Şimdi Ara

Son noktayı koyalım artık!!!!!(((ANKET))) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
2.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git

Son noktayı koyalım artık!!!!!(((ANKET)))

(En Son Oy Tarihi: 3.3.2021)
Giriş

bendende c3 bea
  • Getz fiyat / performans'da fark atar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pafta_turk -- 31 Ağustos 2005, 13:41:35 >
  • Polo ve 206 arasında kaldım yaf
  • 206 diyorum
  • Evet, bencede son noktayı koyalım, ben seni tata'nın genel merkezine davet ediyorum dostum. Buyur gel de sana tata hakkında en son bilgileri bizzat kendim vereyim. Belki birazcık yüzün kızarır o zaman...
  • ceüç
  • ya bence de böyle bir anketin mantığında bir hata var. yani en sağlam araba hangisi, en kalitelisi hangisi, en estetiği hangisi, en iyi fiyat/performans hangisinde diye ayrı ayrı anketler açılması daha doğru olurdu.
    bu arabaların hepsi eşit donanımda ve eşit fiyatta olsaydı getz sahiplerinin de bir kısmı gidip başka bir araba alırdı. ama getze oy verenlere kızanları da anlamıyorum. bence getzin görünüşü hoş, fiyatı da iyi. kalitesinin daha düşük olduğunu bende düşünüyorum ama biz de ortalama 25000 dolar geliri olan bir iskandinav ülkesinde yaşamıyoruz. gene de illa bir oy vermek gerekiyorsa, ben yaris almaya karar verdim. yeni kasasının gelmesini bekliyorum. açıkçası listedeki arabaların çoğu gayet güzel arabalar. aralarında çok büyük farklar olduğunu düşünmüyorum. ama genede sadece kendi zevkime göre bir sıralama yaparsam:
    1. yaris
    2. jazz
    3. polo
    4. getz yada fiesta da olabilir ben karar veremedim
    5. c2
    ya bak gene kafam karıştı hepsi güzel bunların

• Küçük sınıf okadar gelişti ki kötü otomobil yok artık.

Bence mart ayına kadar bekleyelim yeni clio ve punto gelsin öyle konuşuruz.çünkü bu iki araç da şuan

satılan bütün araçları hertürlü tokatlar
  • polo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Slazer

polo

polo nun benzinli trendline modelinde abs bile yok hadi onu geç u.k merkezi kilit bile yok

.o paraya dizel c3 veriyorlar.

95hp abs otomatik klima u.k merkezi kilit;torpido soğutuculu mitsubishi colt ,boş 75 hp polo ile aynı paraya satılıyorsa

kimse polo en iyi diyemez.

aksini iddia eden varsa buyursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Janjan

Corsa Sınıfının en estetik aracı bence.. MPV havası yo o hoşuma gidiyor + malzeme ve işçilik süper.

bindim deli güzel içi
  • bence 206
  • BENCE BU ANKETTE SKODA FABİA 1,4 TDİ DE OLMALIYDI.
  • Buraya sonnoktayı koymak için mi yazıyoruz yoksa komiklik olsun diye mi?

206 ne?

206 anca tata dan iyidir.geri kalan bütün rakiplerinden geri.

heryeri tıngırdayan arabayı buraya rica ediyorum bidaha yazmayın.

kaldı ki 206 da tarihe gömldü 207 yi bekliyor herkes.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.