Şimdi Ara

Son nokta. ASLANTEPE GALATASARAY'IN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

"Saraçoğlu'nun 2012 için dezavantajları var. Seyrantepe daha uygun. 'Stadı yetiştiririz' dedikleri için araziyi verdik."
    28/05/2005

G.Saray'ın üst kullanım hakkına sahip olduğu Seyrantepe arazisinin tapusunun sarı-kırmızılı takıma verilip verilmemesiyle ilgili tartışmalar sürerken, yönetime müjdeli haber Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. Dün Kazakistan'ı ziyaret eden Erdoğan, Türkiye'nin Avrupa Futbol Şampiyonası finallerine talip olduğunu hatırlatırken, G.Saray camiasının çok yakından ilgilendiren açıklamalar yaptı.

Avrupa Futbol Şampiyonası'yla ilgili kararın bu yıl içinde verileceğini ifade eden Tayyip Erdoğan'ın "Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın etrafına çadırların kurulması, orada ağırlamalar bakımından dezavantajları, sıkıntıları var. Ancak Seyrantepe etrafında o tip imkanlar mevcut. G.Saraylılar 2008'e kadar yetiştirebileceklerini söylediler. Seyrantepe G.Saray'a verildi. Verilme şekli ise üst kullanım hakkıyla ilgili" sözleri "G.Saray'ın Seyrantepe konusunda sıkıntısı kalmadı" yorumlarına yol açtı

'Blair 5 puan kaybetti!'
    Erdoğan, Şampiyonlar Ligi finali ile ilgili olarak ise şunları söyledi: "Sayın Berlusconi'de ciddi bir
    olgunluk gördüm. İlk devre 3-0 bitti. Birisi tebriğe geldi, 'Şimdi zamanı değil. Maç bittikten sonra' dedi. Bu bir tecrübedir. Blair'i de maçtan sonra aradım. Maça davet etmiştim. Ciddi Liverpool hastası olan oğlunu gönderebileceğini söylemişti ama göndermedi. 'Gelmeyince 5 puan kaybettin' dedim. 'Seçim öncesi olsaydı düşünürdüm ama şimdi böyle bir kaygım yok' dedi."

Kaynak: Vatan Gazetesi 28/05/2005

• yok abı aziz yıldıvım alcak orayı...basbakan kımmıs ya aziz varken
  • 'Stadı yetiştiririz' dedikleri için araziyi verdik

wayy bea, türkiyede işler böyle yürüyormuş demekki

ben de yetiştircem söz veriyorum, bana da arazi versin hem ben galatasaraydan daha zenginim, en azından - de değilim
  • ne yetiştirmesi ya, bu yönetim brak stat yetiştirmeyi ağaç bile yetiştiremez :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

ne yetiştirmesi ya, bu yönetim brak stat yetiştirmeyi ağaç bile yetiştiremez :P

• hakkaten ağaç bile yetiştiremez walla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.