Beyler en son denizli maçında bir marş söylediler yeni ama tam duyamadım bir tanede fenerle ilgili bişi söylediler sanki baroş felan diyorlar gibiydi bilen varsa yazabilir mi küfürlü isede pm ile atabilir mi
Baroş la ilgili marş söylenmedi.
İçimdeki fener aşkı bambaşkayı söyledik. Kıvırcık saçlarına ak düşmüş uçlarına cimbom taraftarına el salla frank rijkard ı söylediler
Çocukluk aşkımsın ve sen var ya sen söylendi yenilerden.. Diğerleri bilinen besteler..
konuyu açan arkadaş haklı eski açık yeni bir tezahürat söyledi... çektim hatta telefonla bakıp yazarım birazdan..
bir de sanırım şu vardı;
1905'te doğdu bu renkler, Taparcasına sevdi bu kalpler, Seni sevmekte çok haklıyız biz, Sapına kadar cimbomluyuz biz.
bayağı bir söylendi yeni marş sanabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: DeFJaM_ bir de sanırım şu vardı;
1905'te doğdu bu renkler, Taparcasına sevdi bu kalpler, Seni sevmekte çok haklıyız biz, Sapına kadar cimbomluyuz biz.
bayağı bir söylendi yeni marş sanabilirsiniz.
+1
Bunu yazmaya girmiştim.
Nedir şu yeni beste bende merak ettim Eski açıkta olmama ragmen
aynen ya süperdi hayvan gibi bağırdık o marşı..trt kesin küfürlü yerlerin sesini kısmıştır.
evet güzel bir maçtı
küfürlü tezahuratın nesi güzel ?
quote:
Orijinalden alıntı: haydarpaşa
Olum gece gece koparttın beni ...
quote:
Orijinalden alıntı: jackosman
quote:
Orijinalden alıntı: haydarpaşa
Olum gece gece koparttın beni ...
Çok yaşayayım emi.
quote:
Orijinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç
küfürlü tezahuratın nesi güzel ?
insanı daha bir rahatlatıyo
SENİ SEVMEKTE ÇOK HAKLIYIZ BİZ SONUNA KADAR CİMBOMLUYUZ BİZ GALATASARAY GALATASARAY FENERBAHÇENİN.A......KOYAR
Bu şekildeydi.kardeşim.maçtaydım o gün ve 20 dakika söylediler bu marşı.
Evet evet yeni bir marş söylendi eski açıkta 15-20 dakika boyunca.VIP'den duyduk , eski açıktaki arkadaşlar nasıl duyamamış anlayamadım
Eski Açıktaydım hiç duymadım :( En coşkulu kitlenin içinde olmama rağmen..
Nedense ben galatasarayın besteleri arasından en çok baskettekini sevdim ya Bu sene baskette tarih yazalım olanı, Yada kapalı alanın atmosferindenmidir nedir Bu besteyi futbolada uyarlasak güzel olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme