Şimdi Ara

Son kararım demeye az kaldı (Eklemek istedikleriniz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumu beynim dönene kadar gezdim ve bir karar aşamasına geldim
    Bir bakıp fikir verirseniz sevinirim

MSI 870A-G54 anakart
    AMD Phenom II x4 955 ya da 965 işlemci
    Gigabyte GV-N460OC-1G1 GTX460 ekran kartı
    Kingston Hyper-X 1600 Mhz Ram(1333 Mh tavsiyesi de çok ama sebebini anlamadım alarsam 1333 de seçebilirim)
    Leon-X üstadın kulakları çınlasın Kingston ya da ADATA SSD 128 GB (İnşaallah değer!Aslında cebim samsung 1TB 7200rpm 32 MB diyor )
    Truvatek Phalanex Full Tower Kasa(150-200 arası daha iyi diyebileceğiniz kasa varsa değerlendiririm)
    Highpower Absolute 550Watt PSU
    LG GH22NS50 Optik sürücü

Özellikle SSD,kasa ve RAM konusunda fikirlerinizi bekliyorum

• İşlemci 955 olur 30 lira farkla 965 almak olmaz.Ram'de 1333Mhz almanızı öneririm.1600Mhz alsanız bile çok büyük farklar olmaz fakat OC yapıcaksanız 2000Mhz alın.Kasa konusunda Dark evo öneririmhttp://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=6357 .SSD'yi biraz araştır istersen 128GB da almaya ısrarlımısın ? 60 GB alıp parayı anakarta yatırma daha makul olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remiles01 -- 10 Ekim 2010; 20:22:35 >
  • oyuncu için önemli olan fps(frame per second), ssd alınca fps artmayacak, oyun yüklemesi 30 saniyede olmuş 20 saniyede olmuş açıkçası benim için pek önemli değil, bu sebepten ssd 'yi iptal edip parayı ekran kartına yada cpu soğutucuya yatırmanı tavsiye ederim..
  • ssd yerine samsung 500gb 7200rpm hdd alıp 2 tane raid0 yapın yada ssd yerine gtx470 amp alın daha fazla oyun zevki versin işlemcide 955 yeterli gelir
  • SSD'lerin 2 önemli özelliği ön planda.
    1.si SESSİZ çalışması.
    2.si erişim süresi.
    Sessizlik SEAGATE HDD yanında iyi bir kasa ile çözülebilir büyük ölçüde.
    Erişim süresi için de sistemde sık sık DİSK BİRLEŞTİRME yöneticisine başvurmanız epey fayda sağlar.
    Ucuz SSD'ler bence yeterli okuma-yazma hızında değiller.
    Sonuçta SSD alma!.
    Forumda yeteri kadar gezip, bilgi toplayıp en çok tavsiye edilen sistemi seçmen güzel olmuş.
    Söylenecek pek bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramptha

SSD'lerin 2 önemli özelliği ön planda.
    1.si SESSİZ çalışması.
    2.si erişim süresi.
    Sessizlik SEAGATE HDD yanında iyi bir kasa ile çözülebilir büyük ölçüde.
    Erişim süresi için de sistemde sık sık DİSK BİRLEŞTİRME yöneticisine başvurmanız epey fayda sağlar.
    Ucuz SSD'ler bence yeterli okuma-yazma hızında değiller.
    Sonuçta SSD alma!.
    Forumda yeteri kadar gezip, bilgi toplayıp en çok tavsiye edilen sistemi seçmen güzel olmuş.
    Söylenecek pek bir şey yok.

üstadım seagate hdd hangisini önerirsin ve hangi kasayla ve samsungun şu 7200rpm 32 mblık hddsi nasıl?
    tüm arkadaşlara öneriler için teşekkürler,
    açıkcası canımı sıkmıştı bu ssd'nin fiyatı sağolun bir de bu raid işi nasıl oluyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.