kadar vaktim var
  • selam öncelikle dügünün hayırlı olsun benimde dügüne 15 gün kadar kaldı herşeyi aldık ama tv kaldı ünite bile hazır :)
    bende senin gibi samsung b65.. serisini düşünüyorum ama fiyat yüksek üstelik dün gezdigim samsung bayindeki satıcı iddalı bi şekilde usb den mkv oynattıgını söyledi bu tv yi almaya daha çok karar vermeme neden oldu ama gelelim fiyatlara samsung bayilerinde peşin fiyatı 2699 sadece finans bank a peşin fiyatına taksit yapıyor (5taksit) digerkartlara 10 taksit olunca fiyat 2800 e çıkıyor ,
    teknosa da direk 2850 ytl fiyat , ama gol d bilgisayarda %12 bonus para + 10 taksitli fiyatı 2600 lira ,ama şuan ürün stoklarda yok aklımı karıştıran +12 bonus şuan alırsak 2 ekimde bonuslar yüklenecek ve 15 gün içinde kullanmak zorunda kalacaz ama genede kararsızım , sende bi düşün istersen görüşürüz.
    iyi bayramlar.
  • ben aldım memnum tavsiye ederim, ayrıca 3 metre için ideal olur Philips 42PFL8404

yada Sony 40 inch W serisi

sana kolay gele...
  • hocam kendi tercihinden şaşma derim 40b65x serisini al .. aradığın bütün özellikler cihazda fazlası ile var.. ib den almak işine gelince git konuş tatminederlerse sizin sorularınıza aklınızda kalıcak soru işaretlerini sileceklerse al ama yok aklında soru işareti kalırsa alma çünkü parayı sen vereceksin şunuda söyliyim bu siteded bile ib den alış veriş yapmış onlarca insan bulunuyor...
  • evet kısmetse akşama samsung 46b650 tv yi alıyorum.. gold daki kampanyayı kaçırmayacam artık gelişmelerle ilgili sizi bilgilendiririm arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.