Şimdi Ara

Son noktayı koyalım artık!!!!!(((ANKET))) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
2.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Son noktayı koyalım artık!!!!!(((ANKET)))

(En Son Oy Tarihi: 3.3.2021)
Giriş
  • Corsa Sınıfının en estetik aracı bence.. MPV havası yo o hoşuma gidiyor + malzeme ve işçilik süper.
  • getz dizell....
  • tabiki corsa
  • Vay vay corsa getzle sağlam bi şekilde kapışıyor.. umarım fake nickle girip oy vermiyodur bu getzciler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Vay vay corsa getzle sağlam bi şekilde kapışıyor.. umarım fake nickle girip oy vermiyodur bu getzciler

inş dürüst bir anket olur..

CoRsA
  • İnş.Bi işe yaramazsa üzülürüm...
    quote:

Orijinalden alıntı: CNR_87

quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Vay vay corsa getzle sağlam bi şekilde kapışıyor.. umarım fake nickle girip oy vermiyodur bu getzciler

inş dürüst bir anket olur..

CoRsA
  • Ya dürüst bi anket olmadı bence. Çünkü 2-3 nicki olanlar var.
    Birde niesseria sen ilk diğer araçları koyana kadar Polo nun oylar güme gitti
  • Ya şimdi Getz bu listenin sonuncusu aslında. Protesto ediyorum oylarıııı , kahrolsun DEMOKRASİİİ
  • mızıklanma antiochos
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guardian

mızıklanma antiochos

Hocam rüyalarıma giriyor artık Getz. Kabusum oldu, geçen gün rüyamda babam beni elimi kolumu bağlayıp Hyundai bayiine götürdfü, zorla BİNECEKSİİİn, BİNECEKSİİİİN diyor, satıcı falan hepsi bir ağızdan , BİİİN BİİİN diye bağırıyor ,ben çırpınıyorum ,böyle herkes zorla arabaya bindiriyor falan zor uyandım ne kötü bir kabustu öyle , kaç dakika kendime gelemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: antiochos

quote:

mızıklanma antiochos

Hocam rüyalarıma giriyor artık Getz. Kabusum oldu, geçen gün rüyamda babam beni elimi kolumu bağlayıp Hyundai bayiine götürdfü, zorla BİNECEKSİİİn, BİNECEKSİİİİN diyor, satıcı falan hepsi bir ağızdan , BİİİN BİİİN diye bağırıyor ,ben çırpınıyorum ,böyle herkes zorla arabaya bindiriyor falan zor uyandım ne kötü bir kabustu öyle , kaç dakika kendime gelemedim

muhahahah

• quote:

Orijinalden alıntı: antiochos

quote:

mızıklanma antiochos

Ne rüyası..Senin için karabasan bu

• konuyu açan arkadaşım sen üçkağatçılık yaptın şimdi. ilk önce 5 tane araba koydun bende oyumu fiestaya verdim. 2 gün sonra diğer arabaları koydun. Polo dahil ilk olarak Polo'yu da koysaydın ben ona oy verecektim. gitti bir oy. bak corsa getz 14 oy Polo 13 oy. bence bu anketi doğru düzgün tekrar açarsan sevinirim. hile ile iş olmaz....
  • Honda Jazz
  • Şaka gibi bir anket. Honda Jazz ile Getz aynı ankette.. Isin ilginci Polo da var. Birde BMW Z3 koysaydı anketi hazırlayan arkadaş.. Jazz varken getz yada micra yada digerleri... Saçmalık, yalnızca saçmalık!! Bahsettiginiz makina JAZZ!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lo@ding

konuyu açan arkadaşım sen üçkağatçılık yaptın şimdi. ilk önce 5 tane araba koydun bende oyumu fiestaya verdim. 2 gün sonra diğer arabaları koydun. Polo dahil ilk olarak Polo'yu da koysaydın ben ona oy verecektim. gitti bir oy. bak corsa getz 14 oy Polo 13 oy. bence bu anketi doğru düzgün tekrar açarsan sevinirim. hile ile iş olmaz....

amma hırs yapmış şu arkadaşa bakın muhahahah imzadan belli zaten...

@aksakallı: baba dizel motor diyoruz! z3un dizeli warsa getir koyalım ankete

• Polo KİNG kooOOoOoordişimmmmmmmmmm
  • bence ankette yanına fiyatlar da yazılsa daha iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aDoLF®

quote:

Orijinalden alıntı: Lo@ding

konuyu açan arkadaşım sen üçkağatçılık yaptın şimdi. ilk önce 5 tane araba koydun bende oyumu fiestaya verdim. 2 gün sonra diğer arabaları koydun. Polo dahil ilk olarak Polo'yu da koysaydın ben ona oy verecektim. gitti bir oy. bak corsa getz 14 oy Polo 13 oy. bence bu anketi doğru düzgün tekrar açarsan sevinirim. hile ile iş olmaz....

amma hırs yapmış şu arkadaşa bakın muhahahah imzadan belli zaten...

@aksakallı: baba dizel motor diyoruz! z3un dizeli warsa getir koyalım ankete

Müdür sen benim ne demek istedigimi bal gibi anladın... Hala safsata yapma!! Jazz ile Getz'i ayni kategoriye ankete koymuşsun!! Millette hala gidip getz'e oy versin.. Cok ilginc ama Jazz neree getz nere?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.