Evet össye hazırlanıcam lys bittiği gün mesaj atıcam kendime güveniyorum hadi iyi bakın kendinize
Seni özlemeyeceğiz .
Allah zihin açıklığı versin.
bi güzellik yapaydın giderken
Biliyor musun seneye bi bok olmayacak emin ol.
Çalış çalış.
İnanma sen bişey olmaz yine ayni puani alirsin diyenlere, kendileri yapamiyorlar gezip tozuyorlar ondan sonra baskalarinin moralinide bozuyorlar, dostum calisacaksan adam gbi calis ve kazan bu yil, ben denedim oldu :)))
cumartesi ilk ygs deneme sınavına giricem çalışmaya devam ediyorum forumu özlüyorum ama 1 sene dayanıcam yapacak bi şey yok başarı dileklerinizi bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Frod.
cumartesi ilk ygs deneme sınavına giricem çalışmaya devam ediyorum forumu özlüyorum ama 1 sene dayanıcam yapacak bi şey yok başarı dileklerinizi bekliyorum
Daha 1 ay dayanamadın, 1 sene dayanacakmış. Mış mış da miş miş.
quote:
ee, panpa hani mesaj atmıcaktın.
quote:
Orijinalden alıntı: Erchamion
quote:
Daha 1 ay dayanamadın, 1 sene dayanacakmış. Mış mış da miş miş.
huhuhohohaaaaa
valla çok saolun ya denemeye giricez dedik insan nezaketen bol şans falan diyeceğine hemen mesaj atmayıcaktın noldu falan diye insana saldırmaya çalışıyosunuz dediğim günden itibaren ilk defa sınava giricem diye mesaj atiyim dedim insana yaptığınız şeye bak yazık içiniz fesat olmuş
quote:
valla çok saolun ya denemeye giricez dedik insan nezaketen bol şans falan diyeceğine hemen mesaj atmayıcaktın noldu falan diye insana saldırmaya çalışıyosunuz dediğim günden itibaren ilk defa sınava giricem diye mesaj atiyim dedim insana yaptığınız şeye bak yazık içiniz fesat olmuş
Deneme sınavı hocam, şansın iy olsa ne olacak. Önemli olan sonuncusu. İnşallah hayırlı olur ne diyeyim, kazanırsın istediğin yeri.
quote:
Orijinalden alıntı: Erchamion
quote:
Deneme sınavı hocam, şansın iy olsa ne olacak. Önemli olan sonuncusu. İnşallah hayırlı olur ne diyeyim, kazanırsın istediğin yeri.
sınıf seviyeleri belli olucak buda ilerki dönemler için önemli bi şey bende haliyle iyi bi sınıfta başlamak istiyorum neyse saol yinede
Dostum Seni Derslerinden Troll Kaynayan Konu Dışı Mı Mahrum Ediyor Neyse Başarılar Seneye Bu Mesajımı Alıntı Yaparsın Artık.
Dostum güzel bi başlangıç ama dh sayesinde bende ders çalışmaya başladım saçma ama öyle, Biri demişti sanırım günlerden ctesiydi, Eğer ders çalışmaya pazartesi başlarsan hiç çalışamazsın ,ama yarın başlarsan devamı gelir demişti, Onu gördüm ertesi gün başladım 1-2 gündür çalışamasamda vakit olmadı, tempoyu yakalayınca devam ederiz inş, Sana kolay gelsin, he birşey daha çok sıkıldığın ve bunaldığında, kendine güç verecek bir kaç şey düşünmeye başla derim, ben sıkıldığımda kazanıp bana yapamazsın diyenlerin yüzünü aklıma getirdiğimde ders çalışma isteğim bir hayli artıyor. Bunu kendine göre ayarla işte , Allah yardımcın olsun ;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme